Serj Tankian

Vše o kapelách a hudebnících ...
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Re: Serj Tankian

Příspěvek od cerfotoc »

Ne, urážet nikoho nebo tak něco nemám v plánu, byla to jenom taková poznámka, protože se mi to zdálo právě celkem odvážný říct i když si to tak asi nemyslel, takže bych to dál nerozpitvával :)

Jestli tě zajímá jaká hudba se mi líbí nejvíc, tak mám v podpisu odkaz na Last.fm, převážně metalová hudba - metalcore, trash, melodic, death, někdy i nu-metal...ale jestli chceš tohle řešit tak po SZ at to tady nespinime :)
schecter damien 7(w/ EMG 707), engl e530, l-amp 50W 6L6 poweramp, engl e212v
line6 relay g90, ehx memory toy, korg dtr-1000, rocktron hush super c, the t.racks pc200

Obrázek
Pumlitch

Příspěvek od Pumlitch »

Tankian je jedním z mých hudeních favoritů už dlouho. Výborný zpěvák s barevným hlasem, brutálnim rozsahem a ještě navíc famózní skladatel. Hudebník každým coulem.
Jak SOAD, tak jeho sólovou desku hodně baštim.
Hulk

Příspěvek od Hulk »

Pumlitch píše:Tankian je jedním z mých hudeních favoritů už dlouho. Výborný zpěvák s barevným hlasem, brutálnim rozsahem a ještě navíc famózní skladatel. Hudebník každým coulem.
Přesně tak souhlasím! :) :D
Klávesy: Yamaha DGX-205
Pedál: Yamaha FC5
serj-tankian.lucy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od serj-tankian.lucy »

Pumlitch píše:Tankian je jedním z mých hudeních favoritů už dlouho. Výborný zpěvák s barevným hlasem, brutálnim rozsahem a ještě navíc famózní skladatel. Hudebník každým coulem.
sice se všim souhlasim, ale v SOAD měl prostě lepší hudbu ... nějak změknul :D
Pumlitch

Příspěvek od Pumlitch »

serj-tankian.lucy píše:
pokud lepší, pro tebe znamená tvrdší, tak asi jo. Já hodnotim hudbu trochu jinak.
Gac
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gac »

serj-tankian.lucy píše: sice se všim souhlasim, ale v SOAD měl prostě lepší hudbu ... nějak změknul :D
To je spíš taková hudební evoluce, člověk postupně hudebně dospívá a postupem času zjišťujě, že se chce dát třeba úplně jiným směrem. Tak to vidím já. :wink:
Cort Z42 Brown (Seymour Duncan SH-1 59' + SH-4 JB), combo VOX AD30VT-XL ..., Struny D'Addario EXL 110, Trsátka Dunlop Jazz III
serj-tankian.lucy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od serj-tankian.lucy »

Pumlitch píše:
serj-tankian.lucy píše:
pokud lepší, pro tebe znamená tvrdší, tak asi jo. Já hodnotim hudbu trochu jinak.
tvrdší byly SOAD každopádně, i hudba od nich se mi možná líbila víc :D ... ale to co hraje teď už se metalu moc nepodobá ... doufala jsem, že se moc nezmění ...
Stanley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley »

Ono je to docela jednoduchý, v hudbě SOAD se prolínalo víc jiných vlivů, teď zůstal jen jeden, ten Serjův.
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Stanley píše:Ono je to docela jednoduchý, v hudbě SOAD se prolínalo víc jiných vlivů, teď zůstal jen jeden, ten Serjův.
Celkově, teď se Serj ubýrá trochu odlišným směrem, chce hrát s orchestrem atd.. Ale podle mého názoru to, že změní styl neznamená, že je najednou špatnej. Prostě ať už hraje cokoliv pořád je to geniální hudebník.
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
suloco

Příspěvek od suloco »

