SlipKnoT

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět

Čí kytarový styl je vám bližší?

Můžete vybrat 1 možnost

Zobrazit výsledky

Hanzbiker

Příspěvek od Hanzbiker »

A TO SE Z TOHO TADY MÁME POS*AT...??!

Grammy Award (česky Cena Grammy) je každoroční ocenění udělované Národní akademií hudebního umění a věd ve Spojených státech za výjmečné úspěchy v hudebním průmyslu...

Jinak hlavní kategorie jsou...

Nahrávka roku...Uděluje se celému týmu producentů a kapele nebo komukoliv kdo tu písničku hraje...

Album roku...To samý ale za celý album

Píseň roku....Uděluje se skladateli nebo prostě tomu kdo tu písničku napsal...

Nejelpší nováček...nemusím snad popisovat za co to dostane....

Sice je pravda že jsou speciální ceny který se udělujou aji za techniku ale to je za techniku v nějáký nahrávce...až zjistíš za kterou nahrávku to dostal popřípadě dostane tak se pak můžem teprve začít hádat jestli to dostal nebo dostane oprávněně...

Pak jsou podkategorie je tam i ROCK a pod tím je nejlepší Metalovej song...Získali slipknot v roce 2005 za píseň Before I Forget a letos 2008 jsou nominováni za píseň Psychosocial...Nikde sem ovšem nevyčetl že Paul Gray získal někdy mezi lety 2005 - 2007 cenu Grammy za nejlepší instrumentální nebo vokální výkon v kategorii hard rock/metal...maximálně může být letos nominován...:wink:

EDIT: sám si to můžeš ověřit na stránkách www.grammy.com máš tam kolonku winners search...
Příště prosímtě aspoň nevysílej milné informace... :wink:
Fender Stratocaster MIJ, Fender Showmaster, Orange Rockerverb RK50C212 MKII.....
JezaxXx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JezaxXx »

ja to cet na maggots-lair.com co ja vim co je na tom pravdy psali to tam je to celkem slusna fan stranka tak tomu celkme i verim
Saul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saul »

tak je někdo lepší. Když se ti to nelíbí,tak pošli stížnost a nebreč nám tu.
Alcarmo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alcarmo »

V tom úryvku není nikde psáno že to dostal za techniku. To by rovnou mohlo znamenat že pokud je ve sportovním článku napsáno "Fotbalisté státu XY získali tytu mistrů světa hlavně díky silné pravačce svého kapitána" tak mohli turnaj prohrát, ale díky tomu že umí kapitán dobře kopnout pravou nohou do míče jim byl stejně titul uznán.
Navíc v tom úryvku se ta drtivá technika netýká ceny Grammy, ale toho, že je jeden z nejvlivnějších basáků.
Hanzbiker

Příspěvek od Hanzbiker »

Ano je tam napsáno baskytarista a držitel ceny grammy...ale není tam napsáno za co je držitelem ceny grammy... :wink: Tudíž bych to viděl na to že je držitelem ceny grammy za píseň Before I Forget...A tímhle tuto roztržku zokončuju a už se k tomu doufám nebudu muset vracet...Vypsal sem ti tu veškerý fakta...A ty fakta sou pravdivé...!!!!Není to jako ten blábol co si zde vypotil... :roll:
Fender Stratocaster MIJ, Fender Showmaster, Orange Rockerverb RK50C212 MKII.....
Saul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saul »

halééé, odkud znám ty klidnější pasáže z psychosocial? Nehraje to někde v televizi?
JezaxXx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JezaxXx »

ok ja nebrecim pouze sdeluju svuj nazor btw precti si ten uryvek znova je zam diky sve drtive technice
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

Saul píše:halééé, odkud znám ty klidnější pasáže z psychosocial? Nehraje to někde v televizi?
JJ na Óčku v popovejch devadesátkách!
Hanzbiker

Příspěvek od Hanzbiker »

