LAMPOVE KOMBO NA CISTY ZVUK
Pravidla fóra
LAMPOVE KOMBO NA CISTY ZVUK
Prosim o radu,chci si kupovat lam.kombo a jde mi o to aby cistej kanal pri vetsi hlasitosti nezkresloval.hraju FUNKY ps.jsem tu novej tak na me budte hodni DIK
Godin Session,Squier Vintage Modified,Hughes-Kettner TubeMeister 36 Head,Laney LH 50.repro:Tubemeister 112 ,Ampeg 112,Harley Benton G212
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
Re: LAMPOVE KOMBO NA CISTY ZVUK
kolik muzes investovat?a jestli na cisty tak bych se kuknul asi po nakem fendrovi
Tak 30 tisic
Godin Session,Squier Vintage Modified,Hughes-Kettner TubeMeister 36 Head,Laney LH 50.repro:Tubemeister 112 ,Ampeg 112,Harley Benton G212
Momentalne mam kombo HUGHES A KETTNER statesman 40w.a ten cistej kanal se me zda takovej agresivni ps.hraju na strata
zkusil bych neco silnejsiho od fenderu... pak uz musis vybirat podle barvy zvuku, kazdy hraje trosku jinak...
za me treba twin reverb - starsi kousek na bazaru sehnatelny kolem 25t. bez problemu. pokud touzis po opravdu cistem zvuku pri jakekoli hlasitosti, tak tohle je jedna z nej voleb
za me treba twin reverb - starsi kousek na bazaru sehnatelny kolem 25t. bez problemu. pokud touzis po opravdu cistem zvuku pri jakekoli hlasitosti, tak tohle je jedna z nej voleb
-
simonwalker
- Kontaktovat uživatele:
Krome Fendru jedina vec ktera se da udelat je snimat toho statesmana mikrofonem a drzet hlasitost na malo.
Squier Classic Vibe 50's Stratocaster/Gibson Firebird Studio => G Lab Wah => Electro Harmonix LPB-1 => T.C. Electronics G Major => Fender Super Champ XD
taky bych se přiklonil k Fenderům... ten zvuk je prostě briliantní 
hrál jsem nedávno u strejdy na Reissue Blues Deluxe a byla to prostě bomba... taky záleží s jakou kytarou by ses do toho pouštěl... zkoušel jsem to na Stratocaster American Deluxe od Fendera a na Les Paul Custom od Gibsona a hrálo to prostě skvěle
)
hrál jsem nedávno u strejdy na Reissue Blues Deluxe a byla to prostě bomba... taky záleží s jakou kytarou by ses do toho pouštěl... zkoušel jsem to na Stratocaster American Deluxe od Fendera a na Les Paul Custom od Gibsona a hrálo to prostě skvěle
tak téměř všechny celolampy Fender mají vynikající čistej základ, výborně dávají vyniknout všem typům kytary, nedám na ty aparáty prostě dopustit.) Ten Blues/Hot Rod deville se dvěma 12" repro by taky nemusel být k zahození, protože je dostatečně silný, aby zvuk byl čistý i při vyšších hlasitostech...ale počítej s tím, že jmenovaný aparáty hrajou hrozně nahlas, nemají moc plynulou hlasitost a od 1,5 už to pěkně táhne:)
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
hlavně bys měl hledat vyšší watáže. To je věc, co asi v obchodě nevyzkoušíš - vyhulit tot am na max a studovat, kdy se budí konec. Zvuk si vyber podle ucha, ale pod 40W bych určitě nešel
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Vezmi Fendra Hot Rod deluxe.Kamarád sehnal novej za šestnáct.Čistej naprosto dokonalej,výkon postačující do zkušebny i na vystoupení a ještě ti dost peněz zbyde.
PRS Soapbar II, POD HD500, Martamp #1, Crybaby classic, hero and destroy 'n' roll.....
....používejte zámky na popruhy, jsou moc dobrý....
