Libovinky z dílny TECH 21
Pravidla fóra
Ale můžu za to já protože jsem samozřejmě GT2 myslel
.
Cort G250(popruh ORX, struny Daddario exl110, slides Jim Dunlop), Planet Wawes + homemade + Smrckaeffects kabely, napáječ Smrckaeffects 8x, Jim Dunlop classic WAH, SansAmp TRI AC preamp, Addrock Ol Yeller, Ernie Ball Volume Pedal, JamMan Solo, Fender Blues Jr.
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
hahafakal píše:Ale můžu za to já protože jsem samozřejmě GT2 myslel.
a pokud vím tak drtivá většina vychytávek od Tech21 má speaker simulator právě kvůli hraní/nahrávání do linky
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Tak ted jsi nas dostal obafakal píše:Ale můžu za to já protože jsem samozřejmě GT2 myslel.
Jakejkoli Sansamp je na nahravani super, myslim, ze timhle se to da celkem dobre shrnout. Dobre sejmutej vytavenej celolampovej apec to urcite nenahradi, ale jnak je to celkem slusna konkurence ke kdecemu.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Tak už mam doma ten TRI ac, a je to nářez, fakt že jo, mam to normal před kombem nebo věží a hraje to dobře, a nahrávání z linky je na doma opravdu super, konec nekvalitním mikrofonům ke skypu atd. Ovládání je sehr praktisch a ták. takže samá chvála
. Doporučuju.
Cort G250(popruh ORX, struny Daddario exl110, slides Jim Dunlop), Planet Wawes + homemade + Smrckaeffects kabely, napáječ Smrckaeffects 8x, Jim Dunlop classic WAH, SansAmp TRI AC preamp, Addrock Ol Yeller, Ernie Ball Volume Pedal, JamMan Solo, Fender Blues Jr.
Re: Libovinky z dílny TECH 21
SansAmp CLASSIC rv. 1993

I LOVE THIS SO HEAVY!!!!!
Prostě doporučuju. Na recording nemá chybu.

I LOVE THIS SO HEAVY!!!!!
Prostě doporučuju. Na recording nemá chybu.
VOX AC30 H2 / KEMPER PROFILING AMP | SQ J. Mascis Jazzmaster | Fender Modern Player Jazzmaster
http://www.citizen37.com
http://www.citizen37.com