19.06. Lenny Kravitz - co a jak?

Pozvi nás na koncert nebo festival!
Odpovědět
Chlebik
Kontaktovat uživatele:

19.06. Lenny Kravitz - co a jak?

Příspěvek od Chlebik »

Oficiálně k tomu asi není co dodat, mediálně to myslim prosazujou dost. Přeci jen ale: Brno - Velodrom, 19.06.09 v 19:00.

Lístky už mám a tak mě spíš zajímají takový věci okolo jako:
1) Kdy tam dorazit když začátek je v sedm? ...já to vidím zatím na šestou
2) Do kdy vidíte že to potrvá? ...tipuju tak do 23. hodiny
3) Kolik lidí si myslíte že bude? ...tady fakt nevim, že by 10-13 tisíc?
4) Kde nechat auto? :lol:

Děcka a nesmějte se, du na takovu akci poprvé pokud nepočítám nějaký ten menší festival. Tak bych rád aby to mělo pokud možno hladkej průběh ;)
Kytara: Vintage V6 Sunset Sunburst
Kombo: LINE6 - Spider III 15
olomouc6

Re: 19.06. Lenny Kravitz - co a jak?

Příspěvek od olomouc6 »

Tak jak si to zvladl?? nakonec??.-)
Kolik vas tam teda bylo?? Do kolika hral?? Jaky dojmy??
No povidej .......... :)
LP EPIPHONE LES PAUL STANDARD PLUS, MARSHALL MS-4, Roland 30x
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

hral +- dve hodiny a dost me to sebralo, oproti dobrymu ale rutinnimu koncertu LB predchozi den me tohle vtahlo o neco vic :) dost me bavilo to jak vsecko rozvarili, let love rule mela snad patnact minut a ani chvilku jsem o tom nepochyboval. celkove jsem nejak nespozoroval zadnou chybu (nepocitaje zvuk basy ktery me v par vecech ze zacatku stval, hral trsatkem a prislo mi ze se jemne netrefuje do kopaku), az na to sileny pocasi. zajimavy je ze ackoliv primo na miste se mi vsecky vokaly zdaly krasne cisty tak kdyz posloucham zaznam tak mi prijde lenny nebo nektery sbory MALICKO pod tonem, ale to uz je hnidopisstvi :) hral asi dve hodiny a cele to bylo fakt super.
Chlebik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chlebik »

:evil: Když sme se byli před koncertem najíst na mekáči v centru tak mi, díky mojí chvilkové nepozornosti, byla ukradena peněženka. Měl jsem v ní úplně vše včetně lístků pro sebe a svoji slečnu :cry: :cry: :cry:
Byla to souhra spousty okolností jak to že sme se šli vůbec najíst, tak to že sem na ni nedával chvíli pozor na věci...

Lístky byly sice výhraný ale i tak nebo možná právě proto, nás to hrozně štve... na Brno teď budu mít nějakou dobu vztek... :|
Kytara: Vintage V6 Sunset Sunburst
Kombo: LINE6 - Spider III 15
Odpovědět

Zpět na „Kulturní akce“