Problém s boxem

Baskytarová aparatura ...
Odpovědět
rene

Problém s boxem

Příspěvek od rene »

Ahoj.Mam problém s boxem.Vlastnim Marshall MBC 115 box a když jsem k němu připojil muj zesík(ohmy i výkon samozřejmě sedí) tak to chvíli hrálo normálně,pak signál začal přerušovat chvíli to hrálo chvíli ne a pak to přestalo uplně.Zkoušel jsem jinej nástroj i kabely ale furt stejný.Jinej zesík jsem neměl možnost zkoušet,ale nikdy s nim nebyly problémy,začalo to až tim boxem.Nějaká rada v čem by to mohlo bejt?Dneska se du na to mrknout a nebylo by špatný třeba předtim něco slyšet.Dík za odpovědi.
PRS Soapbar II, POD HD500, Martamp #1, Crybaby classic, hero and destroy 'n' roll.....

....používejte zámky na popruhy, jsou moc dobrý....
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém s boxem

Příspěvek od aivn86 »

Měnil jsi i kabel od zesáku k reproboxu??? Poté by se taky mohlo stát, že by mohl být někde špatně napájený kabel co vede k reproduktoru. Chtělo by to rozdělat a zkontrolovat kabely.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
BUDAJ-31

Příspěvek od BUDAJ-31 »

ak budes menit kabel tak daj nejaky hrubsi...na boxy sa davaju vzdy hrubsie kable lebo ked das tensi napr nastrojovy kabel tak ten signal je mensi aj zvuk horsi
rene

Příspěvek od rene »

Speaker kabely jsem samozřejmě měnil a nástrojový to rozhodně nejsou.No každopádně poté co jsem úspěšně přelomil zadní stěnu jsem zjistil že problém je ve špatnym kontaktu v přepínači horny,takže teď už zbývá jen to opravit :D
PRS Soapbar II, POD HD500, Martamp #1, Crybaby classic, hero and destroy 'n' roll.....

....používejte zámky na popruhy, jsou moc dobrý....
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Tak hlavně, že jsi na to přišel. :-)
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy pro baskytary“