Libovinky z dílny TECH 21

Pedály, multiefekty, procesory, ...
fakal

Příspěvek od fakal »

Ale můžu za to já protože jsem samozřejmě GT2 myslel :P.
Cort G250(popruh ORX, struny Daddario exl110, slides Jim Dunlop), Planet Wawes + homemade + Smrckaeffects kabely, napáječ Smrckaeffects 8x, Jim Dunlop classic WAH, SansAmp TRI AC preamp, Addrock Ol Yeller, Ernie Ball Volume Pedal, JamMan Solo, Fender Blues Jr.
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

fakal píše:Ale můžu za to já protože jsem samozřejmě GT2 myslel :P.
haha :-D z toho co vím tak by tri amp měl být využitelnější jako preamp jako takový - můžeš si tam pokud vím nezávisle nastavit tři kanály a přepnat je, je tak? na GT2 si nastavení musíš měnit ručně, čili řekněme že je v tomhle slušně použitelný na nahrávání (viz podpis) ale na hraní s kapelou vidím jeho využití spíše jako "kreslítko" před kombo

a pokud vím tak drtivá většina vychytávek od Tech21 má speaker simulator právě kvůli hraní/nahrávání do linky
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

fakal píše:Ale můžu za to já protože jsem samozřejmě GT2 myslel :P.
Tak ted jsi nas dostal oba :) Ja myslel, ze se tady natukl Zoom G2 :)

Jakejkoli Sansamp je na nahravani super, myslim, ze timhle se to da celkem dobre shrnout. Dobre sejmutej vytavenej celolampovej apec to urcite nenahradi, ale jnak je to celkem slusna konkurence ke kdecemu.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
fakal

Příspěvek od fakal »

Tak už mam doma ten TRI ac, a je to nářez, fakt že jo, mam to normal před kombem nebo věží a hraje to dobře, a nahrávání z linky je na doma opravdu super, konec nekvalitním mikrofonům ke skypu atd. Ovládání je sehr praktisch a ták. takže samá chvála :D . Doporučuju.
Cort G250(popruh ORX, struny Daddario exl110, slides Jim Dunlop), Planet Wawes + homemade + Smrckaeffects kabely, napáječ Smrckaeffects 8x, Jim Dunlop classic WAH, SansAmp TRI AC preamp, Addrock Ol Yeller, Ernie Ball Volume Pedal, JamMan Solo, Fender Blues Jr.
subroofer

Re: Libovinky z dílny TECH 21

Příspěvek od subroofer »

SansAmp CLASSIC rv. 1993
Obrázek

I LOVE THIS SO HEAVY!!!!! :wink:
Prostě doporučuju. Na recording nemá chybu.
VOX AC30 H2 / KEMPER PROFILING AMP | SQ J. Mascis Jazzmaster | Fender Modern Player Jazzmaster
http://www.citizen37.com
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“