Zdravím,
chtěl jsem si koupit http://kytary.cz/stagg-les-paul-serie-8 ... 03:0:0:1:0 kvůli tomu, že má dobrou cenu a vypadá dobře, takovou matnou černou LP jsem hledal dlouho, ale když jsem si prošel názory tady na fóru, tak mne nějak přešla chuť...
Neví někdo, kde bych sehnal podobnou kytaru od kvalitnějšího výrobce za podobnou cenu?
Samozřejmě myslím v černé matné barvě, tremolo tam nemusí být.
Jde o to, jestli trváš na tom vzhledu. Jestli jo, mrkni třeba na tohle: http://kytary.cz/cort-elektricka-kytara ... 26:0:0:1:0
nebo se podívej na bazaru jestli tam něco takovýho nebude. Za ty peníze bys tam mohl sehnat docela kvalitní nástroj. Ale asi tam bude omezenej výběr co se týká vzhledu. Koukej hlavně po značkách Epiphone, Cort, Vintage, BaCH... A hlavně si to zkus než něco koupíš.
PRS SE Mark Tremonti Signature (+ DiMarzio Air Norton, Tone Zone), Fender Telecaster Am. Std., Fender Supersonic 22, Smrčka OD Station III TB, Dunlop Cry Baby, Zoom G3, TC Polytune Mini, Line6 Relay G30
Jasně kup si cokoli kromě Stagga ... Mě se strašně líbí, když spousta zájemců o kytaru hodnotí, jak kytara vypadá a zda má lesklý nebo matný lak, takový nebo makový hardware atd ..... Kytara MUSÍ HLAVNĚ HRÁT!
Dobrá rada zadarmo: vyserte se na vizáž - kytara musí hrát a musí Vám sedět!!!!!!!
micafica píše:Jasně kup si cokoli kromě Stagga ... Mě se strašně líbí, když spousta zájemců o kytaru hodnotí, jak kytara vypadá a zda má lesklý nebo matný lak, takový nebo makový hardware atd ..... Kytara MUSÍ HLAVNĚ HRÁT!
Dobrá rada zadarmo: vyserte se na vizáž - kytara musí hrát a musí Vám sedět!!!!!!!
No tak na vizáži taky trochu záleží, že..? Dovedu si představit ty oběti na životech, kdyby Hetfield připochodoval na pódium s kytarou Hello Kitty...
micafica píše:Jasně kup si cokoli kromě Stagga ... Mě se strašně líbí, když spousta zájemců o kytaru hodnotí, jak kytara vypadá a zda má lesklý nebo matný lak, takový nebo makový hardware atd ..... Kytara MUSÍ HLAVNĚ HRÁT!
No tak na vizáži taky trochu záleží, že..? Dovedu si představit ty oběti na životech, kdyby Hetfield připochodoval na pódium s kytarou Hello Kitty...
Nebo B.B. King přišel s "Véčkem" nebo nějakým takovým hranatým patvarem...
Taky myslim, že na vzhledu záleží. Sice není dobrý vybírat kytaru podle vzhledu, ale zas na druhou stranu člověk přece nebude hrát na něco co se mu vyloženě nelíbí...
Sorry, tohle je už trochu OT, ale když mi Pikus tak nahrál...
Není to B.B. King ale Albert King, bluesová legenda 60.let.
PRS SE Mark Tremonti Signature (+ DiMarzio Air Norton, Tone Zone), Fender Telecaster Am. Std., Fender Supersonic 22, Smrčka OD Station III TB, Dunlop Cry Baby, Zoom G3, TC Polytune Mini, Line6 Relay G30
Velda píše:Taky myslim, že na vzhledu záleží. Sice není dobrý vybírat kytaru podle vzhledu, ale zas na druhou stranu člověk přece nebude hrát na něco co se mu vyloženě nelíbí...
Ok beru zpět... ale přece, s LP nebo nějakou lubovou kytarou by to vypadalo líp , ne?
Velda píše:Taky myslim, že na vzhledu záleží. Sice není dobrý vybírat kytaru podle vzhledu, ale zas na druhou stranu člověk přece nebude hrát na něco co se mu vyloženě nelíbí...
to vypada jako kdyby mel v rukou nejakou detskou hracku
No jasan - asi by to bylo divné ... ale jistě nebude řešit nějak zásadně barvu kytary, ale její skutečné parametry ....
Nebo B.B. King přišel s "Véčkem" nebo nějakým takovým hranatým patvarem...
Ahoj - msím opět trochu oponovat - tam zase ani tak nejde o - cituji: "patvar", ale o to, že kytary, které používá jsou těžce bluesařsko jazzové - toliko asi k věci!