Homemade kytara
Re: Homemade kytara
ten lak vypadá dost dobře ale asi už bych černou kytaru nechtěl 
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
www.black-audio.net
Díkezz, ale v reálu tam je pár chybek, ňáký broušení mě ještě čeká... Jinak sem to nejdřív několikrát nastříkal plnící základovkou ve spreji, následně několikrát obrousil a lakuju to normálně matnou černou akrylátovkou ve spreji, s tim broušenim to vychází na 1 plechovku základovky a 2 plechovky barvy po 400ml... Holt brousim a brousim... A akrylátem to stříkám pže tam stejně bude EMG85, takže ta barva na zvuk nebude mít kdovíjakej vliv 
Dean Bloodstorm Tyrant Michael Amott Signature
Schecter Damien Elite Avenger
LINE 6 HD147
HARDBOX VINTAGER 212XL
Sony DWZ-B50GB
Schecter Damien Elite Avenger
LINE 6 HD147
HARDBOX VINTAGER 212XL
Sony DWZ-B50GB
Dnes jsem dokončil svůj projekt #2 hleďte na ono stvoření...

Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
Mastr: moooc pěkný
já přispěju svojí troškou... po několikaseti prolakovanejch hodinách jsem dospěl k závěru, že lepší už to nebude. Teď mi čeká šroubing, úprava krku (hlavně podepsat, že aaano) a zapojení.

neni to úplně dokonalý (je to viditelný na obrysu pickguardu a dřeva), ale vzhledem k těm komplikacím, který jsem s tim měl je to vícenež přijatelný
ještě plánuju určitý parádičky...no, ale spokojim se s tim, když to bude hrát
ta fotka je trochu z úhlu - měl jsem problémy s odrazem slunce (foceno včera, dneska bych je určitě neměl
)
já přispěju svojí troškou... po několikaseti prolakovanejch hodinách jsem dospěl k závěru, že lepší už to nebude. Teď mi čeká šroubing, úprava krku (hlavně podepsat, že aaano) a zapojení.

