Homemade kytara
Re: Homemade kytara
bohužel, kobylka je uzemněná. Vše zapojeno tak, jak má bejt. Dokonce jsem vylepil dutiny - bez viditelný změny. Pomalu to začínam vzdávat, asi nějakej nadpřirozenej jev, či co 
a dela ti to u obou snimacu??
me jeden snimac taky zlobil a tak sem odpajel zem ze snimace a udelal sem ji znovu novym dratem... (byl preklesanej)
a bylo po problemu...
me jeden snimac taky zlobil a tak sem odpajel zem ze snimace a udelal sem ji znovu novym dratem... (byl preklesanej)
a bylo po problemu...
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
www.black-audio.net
mrb14ck j, na tvym avataru vidime jak to dopadlo .-D
Pono MGC, Washburn WD10S; Kerrianne; Core88 Mephisto's Eins, Zwei, Drei; Core88 Sweet Hunny OD; Core88 Professor Stein's Fuzz; St. Anley 15W Head; St. Anley 112
- Mjkl
- last.fm: Mjkl666
- Bandzone: Mjkl666
- Kontaktovat uživatele:
Nemáte někdo prosím vás schéma Véčkového těla alá Laiho, jak googlim tak googlim, tak nemůžu nic najít... možná bych se hecl a skusil si něco vyrobit, kdybych našetřil pár peněz na matroš...
SmileCZ píše:mrb14ck j, na tvym avataru vidime jak to dopadlo .-D
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
www.black-audio.net
jj, oba snímače, ve všech 3 polohách stejnej šum, když uzemnim rukou - bez problému. Problém musí bejt někde v zapojení...no, upřímně se mi to znova vůbec nechce dělat, tak se na to asi vybodnuMrB14ck píše:a dela ti to u obou snimacu??
a bylo po problemu...
ještě takovej amatérskej dotaz (elektrotechnika a já je hodně dlouhá a tragická pohádka
jo v tom problem neni...
skus to prekopat a uvidis
jinak muzu se zeptat cos tam dal za snimace?
skus to prekopat a uvidis
jinak muzu se zeptat cos tam dal za snimace?
www.black-audio.net
www.black-audio.net
Mám dojem že všechny kytary nepatrně dělaj bordel, když je neuzemníš rukou... Fór je v tom, že při hraní se vždycky držíš strun nebo kobylkyStardust píše: jj, oba snímače, ve všech 3 polohách stejnej šum, když uzemnim rukou - bez problému. když nemam natažený struny, tak to s tim nesouvisí, ne? Myslim tim jako že bez strun by to mělo bejt stejně uzemněný = bez šumu?
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
od pana Macha RT1 a RT1nMrB14ck píše:...jinak muzu se zeptat cos tam dal za snimace?
http://www.rmpickups.cz/tele.html
nevim, nevim - opravdu se v tom moc neorientuju. Ale myslel jsem si, že by tohle dobře uzemněná kytara dělat neměla. Při hře samotný to nevadí, horší je třeba vybrnkávání a následná hra na prázdnou strunu, kde si musíš dát pozor, abys měl dlaň/prst na kovový součásti. Prostě při hře zbytečná komplikace - jinak se ozve *prask*, což není úplně pěknýMoleek píše:Mám dojem že všechny kytary nepatrně dělaj bordel, když je neuzemníš rukou... Fór je v tom, že při hraní se vždycky držíš strun nebo kobylky
určitě to neni běžný
ba to muze bejt i nebezpecny kdyz se v ampu prez zem dostane tech +- 300V co slouzi jako napajeni lamp
ba to muze bejt i nebezpecny kdyz se v ampu prez zem dostane tech +- 300V co slouzi jako napajeni lamp
www.black-audio.net
www.black-audio.net
Jo vždicky když je elektronika zbastlená doma jemně to šumí když pustíš struny i na čistý zvuk. Napiš Xalatanovi ten mi říkal že se to dá odstranit když kamsi do obvodu napájíš další kondík. Pamatuju si že o tom kdysi mluvil, ale v elektronice se nevyznám tak mu napiš.
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
díky všem, zkusim to ještě přepájet. Pokud to nepomůže, napíšu mu
tak po přepájení se to začalo tvářit trochu líp, ale pořád trochu praskala, mrška. Zvláštní je, že když tónovou clonu přetočim na jednu stranu, tak to nepraská - ale bude to asi jenom právě tou clonou (okleštění zvuku). Řekl jsem si, že s tim budu žít a při nejhoršim to můžu vždycky rozebrat. Tak jsem našrouboval hardware, natáhl struny a světe div se - hraje....světe div se - hraje PARÁDNĚ!!!!! 
jedinou vadu, kterou jsem zjistil, je míň zapuštěnej krk do těla. Zvedl jsem kameny co to šlo a i teď se někdy ozve drnčení. Ale při hře samotný to až tak nevadí, největší problém je klasicky s tlustym e, první pražec.
A ten tón na střední pozici...brutalita
příští tejden vám sem nahážu pár fotek
jedinou vadu, kterou jsem zjistil, je míň zapuštěnej krk do těla. Zvedl jsem kameny co to šlo a i teď se někdy ozve drnčení. Ale při hře samotný to až tak nevadí, největší problém je klasicky s tlustym e, první pražec.
A ten tón na střední pozici...brutalita
příští tejden vám sem nahážu pár fotek
takze s natazenyma strunama uz to tak nelupe??
btw na ty fotky sem zvedav
btw na ty fotky sem zvedav
www.black-audio.net
www.black-audio.net
moc už to nelupe, neni to 100procentní, ale s výsledkem jsem hodně spokojenej. Celkově, když jsem kytaru zavřel - zatlačil dózičku na jack, tak se zklidnila. O hodně výraznější než to praskání je brum, takže je to vlastně ok 
nějak už v tom nevidim problém.
Teď počkam pár dnů, jestli to bude držet všechno pohromadě (
), pak ušmiknu struny, naleštim a máte jí tady 
Díky všem za pomoc!!!
nějak už v tom nevidim problém.
Teď počkam pár dnů, jestli to bude držet všechno pohromadě (
Díky všem za pomoc!!!
tak sem si na chate hral...
hrozny drevo hrozne slepeny a krivi jako prase ale makam na tom aby to nekdy hralo
elektrikou to bude fender Esquire