Serj je pro mě sympatickej, inteligentní hudebník multiinstrumentalista :-)... nešel bych tak daleko abych říkal že je geniální ale má toho spoustu co dát. Líbí se mi jeho postoje i když někdy mi přijdou až moc vyhraněný. Jinak ve všech rozhovorech a podobně působí jako člověk sám za sebe a bez pózy což je mi taky velmi sympatický. Jinak Elect The Dead mám hodně rád i když nepatří mezi moje most played...jinak GO SERJ! :-)
Epiphone Les Paul Classic (Vintage Sunburst)
Oblíbenci: RHCP, Oasis, Foo Fighters, Nirvana, 65Daysofstatic, Rancid, Bad Religion, Billy Talent, The Cure, Vypsaná fiXa, Sto Zvířat...
HotChick

Příspěvek od HotChick »

byla jsem na jeho koncertu 5.6.2008 bomba fakt, né nadarmo se říká, že je to majitel největšího hlasového projevu :)
NosThrill
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NosThrill »

Já ho mám moc rád,až na ten jeho občasný směšný typ zpěvu (mohl by mluvit nějakého klauna) a taky to jeho "jáumímmluvitrychlejinežvyaprotosisemnoutuhlepísničkunikdynezazpíváte". SOAD mě bavili víc,hlavně první tři alba,jeho sólovka je mi zase dobrá když se učím zpívat. Je to jeden z mých oblíbených zpěváků.
http://screamuj.blog.cz/ - jediný web o screamingu a growlingu
DarkMatter

Příspěvek od DarkMatter »

24.6. zahraje v Praze! A na konec léta chystá další album Imperfect Harmonies. Sem zvědavej, jestli trumfne Elect the Dead, doufám že jo :)
Kdyžtak soutěž o lupeny na pražskej koncert a info o novym albu je na http://systemofadown.cz/
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

No tak to mě štve... tak narychlo asi nezařídím Prahu :( Mno musím to zkusit nějak udělat.
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
DarkMatter

Příspěvek od DarkMatter »

To stihneš :) Lístky ještě jsou, daj se sehnat i na aukcích...
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Jde spíše oto uvolnit peníze a sehnat jak se dostat do Prahy. Dokonce jsjm se dozvěděl, že mi o tom kamarád říkal před půl rokem a nějak jsem to vypustil :roll:
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
Liopleurodon

Příspěvek od Liopleurodon »

jak o tom tak přemejšlim... elect the dead mně taky moc nebavilo... Empty walls a Lie Lie Lie, skoro jediný písničky který se mi hodně líbily... kdyžto soad, u těch se mi třeba líbil nejdřív jeden nebo dva songy z alba, ale s postupem času sem naposlouchal i ostatní, našel si v nich něco a taky se mi zalíbily. a nakonec mam od soadu rád absolutně všechny písničky. elect the dead sem nevydržel poslouchat tak dlouho abych si oblíbil ty ostatní. možná proto že je to album celkem jednotvárný. soadi byli dost různý, měli i ploužáky, nějaký byly dost "depresivní", některý bláznivý. pro každou náladu něco.

všechna bláznivost odešla spolu s daronem. taky podle toho vypadaj SoB
-Epiphone LP Custom
-Roland Cube 60W
-Dunlop Delrin .71

Obrázek
Lamps

Příspěvek od Lamps »

SoB mě baví mnohem víc než Serj.. jejich hudba je mnohem rozmanitější (např. Enemy vs. They Say), zábavnější,. Koneckonců, většinu hudby pro SoaD dával dohromady právě Daron, takže možná v tom bude ten oříšek. Dohromady ale dávali opravdu impozantní celek. Metal skoro vůbec neposlouchám, ale tohle si občas rád dám.. škoda.
Btw: Všimli jste si, že Serje poslední dobou žerou hlavně holky?
Epiphone Les Paul Special II (vyměněný kobylkáč za SH-4.. takže to aspoň trochu hraje)
Vox Valventronix VT30
Dunlop Tortex 1.0 (modré)
Vox Satchurator
Liopleurodon

Příspěvek od Liopleurodon »

on je totiž o proti soad trochu měkčí, v jistých směrech. a hlavně je sexy :D (asi :D)
-Epiphone LP Custom
-Roland Cube 60W
-Dunlop Delrin .71

Obrázek
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Liopleurodon píše:on je totiž o proti soad trochu měkčí, v jistých směrech. a hlavně je sexy :D (asi :D)
Moje řeč :) Prostě má skvělé texty a melodické písně a přitom relativně měké. To se nežnému pohlaví líbí.
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“