GK Backline 210

Baskytarová aparatura ...
vlastík

Re: GK Backline 210

Příspěvek od vlastík »

...no snad začneš,ne??? :-)
Ale jestli ti můžu maličko poradit,tak to udělej asi nějak takle....vyber si co by jsi chtěl koupit za aparát,pak se domluv v nějakem kšeftě na odzkoušení,vem si svoji basu a pěkně si to tam v klídku odzkoušej...a uvidíš!!!
Hlavně si proboha nekupuj nic naslepo jen podle obrázků a neurčitých referencí... :roll:
RockBass by Warwick Corvette 5
Gallien-Krueger RB700 II
Gallien-Krueger RBX 410 II
BUDAJ-31

Příspěvek od BUDAJ-31 »

jj byt tebou tak si tie ampy najskor vyskusam...ani ja teraz zatial nekupujem ziaden amp ale uz som zasiel vsade do miest s basou aby som si nieco vyskusal aby som vedel ked budem nieco kupovat tak co budem kupovat
stavel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od stavel »

S některýma aparátama už sem se setkal.Hrál sem se svojí basou na GK,Hartkeho,Warvicka a Ampega.Nejlepší byl Ampeg jenže to je trochu jiná cenová skupina.I ten GK a Hartke nehrály špatně.Warvick byl z toho nejhorší.A takovej blázen nejsem abych si koupil něco co sem jen viděl :D
Cort B5 OPM
Hlava Markbass LMIII
Box Gallien Kruger NEO 410
Kabely MONSTER CABLE SP1000-S-10SP
BUDAJ-31

Příspěvek od BUDAJ-31 »

nahodou,kedysi som mal o Warwicku nie dobru mienku,hlavne ked som ho pocul na koncerte (ale mozno to bolo aj nastavenim a basou) a ked som ho pred par dnami vyskusal tak ma velmy prekvapil...
vlastík

Příspěvek od vlastík »

jsem tady nový,ale doufám,že vám mé názory nebudou vadit...kluci musíme si stanovit jasné parametry toho ,co každý z vás chce a na co kdo má penízky...není problém jezdit s musicmanem za 80 klacků a hrát přímo do mixu přes nějaký di-box...a poserou se z toho všichni,ale ta základní otázka je asi někde jinde,že jo???...v první řadě si vyber aparát ,který se ti bude líbit zvukově ve spojení s tvojí basou a tvýma ušima a samozřejmě i s tvojí peněženkou.....časem se ti stejně přestane to co máš líbit a i kdyby to bylo jakkoliv dostačující,tak stejně ,pokud na to budeš mít,tak začněš pošilhávat po něčem jiném...každý z nás to zná.... :D :D :D
RockBass by Warwick Corvette 5
Gallien-Krueger RB700 II
Gallien-Krueger RBX 410 II
Jazzman
Rádce

Příspěvek od Jazzman »

Za roky hraní jsem postupně přes Fendera, Ampega, Laney a Warwicka přešel ke Gallienu. Mám legendární MB 150 a pro žáky BCK 112. Oba jsou malí hajzlíci, váha pár kilo a hrají moc dobře. Zvlášť ten první s přídavnou bednou. Na jazzových festivalech je mají stabilně jako erární aparáty. Třeba Pavlík z Yoyobandu používá Backline hlavu a pod ní Ampeg lednici. Model, který jsi vybral má problém v tom, že z něj nedostaneš hodně nízké frekvence. Kombo měl můj známý a s 5 str. basou se nechytal. Gallieny s 15" repro zase trochu mažou zvuk. Tak jedině, že bys koupil kombo a pod něj používal 15" bednu, to už slušně zatřese i s domem. Na Bohemia Jazz festu na tuto kombinaci hrál basista z Havana Street Bandu a na Staromáku pomalu vyskakovaly dlažební kostky. :wink:
Hledám možnost hrát jazz v Praze. http://bandzone.cz/janbisek
martinsusik

Příspěvek od martinsusik »

Dobrej lidi porad te mi pls mam GK blackline 210... ma to zesilovas 300W a box 200W(to asi kazdej vi).. myslite ze by slo k tomu este dat tendle reprobox?? http://kytary.cz/gallien-krueger-210blx-ii/HN094760/
je to vlastne to sami co tam je dany..ale de mi o to je si to ten zesik u tahne nebo poradte co by se k tomu nejlepe hodilu..Dik :wink:
armi
last.fm: http://www.last.fm/user/Armanos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od armi »

martinsusik píše:Dobrej lidi porad te mi pls mam GK blackline 210... ma to zesilovas 300W a box 200W(to asi kazdej vi).. myslite ze by slo k tomu este dat tendle reprobox?? http://kytary.cz/gallien-krueger-210blx-ii/HN094760/
je to vlastne to sami co tam je dany..ale de mi o to je si to ten zesik u tahne nebo poradte co by se k tomu nejlepe hodilu..Dik :wink:
Zesilovač to utáhne v pohodě :) A ohledně zvuku, záleží co od dalšího boxu čekáš :)
1. You never get something for nothing.
2. You never get more than you pay for, and you usually get less.
3. Perfection is unattainable.
garde

Příspěvek od garde »

.....kludne tam môžeš tú BLX 210 pripojiť.....čo sa týka zvuku je to fakt na Tebe, ale rozhodne by som vyskúšal to kombo ešte s bedňou 1x15.....

.....mám podobne riešený amp Laney RB7 má tiež 2x10" repro a keď som sa rozhodoval medzi ext. boxmi 4x10 a 1x15 tak som si vybral 1x15.....jednoducho k 5 strunke mi viac sadol box 1x15.....alebo ak máš štvorku a nedajbože ju podlaďuješ tak určite vyskúšaj aj 1x15.....ten box 115BLX-II je takmer rovnako spratný ako 2x10".....
Lakland Skyline 55-02 DLX
GK 700RB-II + GK 810SBX
kapela: http://bandzone.cz/unknownman
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy pro baskytary“