Michael Jackson (R.I.P.)
Re: Michael Jackson (R.I.P.)
S MJ jsem vyrustal, jeho drivejsi tvorba z 90. let i dal v 80. letech byla uzasna, frcelo to v kazdym hudebnim poradu, co se tehdy u nas vysilaly po komousich (Bago, Eso, Meduza a dalsi...). Klipy mel na tu dobu velmi pokrocile, byl akcni, proste zadny nudny panak na podiu, daval do toho co mohl... Byl jsem na jeho comeback i docela zvedavy, sic jsem dopredu uz tusil, ze to bude urcite hodne zvlastni a moc jsem ani nevedel ci si nedokazal predstavit, co by jeste v tak "vysokem" veku utancoval a uzpival, hlavne potom, co se prosakly ty zpravy o jeho zdravotnim stavu... uz to byla ryze motivace financni...
Jinak, jak se tu nekdo zminil o tom, ze MJ oplakava kazdy. No lidi, tohle je ale typicky rys 21. stoleti, vse je uzce propojene pres internet a dalsi vyznamna media. Proste zvykejte si na to, ze kdyz zemre nejaky Jarda ze Zelenyho udoli, tak jej bude RIPovat cela planeta, protoze tahle planeta se (obrazne receno) neustale zmensuje. Zijeme pomalu v takove vetsi vesnici... nenadelate s tim nic, zejmena s davovou psychozou, ktera je rizena prostrednictvim vsech typu komunikacnich kanalu...
Kde jsou ty doby, kdy se RIPovala jen DVD...teď už i Jardové. Holt pokrok 
Tomu se tuším říká úcta k mrtvým. Neboli o zesnulých jenom dobře. Je to podle mě jeden ze základů slušnýho chování, mám tak aspoň naději, že až zemřu, tak na měj nebudou ostatní furt házet špínu ale možná budou vzpomínat jen na to dobré. Pak se možná líp umírá, co já vím.weselow píše:Palec nahoru. Posledních deset let po něm nikdo ani neštěk, nikdo by neřek, že poslouchá Majkla... a najednou je to větší plakání jak smrt princezny Diany pomalu.Kamahl píše:Docela mě překvapilo, kolik lidí Jacksona oplakává - před jeho smrtí jsem měl dojem, že to je jen taková karikatura, z které si každý dělá akorát legraci. I na Facebooku vidim u každýho "rip mj" a tak...
Mě docela vadí, že zemře jeden z nejvýznamnějších lidí kultury 20 století a zatímco lidi co ho měli rádi a drží za něj soustrast, tak spousta dalších lidí už nadává, že o něm čtou furt všude a ať už sním jdou do pryč. TO je prostě hnus todleto, kde je ta ucta? Dyť MJ obětoval ostatním celej život a to až do hořkýho konce. TO si to nemůžete nechat pro sebe a 2 týdny počkat, až to přejde? Chápu kdyby vás někdo nutil, abyste taky drželi smutek, ale proč to děláte dobrovolně? Pro mě je MJ hrdina, jakých je v dnešní době málo a uráží mě některý reakce, jak tady, tak na novinkách a lidí tam venku. Sorry že to říkám zrovna tady, ale na novinkách nemám učet.
Ale já myslím, že tu jako muzikanti bysme mohli mít trošku respektu k našemu "kolegovi". Nesuďme jeho soukromej život, to je jeho věc, my nemáme právo ho soudit, na světě není jedinej člověk, který si prošel co on, tak podle čeho ho chcete posuzovat. Já soudím to, co mi dal, svou muziku a tanec a obojí je řemeslně tak dokonale zvládnuté, že to prostě obdivuju, a je jedno jestli mám jeho žánr rád nebo ne, prostě to je pro mě navždysvého druhu Bůh. Jeho muziku jsem jednu dobu fakt žral, tedka si dávám zase něco jiného, ale i tak je u mě nesmazatelně zapsanej. Navíc si myslím, že to ten chudák neměl ve svým životě ani trošku lehký, ale jeho síla, jeho chuť žít je pro mě inspirací. TAkže asi tak.
Jinak vás všecky po dlouhý době zdravím
Stratocaster : Čína, Mexiko HSS
Akustika : jedna od táty z roku 1974, druhá je Nylonka od Schneidera
Kombo: VOX AD60VT
Akustika : jedna od táty z roku 1974, druhá je Nylonka od Schneidera
Kombo: VOX AD60VT
Já to nikomu necpu, jak v soukromí, tak tady kdyby o tom nebylo vlákno, tak se o tom nezmiňuju...
Trsátka: Sharkfin by Landström | Struny: Ernie Ball Top Heavy | Kytara: Fender Stratocaster | Efekti: Fender PT 100, Fender Fuzz-Wah (& booster), BBE Green Screamer, Boss DS-1 | Hlava: Blackheart Little Giant BH5H | Repro: Blackheart BH 112 / Kombo: Crate BT-15 | Hraju od léta 2007
Mě spíš přijde trapný jak se po něm všichni vozí, tim všichni myslim media, ještě dlouho se bude MJ omívat stejně jako smrt Svobody, dokuď se na tom dá rejžovat a lidi to bude zajímat tak se bude spekulovat, všichni se budou šťourat aby se mělo o čme psát a prachy se sypaly...
