Marshall JCM 800KK + Tubescreamer
Pravidla fóra
Marshall JCM 800KK + Tubescreamer
Nezkoušeli jste nahodou někdo nakopnout JCM 800 nebo lépe JCM 800KK Tubescreamerem? Mám Kerryho hlavu a ač je to fakt pila (speciálně s tím zapnutým knoflíkem "BEAST") chtěl bych docílit ještě trochu víc řezavějšího zvuku. Podobným jako thrash metalové kapely v roce 89/90. Kytaru mam Jacksona RR3 s Duncanama a ted mi má přijit RR1 s aktivníma EMG. Zkoušel jsem i Overdrive od Bosse a udělalo to akorát bordel.
Re: Marshall JCM 800KK + Tubescreamer
JCM 800 + ts/sd je bezna vec. Jinak pockal bych na vysledek co s tim udelaj ty emg.
Fender Classic 70's Strat
Ibanez TS-9
Marshall JCM 800
Marshall 1960A
Ibanez TS-9
Marshall JCM 800
Marshall 1960A
Bilos z MT ?

Jo.
xmarox píše:Bilos z MT ?![]()
- Crowley
- Kontaktovat uživatele:
tu KK hlavu jsem zkoušel s Maxon OD 808 www.youtube.com/watch?v=2iqymUQgnZw
a znělo to fakt hodně dobře(viz. tvé požadavky na thrash zvuk), samotný zvuk zesilovače se mi moc nelíbí, ale tak T808 nebo její kopie by se snad měla dávat zdarma při prodeji téhle hlavy, to už je takový standart
a znělo to fakt hodně dobře(viz. tvé požadavky na thrash zvuk), samotný zvuk zesilovače se mi moc nelíbí, ale tak T808 nebo její kopie by se snad měla dávat zdarma při prodeji téhle hlavy, to už je takový standart
Terror Incognita
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674
HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker

Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674
HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker

Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
No v MT máte zvuk luxusní takže počítám že asi nějaký nový projekt?? Nebo příprava na nové trash album s MT?
Já měl před časem Tokai TMD-1 a myslím, že ten by taky udělal kopu práce v tvorbě trashového zvuku, byl to stejný obvod jak 808 ale navíc měl frekvence, které dělaly divy, prodal jsem ho borcovi, co ho pak taky inzeroval na hud.bazaru, tak je možné že ho ještě má, je to japonská výroba, kolem 84 roku.