Baskytara pro začátečníka
Pravidla fóra
Baskytara pro začátečníka
Zdravím, co se týče hraní na baskytaru, nebo kytaru jsem úplný zelenáč, ale chtěl bych se naučit a začít hrát na baskytaru... prohlížel sem něaké a našel jsem http://kytary.cz/axl-axl-065-bk/104186/?SE722:0:0:1:0 chtěl bych se optat, je to pro začátečníka dobrá volba, nebo jakou byste mi doporučili, Díky. 
-
BUDAJ-31
Re: Baskytara pro začátečníka
ono ked zacinas tak netreba hned kupovat nejaku extra basu.ja ked som zacinal na base tak som zacinal na Jolane ktora nemala ani prazce a bol som stastny.Ak sa ti tato basa paci tak si ju vem ale tiez misli nato ze bud budes chcet nejaku basu co najlacnejsiu alebo nejaku basu s ktorou budes zacinat hravat a ktora by ti aj mala vydrzat nieco a aby uhrala aj nieco v kapele prip na koncerte.byt tebou tak si pozrem napr Squire,ktore hraju velmy dobre za taky peniaz , alebo si pozry bazar
Kamoš má tuhle Axelku a hraje musím říct dobře. Vypadá skvěle a za ty peníze , je to kvalita zaručená , a zvuk také dobrý. Bý tebou , jdu do ní
.
Při nejhorším se dá za stejný peníz prodat...
Washburn WV40 Vindicator >> AMT R1 Mesa Rec Preamp >> SWR Workingmans´s 2x12 cab
Dovolim si oponovat! Nemáš šanci prodat to ze stejný peníz jako si to koupil. Nebo bych chtěl vidět lidi, kteří to koupí.Mirus píše:Kamoš má tuhle Axelku a hraje musím říct dobře. Vypadá skvěle a za ty peníze , je to kvalita zaručená , a zvuk také dobrý. Bý tebou , jdu do ní.
Kvalita zaručená jsou taky dost silný slova u značky Axl, potažmo u basy za 4000 Kč.
Vysíláš tu desiluze...
Jinak:
Doporučuju pročíst starší topiky, na tohle téma je jich tu plno, a hlavně čeknout bazar, za 4000 se tam daj sehnat pěkný kousky třeba od Cortu, Squieru, apod.
Yamaha BBG5A, Jolana Galaxis Bass, Zoom B2, VOX, ORX
Já myslím, že by to nemusela být až taková sra*ka ty 4 000 jsou po slevě 46%. A tahle značka dostala i pár ocenění.
Ne já si nemyslim, že je to s****a, ani jsem to nepsal, ale spojení kvalita zaručená je v tomto případě minimálně úsměvné. Tobych si dovolil tvrdit třeba u značek Music-man, Rickenbacker, Fodera, apod...Godsmack píše:Já myslím, že by to nemusela být až taková sra*ka ty 4 000 jsou po slevě 46%. A tahle značka dostala i pár ocenění.
Výhoda těhle neprofláknutejch značek je v tom, že neplatíž za tu značku. Platíš jen skutečně za to, co v tej base je.
S těma slevama bych si nebyl tak jistej. Kámoš teď třeba sehnal novou kytaru o 3000 levnějc než je tady na e-shopu
O oceněních pro tuhle značku jsem neslyšel ani nikde nečet, takže nemůžu posoudit, ale třeba pivo roku teď vyhrálo Holba
Od koupi tě neodrazuju. Když ti padne do oka a bude se ti na ní dobře hrát, tak je to jen tvoje věc.
Yamaha BBG5A, Jolana Galaxis Bass, Zoom B2, VOX, ORX
Pepe já to myslel tak , že Axl je vzhledeme k takovýmu Stagg či Dimavery aspoň na lepší úrovni , ano plácal jsem blbosti , to pardón , ale snad to takovej "sh*t" nebude
. Snažil jsem tady proadit nakupujícímu , protože prvotní basa je jasný že nebude za 30.000 tis. od Fendera či Warvicka , ale za pár korun od někoho podřadnýho , a v těch podřadných snad na tom Axl není tak špatně ...
Washburn WV40 Vindicator >> AMT R1 Mesa Rec Preamp >> SWR Workingmans´s 2x12 cab
-
BUDAJ-31
ja mam gitaru AXL,neni to basa ale je to jedna firma.Oproti Squieru a inym znackam je to ovela lepsie.Snad i basy su natakej urovni...
S kytarami AXL nemám zkušenosti, ale souhlasím s názorem, že tvrdit o nic, že je to zaručená kvalita je opravdu hodně odvážné. Pro začátečníka by to mohlo stačit určitě. Ovšem trochu mi vadí, že k ní nemají žádné doplňující info. Co je to za firmu a co vyrábí mě u kytaru za pár šupů opravdu nezajímá. Raději bych věděl co je tam za mechaniky, jaké dřevo apod. A když si to pozorně přečteš tak zjistíš, že sleva není oněch 46%, ale mnohem míň. Původní cena na kytary.cz byla totiž 5460,-. Takže se rozhodně nejedná o nějaký trochu dražší nástroj.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
-
BUDAJ-31
ono ked som si kupil tu gitaru , aj na popise to je odkial som to kupil , ze su tam snimace EMG Designed (nvm nehra to takl zeby tam boly tie EMG snimace a este natych snimacoch neni napisane EMG ale AXL ALNICO)