....používejte zámky na popruhy, jsou moc dobrý....
urcite twin, idealne nejakej blackface (silvery jsou spinavejsi, ale to ja treba miluju).
nebo starou mesu, mark I - III sezenes do 30ti naprosto v pohode a cisty zvuk to ma jako vino (hodne jak blackface fendery, ale vic svoje). uz 60w verze nakresluje hodne pozde, pro sichr kdyz vezmes 100w tak budes mit cisty zvuk i pri takove hlasitosti ze pochybuju ze to nekdy vyuzijes, pokud nebudes chtit ublizit sobe nebo nekomu v blizkosti 30m
urcite bych nebral nic moc pod 50w, idelane 100w a vys. pak jde o to co chces, ty buginy jsou takove "gumovejsi" a pro me osobne vic funky, twin je takovej tvrdej a docela te profackuje ale je super. bugina je urcite univerzalnejsi. hot rod bych si nekoupil.
dalsi vec je ze ty twiny (aspon starsi) docela horej kvuli blbe umistenymu trimru na bias a nejsou moc spolehlivy (na muj vkus), buginy jsou neznicitelny
nebo starou mesu, mark I - III sezenes do 30ti naprosto v pohode a cisty zvuk to ma jako vino (hodne jak blackface fendery, ale vic svoje). uz 60w verze nakresluje hodne pozde, pro sichr kdyz vezmes 100w tak budes mit cisty zvuk i pri takove hlasitosti ze pochybuju ze to nekdy vyuzijes, pokud nebudes chtit ublizit sobe nebo nekomu v blizkosti 30m
urcite bych nebral nic moc pod 50w, idelane 100w a vys. pak jde o to co chces, ty buginy jsou takove "gumovejsi" a pro me osobne vic funky, twin je takovej tvrdej a docela te profackuje ale je super. bugina je urcite univerzalnejsi. hot rod bych si nekoupil.
dalsi vec je ze ty twiny (aspon starsi) docela horej kvuli blbe umistenymu trimru na bias a nejsou moc spolehlivy (na muj vkus), buginy jsou neznicitelny
- citizen.one
nehlede k tomu, ze z BOogie dostanes i zvuky,ktery fender zarucene nema...
diky za odpovedi,pravda je ze v kramu si to kombo ohulit nemuzu.buginu si nemam kde vyzkouset a s tim fendrem to taky nebude tak lehky.TAK BABO RAD jsem z Brna tady ty hudebniny stoji za h---o
Naposledy upravil(a) selaboy dne 14.06.2009 19:36, celkem upraveno 1 x.
Na zkusebne s tema 40 watama to mam na pulku a je to fakt nahlasturbo_MaCk píše:hlavně bys měl hledat vyšší watáže. To je věc, co asi v obchodě nevyzkoušíš - vyhulit tot am na max a studovat, kdy se budí konec. Zvuk si vyber podle ucha, ale pod 40W bych určitě nešel
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
ale cim vetsi vataz tim pozdejc by ti to melo kreslit(nebo ne?)
nejde ani tak o hlasitost jako spis o cistotu toho zvuku, 40w konec se chova jinak nez koncak od twina nebo 100w mesy. nehlede na hroznej reprak v tom hotrodu.
ty marky se uz nevyrabej ale objevujou se docela na bazaru, takze leda udelat si vylet
twiny se snad jeste furt delaj v nejakejch verzich.
ty marky se uz nevyrabej ale objevujou se docela na bazaru, takze leda udelat si vylet
Jak divnej reprak v tom hotroduKinx píše:nejde ani tak o hlasitost jako spis o cistotu toho zvuku, 40w konec se chova jinak nez koncak od twina nebo 100w mesy. nehlede na hroznej reprak v tom hotrodu.
ty marky se uz nevyrabej ale objevujou se docela na bazaru, takze leda udelat si vylettwiny se snad jeste furt delaj v nejakejch verzich.
no ta eminence nebo jensen nebo co to je co tam davaj z vyroby mi teda moc nesmakuje. prijde mi hrozne nemastnej neslanejselaboy píše:Jak divnej reprak v tom hotroduKinx píše:nejde ani tak o hlasitost jako spis o cistotu toho zvuku, 40w konec se chova jinak nez koncak od twina nebo 100w mesy. nehlede na hroznej reprak v tom hotrodu.
ty marky se uz nevyrabej ale objevujou se docela na bazaru, takze leda udelat si vylettwiny se snad jeste furt delaj v nejakejch verzich.
dival jsem se na ty twinreverby a vypaj zajimave to by stalo za vyzkouseni ne
Vidíš, já na tu Eminenci nedám dopustit.)k fenderovskýmu čistýmu zvuku je to vynikající, nádherně baso-vejškově vyváženej, žádný nepříjemný vyšší středy.)ale je to věc vkusu a taky by měl bejt už dobře vyhranej:)
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10