rozhoduju se o koupi týhle kytary http://www.bachmusik.com/p1125/bach-pl-02flat-tv/ nemám s ní žádný zkušenosti a u popisu je toho dosti málo, takže jestli někdo nemáte nějaký zkušenosti s ní?
PS: Hraju punk a mam Laney LX65R
jenže to je Melody Maker, ten má (mimo jinýho) tenčí tělo:B.Mikey píše:Krásná, vypadá jako signature model Joan Jett

No ja mam Bach SGcko, jsem s nim maximalne spokojeny, sice jsem si musel nedlouho po koupi trosku pohrat s elektronikou (prepajet tonove clony, mel jsem o tom thread), ale jinak spokojenost sama. Ladeni drzi velmi dobre, prazce dobre usazene, krk rovny, zadne vady laku ani dreva nikde, ale byl to vybirany kus, kdovi co ti poslou..Honza-DK píše:Pěkná je, což o to, ale jestli ste na ní někdo nehrál, nebo na něco od bacha, co od toho můžu čekat, bohužel mam jedinou možnost, objednat si jí z Bachwebu a nevyzkoušet, tak abych nekupoval zajíce v pytli...
Ale podoba tam je..Tonda píše:jenže to je Melody Maker, ten má (mimo jinýho) tenčí tělo:B.Mikey píše:Krásná, vypadá jako signature model Joan Jett
No jo no toho se taky trochu bojim, na skladě maj tři kusy takže si stejně moc nevyberu, jsem z Českejch Budějovic...EDGE... píše:No ja mam Bach SGcko, jsem s nim maximalne spokojeny, sice jsem si musel nedlouho po koupi trosku pohrat s elektronikou (prepajet tonove clony, mel jsem o tom thread), ale jinak spokojenost sama. Ladeni drzi velmi dobre, prazce dobre usazene, krk rovny, zadne vady laku ani dreva nikde, ale byl to vybirany kus, kdovi co ti poslou..Honza-DK píše:Pěkná je, což o to, ale jestli ste na ní někdo nehrál, nebo na něco od bacha, co od toho můžu čekat, bohužel mam jedinou možnost, objednat si jí z Bachwebu a nevyzkoušet, tak abych nekupoval zajíce v pytli...
No na punk se docela hodi. Beastie Boys(jeste kdyz hrali punk) to pouzivali, a meli s tim dobrej sound.Honza-DK píše:No jo no toho se taky trochu bojim, na skladě maj tři kusy takže si stejně moc nevyberu, jsem z Českejch Budějovic...EDGE... píše:No ja mam Bach SGcko, jsem s nim maximalne spokojeny, sice jsem si musel nedlouho po koupi trosku pohrat s elektronikou (prepajet tonove clony, mel jsem o tom thread), ale jinak spokojenost sama. Ladeni drzi velmi dobre, prazce dobre usazene, krk rovny, zadne vady laku ani dreva nikde, ale byl to vybirany kus, kdovi co ti poslou..Honza-DK píše:Pěkná je, což o to, ale jestli ste na ní někdo nehrál, nebo na něco od bacha, co od toho můžu čekat, bohužel mam jedinou možnost, objednat si jí z Bachwebu a nevyzkoušet, tak abych nekupoval zajíce v pytli...