JezaxXx píše:Paul Gray, baskytarista SlipKnoT a držitel ceny Grammy, je díky své drtivé technice a skladatelskému umu považován za jednoho z nejvlivnějších baskytaristů současnosti...
Proto se tě eště jednou ptám umíš číst nebo si úplně tupej člověk...?
Máš tam někde naspaný že za to dostal Grammy...?!!!!!!!!!
JE TAM NAPSANÝ ŽE JE DRŽITELEM CENY GRAMMY....!!!!!!!!!!
Není tam napsaný že díky drtivé technice a skladatelskému umu má cenu Grammy, ale že je za to považován za jednoho z nejvlivnějších baskytaristů současnosti...!!!NEDOSTAL ZA TO CENU GRAMMY...!!!PO TISÍCÍ ŠESTÝ...
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

Však on má tu Grammy stejně jako zbytek kapely ne? Za nějakej objev a nejlepší performance apd... ne za techniku :D na světě je nejméně 10000 lepších baskytaristů než je on....

EDIT: teď čtu zpětně du diskuzi s tím jezaxxxem či jak se přezdívá. Každej mele úplně o něčem a někom jiném, ale nakonec to chápou všichni jenom on ne. Jsem zvědavej kdy zas přijde, a napíše, že Paul Gray dostal Grammy za drtivou techniku.

BTW: Mě tak napadá, drtivá technika nemusí znamenat super technika, není to třeba jako že je to silovej player? Fakt do toho řeže? :P
Hanzbiker

Příspěvek od Hanzbiker »

Hej já už mu asi po 15 píšu že to dostal za Before I Forget aletos to může dostat maximálně za PSychosocial a on si furt stojí za tím že to dostal za techniku...To že je 1000 a i víc lepších bassáku než on to má pravdu...Ale to s**e pes....Nic to nemění na tom že Jezaxxx neumí číst... :lol:
Mjkl
last.fm: Mjkl666
Bandzone: Mjkl666
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mjkl »

v poslední době se mi líbí Jimm je podle mě takový univerzálnější hraje hodně pěkně. Mick je taky dobrej... dal bych do ankety oba :D Každý má něco do sebe :)
mnemicmunky
Kontaktovat uživatele:

Re: SlipKnoT

Příspěvek od mnemicmunky »

Pro mě je Slipknot mrtvá kapela od Vol. 3... ať si každej říká, co chce!
Joey01

Příspěvek od Joey01 »

Jak říka Shawn, za celé roky nikdo nechyběl na zkoušce, každý člen ve SlipKnoT tvoří hudbu
ESP Horizon NT II DBSB --> Laney GH50L --> VHT Special 6

"Z profilového avataru se dá vyčíst ledacos"

Paul Gray (1972-2010) R.I.P.
Kai

Příspěvek od Kai »

Joey01 píše:Jak říka Shawn, za celé roky nikdo nechyběl na zkoušce, každý člen ve SlipKnoT tvoří hudbu
A bla bla bla, nechces uz s tim postem + do kazdyho topicu na foru prestat ?
Fender Classic 70's Strat
Ibanez TS-9
Marshall JCM 800
Marshall 1960A
MrCoreyGuitarman

Příspěvek od MrCoreyGuitarman »

Mick i Jim jsou super kytaristi vzájemně se skvěle doplňují a dovedou udělat parádní hudbu doprovázenou jejimi kytarami. Můj oblíbenější je James, podle mě se nedá říct kdo je lepší, když každý zvládá jinou techniku a je z jiné kytarové školy.
Joey01

Příspěvek od Joey01 »

Nevěděl jsem kam to vrazit, tak třeba tady, jástejte http://www.maggots-lair.com/novinky/vis ... /komentare

McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

hehe, zrovna mi v playeru hraje lets go to war...snad to vyjde, na to se docela teism
Joey01

Příspěvek od Joey01 »

Taky, Joey tam vypadá úplně krásně :D Jak je tak namalovaný

Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Já bych spíš řekl nezvykle jak už si člověk zvykl na jeho image ve Slipknotech :D
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“