hrozny drevo hrozne slepeny a krivi jako prase ale makam na tom aby to nekdy hralo
elektrikou to bude fender Esquire

www.black-audio.net
www.black-audio.net
- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
Kua já to nechápu jak dokážete z kusu dřeva něco vyřezat. . 
Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .
Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal

Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal

tak primocarkou objedes tvar a pak uz jenom hodiny a hodiny v dilne s raspli smirkem a dlatkemMetallistic píše:Kua já to nechápu jak dokážete z kusu dřeva něco vyřezat. .
www.black-audio.net
www.black-audio.net
Tak uš mám tak nějak hotovo
Kytara ladí a hraje jak fík
Ještě mi maj přijít černý šroubky a zadní kryt elektroniky + ještě musim pořídit snímač, tenhle mám půjčenej vod kámoše, prej z ňáký Yamahy...

Dean Bloodstorm Tyrant Michael Amott Signature
Schecter Damien Elite Avenger
LINE 6 HD147
HARDBOX VINTAGER 212XL
Sony DWZ-B50GB
Schecter Damien Elite Avenger
LINE 6 HD147
HARDBOX VINTAGER 212XL
Sony DWZ-B50GB
chmelda píše:Tak uš mám tak nějak hotovoKytara ladí a hraje jak fík
Ještě mi maj přijít černý šroubky a zadní kryt elektroniky + ještě musim pořídit snímač, tenhle mám půjčenej vod kámoše, prej z ňáký Yamahy...
hustakejtrajakhovado