Jestli byl gay,jestli jeho smrt neni spiknutí, co s jeho dětma a podobně...
Ani už to nečtu, Jacksona sem nikdy moc neposlouchal, spíš sem si ho naladil v GTA vice city a podobně, jinak sme si ho nepouštěl...
a o dobrých jen v dobrym ž z toho důvodu že se těžko už budou obhajovat...proto mi všechny ty spekulaci a pomluvy přijdou trapný,když se k tomu MJ sám vyjádřit nemůže.
Jestli byl gay,jestli jeho smrt neni spiknutí, co s jeho dětma a podobně...
Ani už to nečtu, Jacksona sem nikdy moc neposlouchal, spíš sem si ho naladil v GTA vice city a podobně, jinak sme si ho nepouštěl...
a o dobrých jen v dobrym ž z toho důvodu že se těžko už budou obhajovat...proto mi všechny ty spekulaci a pomluvy přijdou trapný,když se k tomu MJ sám vyjádřit nemůže.
Nechť je mu svět lehký. Nikdo ho už nenahradí, nikdo ho nepřekoná. Nikomu se už nepodaří nahrát takové album, jako je Thriller. Michael Jackson byl skvělý zpěvák, a perfektní tanečník. Když se ho dnes někdo pokouší napodobit, tak to vypadá trapně.
Sice mi nebyly po chuti jeho plastiky a aféry s dětma, ale vždyť rozdal po charitách dětem miliony dolarů a postavil jim zábavový park... Neverland, či jak se jmenuje... A to už lidi zapomínají...
Sice mi nebyly po chuti jeho plastiky a aféry s dětma, ale vždyť rozdal po charitách dětem miliony dolarů a postavil jim zábavový park... Neverland, či jak se jmenuje... A to už lidi zapomínají...
http://www.stream.cz/video/322038-dokum ... aign=Vyber
co tomu říkáte (jestli jste to dodívali do konce...)?
*bass >>> Squier Vintage Modified Jazz Bass
*komb >>> Line6 LowDown Studio 110
*cable >>> Adam Hall
*case >>> kufřík (+Warwick RB20505 B)
*stand >>> Warwick RS20800 B
*strings >>> Hartke HSB440
*effects pedal >>> Zoom B2
--------------------------------------
Ptal jsem se jednoho amíka z Kalifornie co znamená Californication... prej germanizace v americkém podání...
*komb >>> Line6 LowDown Studio 110
*cable >>> Adam Hall
*case >>> kufřík (+Warwick RB20505 B)
*stand >>> Warwick RS20800 B
*strings >>> Hartke HSB440
*effects pedal >>> Zoom B2
--------------------------------------
Ptal jsem se jednoho amíka z Kalifornie co znamená Californication... prej germanizace v americkém podání...
Když jsem byl malý, tak jsem ho opravdu neskutečně žral a i teď. Pak jsem o něm nějak neslyšel a docházely ke mně zprávy jen o různých aférách a možné pedofilii. Samozřejmě ničemu z toho nevěřím a ani nechci věřit. R.I.P. nakonec.
Mno odešla legenda a kus "něčeho" je pryč...
Ať jsem na něj měl názory různý a jak jsem stárnul se měnily,v den kdy jsem se to dozvěděl mi bylo na duši stejně,jako když odešel Lennon.Upe stejně.
RIP MJ a odpočívej v pokoji a tu máš...http://www.youtube.com/watch?v=Oi3TLDS7hm8
Ať jsem na něj měl názory různý a jak jsem stárnul se měnily,v den kdy jsem se to dozvěděl mi bylo na duši stejně,jako když odešel Lennon.Upe stejně.
RIP MJ a odpočívej v pokoji a tu máš...http://www.youtube.com/watch?v=Oi3TLDS7hm8
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
.annY:. píše:http://www.stream.cz/video/322038-dokum ... aign=Vyber
WOW.... díky za videjko... asi takhle... je tam plno věcí, kterejm se mi snad ani nechce věřit, a v duchu si říkám, on je snad úplnej idiot, když si myslí, že mu to někdo zbaští, že má jen plastiku nosu a že je naprosto normální spát s dětma.... apd... ale nakonec proč ne... sám to řekl... a pokud to sám řekl, nemám důvod mu nevěřit, a pořád radši uvěřím jemu, než massmediím... byl to prostě zvláštní člověk... špičkovej umělec... talent z jiného světa...
R.I.P...
