Peavey bravo 112

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
brazdil.radek
Kontaktovat uživatele:

Peavey bravo 112

Příspěvek od brazdil.radek »

Zdravím, tak po dlouhé době vybírání se ke mě dostala nabídka na toto Peavey, a tak jsem příležitosti hned využil a toto kombíčko zakoupil, A JSEM VELICE ŠŤASTNÝ! Za necelých devět tisích jsem získal 25 watového ďáblíka, myslím, že se bez problému uživí i v klubových akcích. Čistý kanál je naprosto úžasný, dokáže být jak nenápadný a dělat skvělý doprovod tak díky tlačítku, které slouží výhradně pro čistý kanál, zvýraznit ho a prosadit. Zkreslený kanál je také dobrý, ovšem jeho pnlou síle jsem ještě nestihl zjistit, kvůli nemožnosti doma zesílit kombo :twisted: . Zvuj je výborný téměř do všech stylů, možná akorát na čistokrevný punkrock ala greem day budu muset časem koupit nějakou kreslící krábku... co vy na to? Máte zkušenosti s tímto ampem? Nebude krabička problém, konkrétně která by se k němu hodila? díky moc

jenom pro ukázku z netu
http://www.youtube.com/watch?v=8m--jFYVr4E
P4WELL

Re: Peavey bravo 112

Příspěvek od P4WELL »

Zdar,
Mám ho doma už asi 11 let a nikdy nezklamalo. Tenkrát stálo nové tuším ke dvaceti tisícum, pak přišla nová řada Transtube a já si ho odnes domů za 8.000Kč. Jinak zkreslení neřeš, budeš zírat :-)
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“