Zhodnoťte naše nahrávky - kytara

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Re: Zhodnoťte naše nahrávky

Příspěvek od pupack »

rasomaso píše:dyť to tam máš na začátku bez fuzzu :lol:
ten začátek je bez fuzzu jo :D me to prijde hrozne prebasovaný a zahuhlaný a takový nevim no :) ale ja sem rejpal tak to neber osobně :DD
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

To teda budu brát osobně! :twisted: Záleží na tom jak to nastavim, tohle bylo s propojenejma kanálama, basy se daj stáhnout víš... :lol:

tak a teď si jdu dát guláš! :twisted:
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

hezký zvuk! :-) akorát mi to už připadá docela dost nadrajvované
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

Dark Axel píše:hezký zvuk! :-) akorát mi to už připadá docela dost nadrajvované
jo to byl účel :D bylo to na max :mrgreen:

trauntnberg

Příspěvek od trauntnberg »

pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

trauntnberg píše:http://www.box.net/shared/3dsfv3ey5r

mno :?
basička
výborný :) zvukove i herně - hod to do sekce baskytary
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

heej to bylo dobrý, nepoužijem to v jako backing v jam session? :D

Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

trauntnberg píše:http://www.box.net/shared/3dsfv3ey5r

mno :?
basička
máš skvělý groove :shock: paráda... ale ten ten akordický postup je místy docela ujetý :-D s tebou bych si rád zajamoval :-)

raso: tak to pak jo :-)
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Lamiska

Příspěvek od Lamiska »

Tak jsem dneska taky neco nahral. Vim, ze je toho plne youtube,ale je to tak jediny song na akustiku,ktery umim cely. Udelal jsem tam par chyb a i rytmus je obcas nejaky rozhozeny,ale tak co uz :D...

http://www.youtube.com/watch?v=Pf-Hj89LLTw
Dariel
last.fm: http://www.last.fm/user/darieel
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/dariel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dariel »

Lamiska píše:Tak jsem dneska taky neco nahral. Vim, ze je toho plne youtube,ale je to tak jediny song na akustiku,ktery umim cely. Udelal jsem tam par chyb a i rytmus je obcas nejaky rozhozeny,ale tak co uz :D...

Kolem 0:48 tam jednu věc hraješ snad o půl tón níž nebo co, a to ještě víckrát za sebou.Kytara je rozladěná.To všechno ale vyvážila (aspoň u mě) chuť hrát a ještě to dát na YT.Nevím jak dlouho hraješ, ale víceméně se to s přivřením obou očí dá. :wink:
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

Lamiska píše:Tak jsem dneska taky neco nahral. Vim, ze je toho plne youtube,ale je to tak jediny song na akustiku,ktery umim cely. Udelal jsem tam par chyb a i rytmus je obcas nejaky rozhozeny,ale tak co uz :D...

je evidentni ze jsi zacatecnik (nebo se pletu?), takze te tu vítam :wink: ke hře, je to klasicky zacatecnicky pokus o tenhle song. Jednak trosku rozladena kytara a druhak zatim nejista hra a technika. V pasazi kterou zminoval Dariel hrajes ten rozklad akordů jinak (jiné tóny) nez to ma byt, pust si to svoje a nejakou jinou nahravku a oprav si taby.

Co je ale dobrý, je že defacto držíš relativne dobře rytmus, což bejvá pro ostatní ten největší kámen urázu. Techniku, jistotu atd časem dostaneš do ruky. Hraj Hraj a postuj sem dál, at se daří
Jester
Rádce

Příspěvek od Jester »

pupack píše:Jednak trosku rozladena kytara ...
Krásný příklad eufemismu.
Nechci kritizovat techniku, každý prostě hrajeme nějak, každý nějak začíná/začínáme. Ale ta kytara je fakt strašně rozladěná. Nebo neladí v polohách. Nedokázal jsem doposlechnout do konce, to rozladění mi trhá uši.
KaPe

Příspěvek od KaPe »

Zdar all!

Tak já si dovolím taky trochu přispět do mlýna... http://www.box.net/shared/7gk974fudd
Je to moje už starší improvizace na často zavrhovaný efekt ZOOM 505II.

Petr
FENDER - Koa Stratocaster®
Seymour Duncan® APS-1N, APS-1RWRP, APS-1B
Variax 300
BOSS GT-100, BOSS GT-8, BOSS DS-1 a Ibanez Flanger FL9 (oba orig. JAPAN! ;) ), ZOOM 505II
Lamiska

Příspěvek od Lamiska »

Jsem rad, ze me vsichni povazuji za zacatecnika, i kdyz hraju tak cca rok a pul... :D Mozna to tak vypada no...je pravda ze nektere dny na kytaru ani nesahnu... Kytara byla ladena pred nahravanim, takze neladi oktavy, ted jsem to zkousel a na 12. prazci se ecko uz slusne rozjizdi no... Tak teda diky za kritiku a priste sem zkusim hodit neco, co vam nebude trhat usi ;):p.

