Chci si pořídit bicí Ludwig Accent CS Combo Stage set.Nejsem uplný začátečník ale mám hluboko do kapci.
Bicí prodávají i se sadou činelů Paiste Brass 101 za 10450kč.Poraďte jestli je mám koupit.
Pak bych rád věděl jaký je rozdíl mezi touto sadou a sadou Pearl Target a která je lepší.
Díky moc za radu.
LUDWIG - Accent CS Combo
Pravidla fóra
Re: LUDWIG - Accent CS Combo
za tu cenu se nechaj koupit daleko lepší bazarový,třeba co teď prodávám já,jako nechci tě nějak do nich tlačit,ale rozhodně bys to měl zvážit : http://www.drumcenter.cz/ebazar/index.p ... b65ca4af15
- Monikad
- Rádce
- Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17
Re: LUDWIG - Accent CS Combo
jeden chytrej byznysmen kdysi řekl: "nejsem tak bohatej, abych kupoval levný věci"štydli píše:Chci si pořídit bicí Ludwig Accent CS Combo Stage set.Nejsem uplný začátečník ale mám hluboko do kapci.
Bicí prodávají i se sadou činelů Paiste Brass 101 za 10450kč.Poraďte jestli je mám koupit.
Pak bych rád věděl jaký je rozdíl mezi touto sadou a sadou Pearl Target a která je lepší.
Díky moc za radu.
Tohle přesně sedí na tvoji situaci. jestliže máš 10 táců,určitě nekoukej po nový sadě, ale po bazarech. Koupíš určitě lepší a víc hrající bubny. na tyhle Ludwigy jsem hrála na konkurzu do jedný kapely a věř, že vím o čem mluvím, dodnes se při vzpomínce na tu nenaladitelnou hrůzu v noci odkopávám!!!
To nekupovat platí globálně na všechny tyhle nejlevnější kousky od kterýkoliv firmy, tedy LUDWIG Accent CS Combo, PAISTE 101 brass i PEARL Target...
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
" Co neuhraješ neukecáš!! "