neni to úplně dokonalý (je to viditelný na obrysu pickguardu a dřeva), ale vzhledem k těm komplikacím, který jsem s tim měl je to vícenež přijatelný
ještě plánuju určitý parádičky...no, ale spokojim se s tim, když to bude hrát
ta fotka je trochu z úhlu - měl jsem problémy s odrazem slunce (foceno včera, dneska bych je určitě neměl
oba naprostá krása 
bože jak já se těšim až budou na skladě krky abych taky moch začít něco dělat...
bože jak já se těšim až budou na skladě krky abych taky moch začít něco dělat...
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
www.black-audio.net
Paráda lidi...
Fakt že jo *_*
Já rozhodně taky strávím ještě pár hodin lakováním, pak vám to tu hodím...
Tak ať vám hrajkou!:)
Já rozhodně taky strávím ještě pár hodin lakováním, pak vám to tu hodím...
Tak ať vám hrajkou!:)
hmm... moc pěkný...
btw: Na kolik tě vyšlo to TELE?
btw: Na kolik tě vyšlo to TELE?
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
A ten černý mat - působí to jaksi "plastově" - ale to je asi záměr.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
ja ted zacinam delat druhou (prvni byl custom explorer ale tam uz tak dlouho jenom lakuju a smirkuju ze uz me to nebavi
) randy rhodes kytaru, proste šipku. no a zajimalo by me jakou ma tlouštku, z fotek vypada totiz docela tenka a nechci ty tam rozmery jako v pripade meho expa jen tak z hlavy nahazet tak jak se mi to zda nejlepsi
diky a mate je fakt pekny, jen pokracujte
diky a mate je fakt pekny, jen pokracujte
když vezmu všechny věci i s poštovnym, laky etc. vyjde to na necelou šestku. Nejnákladnější je krk a pak snímače. Dřevo mam od truhláře, darovaný. Teď jde o to, jestli se vyrovná kytarám ve stejný cenový kategorii - ale za tu "zábavu" to stojíPikus píše:btw: Na kolik tě vyšlo to TELE?
Když já jsem ne´vydělečný student..Stardust píše:když vezmu všechny věci i s poštovnym, laky etc. vyjde to na necelou šestku. Nejnákladnější je krk a pak snímače. Dřevo mam od truhláře, darovaný. Teď jde o to, jestli se vyrovná kytarám ve stejný cenový kategorii - ale za tu "zábavu" to stojíPikus píše:btw: Na kolik tě vyšlo to TELE?
prave sem se zamiloval do telecasteru. nevim co budu delat s kytarou se dvema singlama ale proste za letni brigadu bude tele
asi taky homemade a narvu tam dva humbuckery
:-D
Pono MGC, Washburn WD10S; Kerrianne; Core88 Mephisto's Eins, Zwei, Drei; Core88 Sweet Hunny OD; Core88 Professor Stein's Fuzz; St. Anley 15W Head; St. Anley 112
-
simonwalker
- Kontaktovat uživatele:
No ze singlu jde krasnej clean.SmileCZ píše:prave sem se zamiloval do telecasteru. nevim co budu delat s kytarou se dvema singlama ale proste za letni brigadu bude teleasi taky homemade a narvu tam dva humbuckery
Squier Classic Vibe 50's Stratocaster/Gibson Firebird Studio => G Lab Wah => Electro Harmonix LPB-1 => T.C. Electronics G Major => Fender Super Champ XD
simon - dik, to sem vazne nevedel
:-D:-D
Pono MGC, Washburn WD10S; Kerrianne; Core88 Mephisto's Eins, Zwei, Drei; Core88 Sweet Hunny OD; Core88 Professor Stein's Fuzz; St. Anley 15W Head; St. Anley 112
Jojo... Jak jsem rád že mám rozepínací HBsimonwalker píše:No ze singlu jde krasnej clean.SmileCZ píše:prave sem se zamiloval do telecasteru. nevim co budu delat s kytarou se dvema singlama ale proste za letni brigadu bude teleasi taky homemade a narvu tam dva humbuckery
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
- kissak
- Kontaktovat uživatele:
Nevíte kde se prodávaj (jestli vůbec) krky na Ibanez? Popřípadně jestli někdo nemá ze starýho RGéčka 24.pražcovou? 
Dostal jsem home-made kytaru, ale bez krku, tak bych tam chtěl dát krk od Ibanez.
A sorry, že tady spamuju nevím kam bych to jinam napsal.
Dostal jsem home-made kytaru, ale bez krku, tak bych tam chtěl dát krk od Ibanez.
A sorry, že tady spamuju nevím kam bych to jinam napsal.
Jackson RR, Fokus RG, Marshall MG 100W, Digitech RP150, George Dennis Wah-Volume pedal (prodávám
) trsadla JAZZ III, struny Ernie Ball
Hoď si inzerát na bazar určitě se doma někomu válí a jestli ne tak na bachu prodávají krky typu ibanez
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
ahoj všem,
tak pomalu s telátkem finišuju - dneska se dělalo zapojení snímačů, což byl docela porod (ale to je jiná
). Teď k dotazu - docela mi to šumí (ne brumí, šumí), neni to teda žádnej extrém - nic co by se nedalo zvládnou, ale prostě bych chtěl nejlepší možnej výsledek. Co všechno bych měl udělat, abych si pak mohl říct: "Jo, udělal si všechno co si mohl, ale šumí to stejně."
?????
vim že tam mam neizolovanej drát přes přepínač, kterej určitě přelepim. A pak je tam na volume potu svedenej kontakt na zem, kterej nevypadá úplně košer. Další věc - alobal?pomáhá? prostě pište dojmy, nápady etc. každá rada (pro mě) dobrá
dějuju!
edit: asi zkusim investici do měděný pásky
tak pomalu s telátkem finišuju - dneska se dělalo zapojení snímačů, což byl docela porod (ale to je jiná
vim že tam mam neizolovanej drát přes přepínač, kterej určitě přelepim. A pak je tam na volume potu svedenej kontakt na zem, kterej nevypadá úplně košer. Další věc - alobal?pomáhá? prostě pište dojmy, nápady etc. každá rada (pro mě) dobrá
dějuju!
edit: asi zkusim investici do měděný pásky
tak abych nemazal, to co jsem včera vypotil....trochu jsem přehodnotil situaci - zkusil jsem chytnout kytaru do ruky a světe div se - šum je pryč...jen to uzemění je na pytel
klasika - praskání v kombu, otázkou je, co to tam dělá. Podle mě je vše ok - kromě země na kobylce (kde se mi cín moc nechtěl připojit, ale vzhledem k tomu, že praská kobylka, problém bude jinde) a jednoho zemnícího spoje na volume potu, kterej je trochu brutálnějš napájenej
nápady? a co ta měděná páska, měla by na mojí situaci nějakej vliv (chtěl bych jí tam dát než to všechno zašroubuju)
teoreticky by to ta měděná páska mohla řešit, zainvestuju, svět se nezboří
http://www.guitarnuts.com/wiring/shielding/tele.php
klasika - praskání v kombu, otázkou je, co to tam dělá. Podle mě je vše ok - kromě země na kobylce (kde se mi cín moc nechtěl připojit, ale vzhledem k tomu, že praská kobylka, problém bude jinde) a jednoho zemnícího spoje na volume potu, kterej je trochu brutálnějš napájenej
nápady? a co ta měděná páska, měla by na mojí situaci nějakej vliv (chtěl bych jí tam dát než to všechno zašroubuju)
teoreticky by to ta měděná páska mohla řešit, zainvestuju, svět se nezboří
http://www.guitarnuts.com/wiring/shielding/tele.php
bude asi spatne uzemena kobylka a nebo se ti tam tvori zemnici smycky...
musis vsechno uzemeni svest to jednoho bodu a ten pak uzemnit.
musis vsechno uzemeni svest to jednoho bodu a ten pak uzemnit.
www.black-audio.net
www.black-audio.net