dirka v zadní části krku, el. kytara

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
loquito

dirka v zadní části krku, el. kytara

Příspěvek od loquito »

ahoj mám takový problém ....vůbec nevím jak ale někde jsem ťuknul a v zadní části krku se mi objevila dirka...je možné to nějak zahladit nebo vyplnit? díky
Obrázek
Obrázek
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Re: dirka v zadní části krku, el. kytara

Příspěvek od turbo_MaCk »

na to prcej a hraj. aspo'ň je vidět, že to je nástroj a ne skeleněná socha v obývací pokoji.
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Velda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velda »

Tak nějak... Pokud ti to nějak nevadí pod rukou, pokud z toho nečumí nějaká ostrá tříska...
Určitě by to šlo vytmelit, ale sám bych se do toho nepouštěl, myslim že pokud by se to dokonale nezahladilo, bylo by to horší než takhle.
PRS SE Mark Tremonti Signature (+ DiMarzio Air Norton, Tone Zone), Fender Telecaster Am. Std., Fender Supersonic 22, Smrčka OD Station III TB, Dunlop Cry Baby, Zoom G3, TC Polytune Mini, Line6 Relay G30
woro90

Příspěvek od woro90 »

Pokud by to mělo nepříjemně ostrou hranu, pomáhá lak na nehty :wink:
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
loquito

Příspěvek od loquito »

woro90 píše:Pokud by to mělo nepříjemně ostrou hranu, pomáhá lak na nehty :wink:
fakt?...představuju si jako že do tý dirky trochu štětečkem vleju až po okraj?...nebo jen přejet hranu?
woro90

Příspěvek od woro90 »

loquito píše:
woro90 píše:Pokud by to mělo nepříjemně ostrou hranu, pomáhá lak na nehty :wink:
fakt?...představuju si jako že do tý dirky trochu štětečkem vleju až po okraj?...nebo jen přejet hranu?
Dovnitř, ale i přes tu hranu - zvedne to vnitřek díry a obalí to hranu. Nebo pomáhá tu hranu prostě zabrousit :wink: Ale ten lak na nehty aspoň částečně zabrání tomu, aby se tam hromadil sajrajt.
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

mokrým šmirglem kdyžtak přebrousit, tak to vidím já
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Kai

Příspěvek od Kai »

turbo_MaCk píše:mokrým šmirglem kdyžtak přebrousit, tak to vidím já
Pokud je hrana ostra (a zavaduje o ni) tak prebrousit jak pises, ideal 2000 a navlhcena.. osobne ale tohle bych neresil, v hrani to neprekazi nijak zvlast a aspon jde videt ze je ten nastroj pouzivany. (Pro me kazda oderka na nastroji je kus pameti, takze se tomu nebranim, nastroj roste/vyvyji se spolecne semnou).
Fender Classic 70's Strat
Ibanez TS-9
Marshall JCM 800
Marshall 1960A
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

na jedne kytare se mi to stalo a resil jsem to tak, ze jsem tam placal bezbarvy leskly lak...
proste tam kapnes, pockas az to zaschne, das dalsi kapku... takhle kapes treba tyden jako debil, az to mas zaplnene... je taky dobre kapat jen do te dirky a ne kolem. pak pockas par dni, dokud to nezashne uplne, vemes co nejjemnejsi smirkac, co najdes, a prebrousis to misto pod vodou... dobre je si ten smirkac dat na nejaky malinky hranolek, abys se ti to lip zarovnavalo s okolnim povrchem. po vizualni strance to sice nebude uplne dokonale, ale pokud to udelas dobre, tak to misto uz hmatem ani neobjevis. na zavar to prebrousene misto muzes vylestit nejakou lestickou - muze stacit i nejaka lesticka, co se pouziva na auta, muzes zkusit i nejaky vosk a auta kdyz nic jineho nesezenes.
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“