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
Vypadá to jako smyšlenka, ale kupdivu je to realita... nechápu jak někdo kdo prožil to co on může zůstat tak naivním dítětem, jakým zůstal on (a to nemyslím příliš v dobrém, takové lidi nemám moc rád).annY:. píše:http://www.stream.cz/video/322038-dokum ... aign=Vyber
každopádně ten interviewer je docela dotěra
edit: ano, jeho hudba (alespoň něterá) j fajn, můžu ho, ale to, že je mrtvej mě nezastaví od vyjádření svého názoru
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Chtěl bych se zeptat jestli jste někdo byli na This is it v kině. Podle mě je to úžasný dokument kde M.J. ukážou tak, aby jsi ho lidé zapamatovali jako geniálního člověka. Vystupuje tam hrozně příjemně, mile a hezky. Jsem nadmíru spokojen. Ale popravdě řečeno, je na pár písních vidět, že jím chybí energie, že už nemůže a zadýchává se. Na jeho věk, zdravotní problémy opravdu klobouk dolů. 
Ten dokument je dělaný tak, aby byl pro MJ pouze pozitivní.Wocass píše:Podle mě je to úžasný dokument kde M.J. ukážou tak, aby jsi ho lidé zapamatovali jako geniálního člověka. Vystupuje tam hrozně příjemně, mile a hezky.
Každý hudebník je po smrti (kort tragické) prostě vynášený do nebes. Některý právem (Hendrix, Joplin) u některých to nechápu (proč třeba Mercury jo a Layne Staley ne?).
Hele já bych spíš řešil věci za jeho života. Když pominu jeho vztah k dětem tak, byl asi geniální interpret (jehož songy mi teda osobně nic neříkaj, ale asi spoustě lidí něco jo), nechal si říkat "král popu", nechal si postavit sochu už za živa (to třeba Stalina taky, že?), stylizoval se do Ježíše Krista (škoda že se tehdy Jarvis Cocker neprobojoval přes ochranku až na pódium, kde mu podle svých slov, chtěl nakopat p***l) a spousta dalších věcí. Záleži na každém, co u něho převáží.
Mno z toho co jsem napsal, je vidět, jaký k němu mám asi vztah.
Co ti vadí na Mercurym?
Orientace, původ?
Mercury byl nejvýraznější tváří Queenu, a myslím, že Queen je dosti známá kapela, která ovlivnila některé dnešní interprety...
Orientace, původ?
Mercury byl nejvýraznější tváří Queenu, a myslím, že Queen je dosti známá kapela, která ovlivnila některé dnešní interprety...
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Musím nesouhlasit. Král popu si nechal říkat právem. I na tomto dokumentu bylo vidět, že ty tanečníci co tancovali kolem něho na něj ani z poloviny neměly. Hlasově se mu též moc lidí nevyrovná. Neříkám možná měl nějaké skandály ale v životě něco dokázal. To, že mu někdo chtěl nakopat ****? Ty jsi člověk, kterého všichni milují? Nenašel by se z 6 miliard ani jeden co by ti jí rád zkopal také? Nikdy nemůžeš vyhovovat všem.
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
pochybuju že tím Jester chtěl vyjádřit antipatie k Mercurymu.. .spíše chtěl podpořilt Layna...Prejdák píše:Co ti vadí na Mercurym?
Orientace, původ?
stejně tak Alice in chains jsou významnou kapelou
každopádně na ten dokument nejdu. poté, co světem "otřásla" MJova smrt to bude podle mně pěkná fraška - dokument který je ke shlédnutí v odkazu v tomhle topicu mi stačil
Mno z půlky je to pravda, fakt mám L.S. hrozně rád. A Mercuryho ne. Ale to je můj problém.Dark Axel píše: pochybuju že tím Jester chtěl vyjádřit antipatie k Mercurymu.. .spíše chtěl podpořilt Layna...
Queen jsem jednu dobu opravdu hodně žral. Tak do roku 1980, kdy vydaly Game a dále to byla jedna s****a za druhou. A přiznám se, že ten posun od zajímavého rocku k totální masovce jsem jim neodpustil. Navíc mi fakt vadí Mercuryho hlas a taky ten obrovský kult osobnosti, který kolem něho jeho fanoušci po smrti udělali.
Sorry Darku
2 wocass
Samozřejmě že mi chce spousta lidí nakopat p***l, a to že je jich v absolutním počtu o hodně míň než M.J. je dané pouze mou malou popularitou.
Teď vážně. Jestliže se někdo při show stylizuje do Ježíše, nechá se jakoby ukřižovat a zároveň při této show nechá k sobě vzhlížet a plazit po sobě malé děcka - tj. připodobňuje sám sebe k J.C. tak je duševně chorý. A fanoušky, kterým se to líbí, opravdu nechápu.
Jen tak pro zajímavost, jsem ateista.
Tím bych tuto debatu ukončil, ty máš své přesvědčení a já zase své. Zřejmě se nedohodneme a proto nemá cenu dále diskutovat.
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
mi se omlouvat nemusíš, já Queen nežeru
každopádně kult osobnosti je vždycky největší po smrti... u lidí je fakt šíleně zažíté to "o mrtvých jen dobře" a podle mně to většina bere fakt jako demagogii
každopádně kult osobnosti je vždycky největší po smrti... u lidí je fakt šíleně zažíté to "o mrtvých jen dobře" a podle mně to většina bere fakt jako demagogii
Tak a co jsem četl, platí to i o tomto dokumentu.Dark Axel píše:u lidí je fakt šíleně zažíté to "o mrtvých jen dobře"