hey joe

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Re: hey joe

Příspěvek od pupack »

Dark Axel:

tak já bych nečekal napodobování Hendrixe, byl to jam... já si do toho jamuju skoro denně... ale mě prostě nelíbilo....hlavně mi jde o ty opakovací trilkové či jaké pasáže atd..vůbec celkově se dost opakoval a snažil se rvát zbytečně moc tonů.. neni to o počtu a rychlosti, ale o nějaké melodii .....

... Prostě mi přišlo že technicky vyspělý a rychlý hráč se snaží o klasiku a znělo mi to divně..a ve spojení s tím pomalým celkovým tempem se mi to opravdu vyloženě nelíbilo...nic víc :D ale nejvíc mě sralo to líné tempo..hrůza
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Emča Piškotek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Emča Piškotek »

tak už tzo ej docela v poho :D :) =c) to trošku dávám jen techniku vychytat:D ale to asi potrvá:)
`°º¤ø„¸ViVa¸„ø¤º°¨~
¸„ø¤º°¨LA R'n'R``°º¤ø„
¸„ø¤º``°º¤ø „¸„ø¤º¨°º¤ø¸„
panedge

Příspěvek od panedge »

Já bych poradil,až to budeš umět trochu technicky hned to zkusit hrát s originálem nebo s backingem ,aby sis neosvojil nějakou rytmickou neplechu,vím to z vlastní zkušenosti,že rytmus je základ :wink:
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
Emča Piškotek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Emča Piškotek »

se snad podá :D ;) :) se do tohodle musim krapet vžíz sem v tom novej já sem spíš zvyklej na nirvánu a takový tyhle jednoduchosti...oasis..coldplay atp:) v tomhle šmajdám na novo :D:) snad se do toho vžiju...moc se mi tenhle styl líbí a je fakt kouzelnej:)
`°º¤ø„¸ViVa¸„ø¤º°¨~
¸„ø¤º°¨LA R'n'R``°º¤ø„
¸„ø¤º``°º¤ø „¸„ø¤º¨°º¤ø¸„
Kamahl

Příspěvek od Kamahl »

Když 'sem na kytaru začínal, tak jsem strašně moc chtěl umět tohle zahrát, ale samozřejmě s nulovými zkušenostmi 'sem se moc nechytal... Teď jsem otevřel tab a prvních šest taktů jsem dal na první zahrání. :)

Díky za připomenutí skvělýho songu! :D
loos

Příspěvek od loos »

wxzer píše:Petr Henych hraje myslim na Cornford MK50 (50W).
a mimo jiné taky hodně pěknou kytaru...i když mnozí budou asi odporovat :wink:
Epiphone Firebird VII, Blade Delta Classic (Telecaster), Hughes and Kettner ATTAX 100, Wah-Volume Michalík a spousta kravinek k tomu!
white_wolf

Příspěvek od white_wolf »

rasomaso píše:Mě se to naopak opravdu líbilo :D nevíte co tam hrajou za aparáty? Vidim tam vzádu nějakýho Marshalla, to bude asi plexi ne?
Zesilovač - Cornford MK50, Rivera K-55
Box - Cornford 2x12, Rivera K412T, Rivera TAC112C
Efekty - Boss TU2, Digitech Whammy, Digitech Delay, Morley Wah Bad Horsie, Xotic AC+, Xotic Robotalk, Keeley compressor, Ernie Ball Volume Pedal

;)
...
wxzer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wxzer »

Zelený tele je náhodou super:)
Gibson, ESP
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“