Ahoj. Chtěl bych nějaké super jumbo a narazil jsem na tohle ANDY STONEWOOD AS-J35N viz http://www.muzikant.cz/kytary-6/akustic ... -49454.php
Máte někdo zkušenost a komentář k tomuto typu kytary? A případně porovnání s Marriskou SJ1? Vím, že marriska je překližka, ale slyšel jsem na ni chválu. Tohle má přední desku masiv, ale vůbec nevím, co je to za firmu.
super jumbo stonewood
Pravidla fóra
- miraslozil
Re: super jumbo stonewood
Ahoj,myslím,že to,co je v odkazu není superjumbo,ale jumbo-rozdíl je v tom,že jumbo má trošku plýtší tělo.Obecně má oproti superjumbu rychlejší odezvu na atak strun a malinko menší sustain,ale mě se zvukově líbí víc,než superjumbo,samozřejmě záleží na kvalitě dřeva atd,ale za tuto cenu bych nečekal ani masívní př.desku a už vůbec ne nějaké zázraky-ta cena se prostě ať chceš,nebo ne někde odrazí.
Do Marrisky bych v žádném případě nešel,superjumbo jsem od nich vlastnil a i dread-cutaway,zvuk je chabý a velikost těla to nezachrání a už vůbec ne kladná recenze v Muzikusu.Dnes po všech zkušenostech bych si být tebou radši přišetřil 1000kč a koupil třeba polomasív od Cortu a věř,že zvukově budeš úplně jinde,což možná nepoznáš na první poslech,ale po čase určitě.
Do Marrisky bych v žádném případě nešel,superjumbo jsem od nich vlastnil a i dread-cutaway,zvuk je chabý a velikost těla to nezachrání a už vůbec ne kladná recenze v Muzikusu.Dnes po všech zkušenostech bych si být tebou radši přišetřil 1000kč a koupil třeba polomasív od Cortu a věř,že zvukově budeš úplně jinde,což možná nepoznáš na první poslech,ale po čase určitě.