Záviš - Už je to tak
Pravidla fóra
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Záviš - Piču na čelo
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Re: Záviš - Piču na čelo
no jo diky tam jsem hledal ale myslel jsem ze se ta pisnicka jmenuje jinak ..dikSmrťokvítek píše:http://www.supermusic.sk/skupina.php?id ... 61733&sid=
Re: Záviš - Už je to tak
Já to hraju takto:
není to jen transpozice o tři půltóny nahoru, ale s tím G (podle supermusic D) to (pro mě) zní líp (a taky se do toho líp zpívá
- je to níž, než F#mi).
P.S: doporučuju hrát v lepší společnosti
(já tyhle lepší vždycky hraju na táboráku tak okolo půlnoci, až když to už nikomu nemůže vadit) 
Kód: Vybrat vše
[Ami] Prach se válí [G] po koberci [Ami] válí, válí [G] válí
[Ami] A mě paní [G] slivovice [Ami] v krku krásně [G] pálí
[F] Pamatuju [C] si jak ti to [G] tenkrát sluše [C] lo
[F] Já si nechám [C] vytetovat [G]pi*u na če[Ami] lo
atd...
P.S: doporučuju hrát v lepší společnosti
Mně tam sedí spíš to D, ale asi každý zpíváme jinou polohu a co se týče společnosti - máš nosit kytaru do restauračního zařízení, vždycky se najde někdo tak naivní že chce abys něco zahrál a zazpívalohryzek36 píše:Já to hraju takto:
není to jen transpozice o tři půltóny nahoru, ale s tím G (podle supermusic D) to (pro mě) zní líp (a taky se do toho líp zpíváKód: Vybrat vše
[Ami] Prach se válí [G] po koberci [Ami] válí, válí [G] válí [Ami] A mě paní [G] slivovice [Ami] v krku krásně [G] pálí [F] Pamatuju [C] si jak ti to [G] tenkrát sluše [C] lo [F] Já si nechám [C] vytetovat [G]pi*u na če[Ami] lo atd...- je to níž, než F#mi).
P.S: doporučuju hrát v lepší společnosti(já tyhle lepší vždycky hraju na táboráku tak okolo půlnoci, až když to už nikomu nemůže vadit)
...btw jak to po půlnoci stíháš takhle mydlit tou pravačkou? Já bych se asi omezil na /dolů- -dolů-nahoru /dolů-nahoru-dolů-nahoru/
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
No mně po půlnoci mydlení pravačkou nedělá problémyworo90 píše: Mně tam sedí spíš to D, ale asi každý zpíváme jinou polohu a co se týče společnosti - máš nosit kytaru do restauračního zařízení, vždycky se najde někdo tak naivní že chce abys něco zahrál a zazpíval
...btw jak to po půlnoci stíháš takhle mydlit tou pravačkou? Já bych se asi omezil na /dolů- -dolů-nahoru /dolů-nahoru-dolů-nahoru/
- Giof
- Kontaktovat uživatele:
Eh... V avataru Hendrix a ptá se na takové hovadiny
hnusák s rozladěnou kytarou 
Záviš to hraje v Em. Z těch videí to jde odkoukat .
blablablablaGiof píše:Eh... V avataru Hendrix a ptá se na takové hovadinyhnusák s rozladěnou kytarou
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
dej se dokupy.Giof píše:Eh... V avataru Hendrix a ptá se na takové hovadinyhnusák s rozladěnou kytarou