Prosímtě fakt si běž zahrát na lampu. Než koupíš toho voxe, běž se kouknout po tom "blbým" valvekingovi od Peaveye. Já to měl a pololampa se tomu nevyrovná předtím sem měl pololampu Marshall avt 275 a bylo to úplně někde jinde. pokud potřebuješ tlak tak si kup dvoureprákové, ale zkus to. uvidíš že budeš slintat. Navíc nové se dá u nás ve Zlíně sehnat ještě pořád tuším za deset 112ka a 212 za 14. A hraje to jak krááááva. Vyzkoušej a uvidíš sám.
lampy sem zkousel, ale moje prasatko na ůspory je podvyzivene , tak rikam bud lampu made in china za 7 - 8 coz se bojim o kvalitu nebo toho VOXE a zda semi hodne na urovni a to je za 10
EXE píše:lampy sem zkousel, ale moje prasatko na ůspory je podvyzivene , tak rikam bud lampu made in china za 7 - 8 coz se bojim o kvalitu nebo toho VOXE a zda semi hodne na urovni a to je za 10
A kde myslíš, že se vyrábí ten Vox, hmm?
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
Ahoj říkal jsem si , že bych si místo marshalla MG50 jehhož zvuk mi sice až do teď stačil, ale bohužel by to chtělo něco lepšího, pořídil hlavu LanleyLV300H s reproboxem Crate FW412A. Myslíte, že touhle kombinací se dá vyloudit solidní zvuk? Potřebuju se v kapele srovnat s ostatníma nástojema. Kytaru mám Ibanez RG. hrát bych chtěl hlavně metal. Ne žádnej death ani trash, ale spíš Nightwish, hammerfall. Helloween apod. Potřebuju, aby když budu hrát rif, zněl pěkně hutně, a když budu hrát rychlejší solo, aby bylo pěkně slyšet co hraju. Je mi jasný, že mi poradíte, at si koupit nějakou mašinu za 150 000, ale potřeboval bych vejít tak dfo 14 000kč. Děkuji za rady.
do 14t se vejdeš i s lepším vybavením než je tranzistorovej laney a jedna z nejlevnějších 4x12 (s tim by jsis zas o tolik nepolepšil), pokud se teda nebudeš bránit bazaru...
EDIT: jinak teda výborný název tématu, člověk hned ví co chceš, tuším že témat s názvem výběr aparátu za 15000Kč, komba za 10 atd je tu spousta