30.6. Dream Theater-Tesla Aréna!!!!
- dayslypper
- Kontaktovat uživatele:
Tož, zajímavé video, ale takové neutrální. Snad to je jen nějaký jejich "klid před bouří".
Jsem zvědavý, jestli na koncertě zařadí i tuto úžasnou předehru k The Spirit Carries On http://www.youtube.com/watch?v=kGbg4QbV-1Q
Jsem zvědavý, jestli na koncertě zařadí i tuto úžasnou předehru k The Spirit Carries On http://www.youtube.com/watch?v=kGbg4QbV-1Q
- dayslypper
- Kontaktovat uživatele:
Re: 30.6. Dream Theater-Tesla Aréna!!!!
Tak koncert sa blizi, kedy vy mimo-prazski dorazite do Prahy? Mohli by sme uz pomaly dohodnut cas a miesto predkoncertoveho stretnutia pre pripadnych zaujemcov.
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Ráno skáču do školy pro ten papír se známkama a kulatým razítkem. Pak záleží na tom, jak dorazí Dark z Ovy, asi skočíme ke mě domů provětrat mou výbavu + odložit bagáž a následně se vydáme k hale. Chtěli bychom odchytit si co nejlepší místa co nejvíc u podia, tak tam asi budeme dost brzo...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
Jojo, chci se opřít o zábrany abych ten koncert se svými zády vůbec přežil
doufám že budou jezdit vlaky (ať žijí povodně
)
doufám že budou jezdit vlaky (ať žijí povodně
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
Opirani o zabrany bych nedoporucoval, securitaci to nemaji radi.Dark Axel píše:Jojo, chci se opřít o zábrany abych ten koncert se svými zády vůbec přežil![]()
doufám že budou jezdit vlaky (ať žijí povodně)
Ja bohuzel na koncert nedorazim, budu v praci.
Myslíš že v 19:00 bude stačit? Nebo ještě dřív?Nero píše:Ráno skáču do školy pro ten papír se známkama a kulatým razítkem. Pak záleží na tom, jak dorazí Dark z Ovy, asi skočíme ke mě domů provětrat mou výbavu + odložit bagáž a následně se vydáme k hale. Chtěli bychom odchytit si co nejlepší místa co nejvíc u podia, tak tam asi budeme dost brzo...
A asi by to chtělo tam být dřív protože na soundcheck hrajou A Nightmare To Remember ..z novýho alba..
Ibanez Prestige RG 1570-----RP350------
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
nechci ti kazit radost, ale soundcheck podle mně proběhne tak 4 hodiny před otevřením stadionu 
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
Hoši tak už zítra. !!!!!Doufám,že vás tam uvidím,i když vás nepoznám

Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .
Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal

Dorazim tam tesne pred siedmou s dalsimi dvoma kamosmi/spoluhracmi. Btw, budem mat cierne tricko s napisom "Lost ?", takze ak ma uvidite, kludne na mna zarevteMetallistic píše:Hoši tak už zítra. !!!!!Doufám,že vás tam uvidím,i když vás nepoznám![]()
![]()
![]()
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
WoW... Praha dostala pořádnej sekec mazec ...zatím nejlepší koncl na kterým sem byl ...užil sem si to,lidi parádní,kapela parádní... a znělo to dobře ..někdy zas mějte se!
- armi
- last.fm: http://www.last.fm/user/Armanos
- Kontaktovat uživatele:
Včera to byl masakr
Perfektní vystoupení a zahráli moji oblíbenou z nového alba, krásnou, lehce doomovou A Nigtmare to Remember
Sice jsem měl sezení na boční tribuně, ale aspoň jsem měl pěkný přehled co vyvádějí na pódiu
Noční cesta domů byla tež bezchybná, vlak odjíždějící do Ostravy 00:09 z Hlavního vyjel kolem půl jedné, narváno bylo k prasknutí, naštěstí jsem ale našel místo k sezení takže cestu do Ovy jsem pěkně proklimbal a nakonec s 85 minutovým zpožděním jsem na Svinov dorazil. A před chvílí jsem se probudil
Sice jsem měl sezení na boční tribuně, ale aspoň jsem měl pěkný přehled co vyvádějí na pódiu
Noční cesta domů byla tež bezchybná, vlak odjíždějící do Ostravy 00:09 z Hlavního vyjel kolem půl jedné, narváno bylo k prasknutí, naštěstí jsem ale našel místo k sezení takže cestu do Ovy jsem pěkně proklimbal a nakonec s 85 minutovým zpožděním jsem na Svinov dorazil. A před chvílí jsem se probudil
1. You never get something for nothing.
2. You never get more than you pay for, and you usually get less.
3. Perfection is unattainable.
Šoupnul sem na youtube A Nightmare To Remember: http://www.youtube.com/watch?v=lsiCNK5BTFw
Byl to pořádnej mazec 
Jackson Soloist MIJ SL-3 / Caparison TAT Special FM
Rack Gear. Digitech : ValveFX , 2120, RP6, GSP1101 / Engl: E-840,E-530 Engl 112 Pro Stage.
Rack Gear. Digitech : ValveFX , 2120, RP6, GSP1101 / Engl: E-840,E-530 Engl 112 Pro Stage.
- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
Haha podle toho kde to ej točený sotjí hned někde vedle měJames.v6 píše:Šoupnul sem na youtube A Nightmare To Remember: http://www.youtube.com/watch?v=lsiCNK5BTFw
Musím říct,že prostě nemůžu uvěřit že ta kapela fakt existuje
Edit: Jo jěště jedinej koho sem tady odsud poznal tam byl Dark Axel,stál chvilku ve frontě za mnou a měl na sobě takovou černou čapku s červeným nějákým obrázkem bo tak,a pořád přeskakoval z jedné fronty do druhé. .
Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .

- armi
- last.fm: http://www.last.fm/user/Armanos
- Kontaktovat uživatele:
Já tam rlzně ke vchodu přicházel a odcházel.. měl jsem lístek na sezení tak jsem se nemusel tolik tlačit dopředu...
u vchodu jsem vykecával s Axlem, pokud jsem nevykecával s dalším kamarádem 
1. You never get something for nothing.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Hehe, tohle byl mazec. S Axelem jsme sehnali dokonalé místo - 2. řada přímo před Petruccim. Mistrovi bylo krásně vidět pod ruce. Škoda že nás jen zvukově zabili ty jeho 6x 4x12, takže jsme moc neslyšeli Muynga a Rudesse, zpěv byl snesitelný - PA holt mířilo až za nás.
Nicméně skvělý zážitek, kapele to šlapalo, publikum dle mého názoru taky bylo skvělé. A jak jsem srovnával, tak jsme dostali asi nejlepší setlist, co byl v rámci tohoto tour k dispozici. Navíc nepletu-li se, tak to bylo poprvé, co naživo zahráli Nightmare To Remember, předtím hrávali jen A Rite of Passage...
Pár fotek z mobilu (omluvte nižší kvalitu).
Nicméně skvělý zážitek, kapele to šlapalo, publikum dle mého názoru taky bylo skvělé. A jak jsem srovnával, tak jsme dostali asi nejlepší setlist, co byl v rámci tohoto tour k dispozici. Navíc nepletu-li se, tak to bylo poprvé, co naživo zahráli Nightmare To Remember, předtím hrávali jen A Rite of Passage...
Pár fotek z mobilu (omluvte nižší kvalitu).
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008