ahoj, hledam nejakou krabku ve smyslu MXR microamp ktera proste jen zesili signal z kytary a nezmrvi jeji charakter (strat) - mam to kvuli prohazovani kytar, hraju cast veci na strat se singlama a cast veci na PRS s docela silnyma humbuckerama - na podiu nemam cas porad prenastavovat gainy na aparatech (resp volume 1 a volume 2 na m/b mark I a volume1 na m/b mark IIC+) - ten microamp jsem mel chvili pujceny a dela to defakto to co potrebuju, ale nelibi se mi cena 2700 a ze za vyhodnejsi cenu ho zatim moc nevidam (vsecko jde, ale rad bych to poresil co nejrychleji - idealne do soboty, musi to byt ale do konce cervna).
Jako alternativa se mi jevi seymour duncan pickup booster ale pry ma zesileni az prilis velke, chtel bych citlive nastaveni od nuly.
dalsi moznost je carl martin hydra boost, ale ten jsem neslysel ani neznam nikoho kdo by mel zkusenost (co se tyce nejen zvuku ale i zivotnosti, bypassu a spol).
nejlevnejsi alternativa je nano LPB od electro harmonix, ale na ten jsem uz taky slysel docela spatne reference - navic ho ted nikdo nema na krame narozdil treba od toho carl martinu.
rozhodujici faktor je pomer vykon/cena, maximum je pro me v soucasne dobe 2000 a kazda stovka k dobru

z toho hlediska se mi libi ten hydra boost. nejvic se mi z toho co jsem zkousel libily krabicky Xotic, ale ty jsou pro mne financne mimo misu. ekvalizer narovno s nastavenym boostem nechci.
diky za vsechny tipy a zkusenosti