nutno dodat že to neznělo špatně...
Nejleší je rozlámat starou dětskou postýlku a z těch špriclí šmirglem a nožem nasekat paličky, náš bubeník si takhle dělal paličky běžně, než ho zavřeli...DaveMurray píše:A nemám paličky............... Si je udělám. Ze dřeva
Zavřeli ho????Stanley píše:Nejleší je rozlámat starou dětskou postýlku a z těch špriclí šmirglem a nožem nasekat paličky, náš bubeník si takhle dělal paličky běžně, než ho zavřeli...DaveMurray píše:A nemám paličky............... Si je udělám. Ze dřeva
Hele klídekMonikad píše:Zavřeli ho????Stanley píše:Nejleší je rozlámat starou dětskou postýlku a z těch špriclí šmirglem a nožem nasekat paličky, náš bubeník si takhle dělal paličky běžně, než ho zavřeli...DaveMurray píše:A nemám paličky............... Si je udělám. Ze dřevaAsi by neměl příště zapomenout z tý postýlky vyndat mimino, než ji začne lámat na paličky.....
![]()
Ou, tak tohle se mi nezdá moc proveditelný... zbytečně moc práce a nejistej výsledek... to spíš radši velký plechovky od barev a barely, rozbrušku a autogen...JackLemon píše:Já jsem přemejšlel že bych si vyřezal špalek kterej mám na oheň. Prostě bych ho vzal , nejdříve bych ho ,,oblepil"" nějakou páskou aby se nerozpadl a pak vyřezal. Horší je že domá nemám žádnej vrták kterej by zvládl takový dřevo. Co si o tom myslíte ?
no, myslím si že se ten tvuj "špalek na oheň" prostě rozpadneJackLemon píše:Já jsem přemejšlel že bych si vyřezal špalek kterej mám na oheň. Prostě bych ho vzal , nejdříve bych ho ,,oblepil"" nějakou páskou aby se nerozpadl a pak vyřezal. Horší je že domá nemám žádnej vrták kterej by zvládl takový dřevo. Co si o tom myslíte ?

jo, jde mu to, škoda že nemá soupravu....