Fade to black Solo
Pravidla fóra
-
distortion00
Re: Fade to black Solo
inac skusam ten Master of puppets s alternative pickingom ale vobec mi to neide.. ved to sa ani neda. vie to tak vobec niekto zahrat aby tam boli aj tie palm mute tam kde maju byt?? lebo ja to iba bez nich slabo a aj tak sa neako to zle hra...tazko
Já to hraju takhle a k životu mi to stačí , alternatem to jde taky , ale přijde mi to těžší
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
OT: To je Washburn X-22QVS? Jak jseš s ním spokojený? (SZ)
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
hoši, dost toho OT
woro: velice hezké, že mu tam píšeš ať odpovídá SZ, co takhle kdybys mu tu SZ i poslal?
woro: velice hezké, že mu tam píšeš ať odpovídá SZ, co takhle kdybys mu tu SZ i poslal?
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
DarkAxel : PM už poslal a řešíme
Konec OT zpěv k tématu fade to black , MoP.
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
-
distortion00
takze sa vratime k fade to black solu?:??:?Nuker píše:DarkAxel : PM už poslal a řešímeKonec OT zpěv k tématu fade to black , MoP.
To netuším záleží na lidech a na autorovi topicu , mě je to fuck ja ho zahraju a jsem spokojenej člověk , nemám co řešitdistortion00 píše:takze sa vratime k fade to black solu?:??:?Nuker píše:DarkAxel : PM už poslal a řešímeKonec OT zpěv k tématu fade to black , MoP.
-
distortion00
To netuším záleží na lidech a na autorovi topicu , mě je to fuck ja ho zahraju a jsem spokojenej člověk , nemám co řešit
[/quote]
autorom temy som ja... nevedel by si napisat jak to hras,:??:
autorom temy som ja... nevedel by si napisat jak to hras,:??:
-
distortion00
a este by som sa chcel spytat lebo nechapem preco hammett na koncertoch ma na ruke ten biely pas... viem ze sa nehodi do tejto temy ale je to moja tema a nechcem robit kvoli tejto malickosti novu...

Ochrana po zánětu šlach , taky to občas nosím , hraje se mi líp , taky jsem měl zánět a tohle zabranuje znovuobnovení . ... Nechápu co chceš vysvětlit jak to hraju ? To ti mám popsat hmat po hmatu jak to hraju ? Mrkni na YT na how to play fade to black solo , je tam hafo videí , naučil jsem se to z velký části na těhlech videíchdistortion00 píše:a este by som sa chcel spytat lebo nechapem preco hammett na koncertoch ma na ruke ten biely pas... viem ze sa nehodi do tejto temy ale je to moja tema a nechcem robit kvoli tejto malickosti novu...![]()
-
distortion00
Ochrana po zánětu šlach , taky to občas nosím , hraje se mi líp , taky jsem měl zánět a tohle zabranuje znovuobnovení . ... Nechápu co chceš vysvětlit jak to hraju ? To ti mám popsat hmat po hmatu jak to hraju ? Mrkni na YT na how to play fade to black solo , je tam hafo videí , naučil jsem se to z velký části na těhlech videích[/quote]
co je to zanet slach?? sorry ale som to este nepocul.. boli to alebo co?? a kde sa da to proti tomu kupit??
co je to zanet slach?? sorry ale som to este nepocul.. boli to alebo co?? a kde sa da to proti tomu kupit??
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
tyjo delas si srandu zejo...na foru se tu toho myslim o zanetu psalo dost..a jo, boli to, rozhodne si nezahrajes dyz to mas, a myslim ze se proti tomu neda nic koupit(pochopil sem to tak ze to co ma Nuker je v ramci rehabilitace?)
Ten zánět jsem naštěstí chytl v ranym stadiu takže jsem na to dostal nějaky masti a zákaz cokoliv dělat a měl ruku přes dva měsíce odstavenou a dalo se to do pohody (naštěstí) , tu pásku si někdy sem tam nasadim , když hraju dýl tak začnou bolet šlachy , tak si oraz a nasadim tuhle pásku , aby mi to trochu zpevnilo zápěstí a hraju dál.McKozias píše:tyjo delas si srandu zejo...na foru se tu toho myslim o zanetu psalo dost..a jo, boli to, rozhodne si nezahrajes dyz to mas, a myslim ze se proti tomu neda nic koupit(pochopil sem to tak ze to co ma Nuker je v ramci rehabilitace?)
-
distortion00
Ten zánět jsem naštěstí chytl v ranym stadiu takže jsem na to dostal nějaky masti a zákaz cokoliv dělat a měl ruku přes dva měsíce odstavenou a dalo se to do pohody (naštěstí) , tu pásku si někdy sem tam nasadim , když hraju dýl tak začnou bolet šlachy , tak si oraz a nasadim tuhle pásku , aby mi to trochu zpevnilo zápěstí a hraju dál.[/quo
a kde sa da kupit taky pasiK::: v lekarni?
Tu pásku jsem doma našel , nevím kde se to dá sehnat , víc lidi tu mělo zánět a určitě dost lidi to používá , však on se někdo ozve.distortion00 píše:Ten zánět jsem naštěstí chytl v ranym stadiu takže jsem na to dostal nějaky masti a zákaz cokoliv dělat a měl ruku přes dva měsíce odstavenou a dalo se to do pohody (naštěstí) , tu pásku si někdy sem tam nasadim , když hraju dýl tak začnou bolet šlachy , tak si oraz a nasadim tuhle pásku , aby mi to trochu zpevnilo zápěstí a hraju dál.[/quo
-
distortion00
no a ten zanet sliach moze vzniknut hocikedy pocas hrania??::.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Koukni se na tohle:
a nauč se to používat. Je to vcelku šikovná utilita, která by ti našla odpověď na vše, co ses ptal.
... a pak se taky hodí víc cvičit, než se ptát. Vyplatí se to.
A protože nejsem zas tak zlý:
a nauč se to používat. Je to vcelku šikovná utilita, která by ti našla odpověď na vše, co ses ptal.
... a pak se taky hodí víc cvičit, než se ptát. Vyplatí se to.
A protože nejsem zas tak zlý:
- Ano, zánět může vzniknout během hraní nebo jakéhokoli přetěžování šlach.
Ruku si můžeš stáhnout čímkoli, počínaje těsněním od zavařovačky a konče kopou sestřiných gumiček do vlasů - je to jedno, důležité je to stáhnutí.
Solo okoukej na YT a trénuj.
Pokud ti něco nejde, tak trénuj - časem přijde zlepšení.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
-
distortion00
no dakujem za rady