EDIT: Ten rozklad akordu podle me hraju spravne, ted jsem se dival na vice tabu a hraju to, jak to tam je. Sice to nedrzim barreckem,ale malickem chytnu 2-3 struny(mozna trochu prasarna),ale podle me spravne tony.
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

Lamiska píše:Jsem rad, ze me vsichni povazuji za zacatecnika, i kdyz hraju tak cca rok a pul... :D Mozna to tak vypada no...je pravda ze nektere dny na kytaru ani nesahnu... Kytara byla ladena pred nahravanim, takze neladi oktavy, ted jsem to zkousel a na 12. prazci se ecko uz slusne rozjizdi no... Tak teda diky za kritiku a priste sem zkusim hodit neco, co vam nebude trhat usi ;):p.

EDIT: Ten rozklad akordu podle me hraju spravne, ted jsem se dival na vice tabu a hraju to, jak to tam je. Sice to nedrzim barreckem,ale malickem chytnu 2-3 struny(mozna trochu prasarna),ale podle me spravne tony.
Rok a půl? chlape, tak trénuj :)
nojooo ale ty si za 12tym prazcem defacto nehral, takze to ze neladi oktavy by bylo fuk, cili podle me byla ta kytara spatne naladena a nebo je v takovem stavu, ze naladit nelze :)

Ten rozklad akordů si hrál sice mozna spravne podle tabů, ale snad slyšíš že to tam má být jinak ne :) Jestli to neslyšíš, nedá se nic dělat....Jinak 90% tabů na netu je ŠPATNĚ... je to jen odrazový můstek a doladit si je musí každý sám

Kazdopadne, nenech se odradit, prispivej dal, cusik
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

KaPe píše:Zdar all!

Tak já si dovolím taky trochu přispět do mlýna... http://www.box.net/shared/7gk974fudd
Je to moje už starší improvizace na často zavrhovaný efekt ZOOM 505II.

Petr
Ahoj,

docela zběsilý backing :D ale je zajímavý. Je slyšet že hraješ dobře a nějaký ten pátek, co hraješ za tóny a frázování se mi líbí - nemám co vytknout. Líbí. Jen je škoda že se zvuk ztrácí v tuně reverbu a delaye...

Rád bych slyšel další improvizace s víc vytaženou kytarou a jasnějším zvukem.
woro90

Příspěvek od woro90 »

Lamiska píše:Jsem rad, ze me vsichni povazuji za zacatecnika, i kdyz hraju tak cca rok a pul... :D Mozna to tak vypada no...je pravda ze nektere dny na kytaru ani nesahnu... Kytara byla ladena pred nahravanim, takze neladi oktavy, ted jsem to zkousel a na 12. prazci se ecko uz slusne rozjizdi no... Tak teda diky za kritiku a priste sem zkusim hodit neco, co vam nebude trhat usi ;):p.

Nemáš prorezlé struny skrz? Takhle šíleně se to přece nemůže rozjíždět s normálními strunami... Co se týče toho rozkladu, určitě to hraješ správně? Pokud hraješ to, co je v tabu, musí být špatně tab(y) - opisování chyb k tomu bohužel patří... Hudba se poslouchá, nečte, takže bych dal spíš na to, co z toho leze za pazvuky než na to, že to hraješ podle tabu :wink:

...a stejně jsi neměl moc dobře naladěné ani prázdné struny - zkontroluj si, jak je máš namotané na mechanikách, nejspíš se ti rozladily při hraní...
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Lamiska

Příspěvek od Lamiska »

Tak to nwm, ladicka mi ukazovala presne ty tony(takze jedina moznost je tak, ze mam posranou ladicku a nebo se to za 20 minut hrani tak rozladilo). Jo,jo odradit se nenecham, ja si budu hrat pekne svym tempem :D. Zatim se mejte ;)
KaPe

Příspěvek od KaPe »

Jé, to je příjemné...co je to backing? Já totiž sice hraju už asi dlouho ale školy nemám, tak před rokem jsem se dozvěděl, že existuje nějaká pentatonika, či co a kdyby někdo viděl moji techniku, tak se možná vyděsí :) Čímž zdravím všechny samouky ;-)
Přiložím tedy ještě 2 kousky... Jinak je to dělané v ACIDu a kromě kytar a vyjímečně basy jsou to samply...
http://www.box.net/shared/gxkqfqevds
http://www.box.net/shared/mjlm4za5cp
pupack píše:
Ahoj,

docela zběsilý backing :D ale je zajímavý. Je slyšet že hraješ dobře a nějaký ten pátek, co hraješ za tóny a frázování se mi líbí - nemám co vytknout. Líbí. Jen je škoda že se zvuk ztrácí v tuně reverbu a delaye...

Rád bych slyšel další improvizace s víc vytaženou kytarou a jasnějším zvukem.
s víc vytaženou kytarou a jasnějším zvukem.[/quote]
FENDER - Koa Stratocaster®
Seymour Duncan® APS-1N, APS-1RWRP, APS-1B
Variax 300
BOSS GT-100, BOSS GT-8, BOSS DS-1 a Ibanez Flanger FL9 (oba orig. JAPAN! ;) ), ZOOM 505II
Jaguar master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jaguar master »

Tak pánové, a těch pár dam co tady je (tak vy se mi hlaste SZ :twisted: ), mám tady jednu horkou nahrávku, ještě se z ní kouří.

Tady :twisted:

Je to na podklad Jimiho Litle Wing, hraje se mi do toho dobře :)
Squier Strat, H-H (R.M.), KORG AX3G, Audacity.
Tak co vy na to? Zítra jsem asi doma takže zkusím nahrát něco pekelnějšího :)
Final Frontier
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“