Recenze kytary AXL marquee - na kytary.cz

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Re: Recenze kytary AXL marquee - na kytary.cz

Příspěvek od McKozias »

dyz tam ta paka neni tak to nevadi..
EDIT:pokud ji teda neces pouzivat
Kirk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kirk »

Ohledně snímačů s velice dobrým poměrem cena/"výkon" doporučuji firmu RM Pickups.
Nedávno jsem si takto "vytunil" kopii strata ze sady asi za 6000, dal jsem tam RM snímače (singl stojí 850,-).
Fender za 50k se z toho sice nestal, ale zlepšilo se to o 200 %. Pan Macho ti v tomto oboru poradí a klidně navine i nějaký Custom snímač, pokud mu formuluješ nějaké extra požadavky na zvuk.
Ibanez RG321MH ---> George Dennis Mighty Mouse
Janny

Příspěvek od Janny »

no používat jí nechci :) Aspoň zatím ne :)

A myslíte, že do statru můžu dát 2× humbucker a jeden singl? :D Jeden humbucker velikostně normální a druhej ve velikosti singlu :) Já totiž co jsem četla tak standartnější varianty jsou SSS nebo SSH :D
necross
Bandzone: saphet

Příspěvek od necross »

Janny píše:no používat jí nechci :) Aspoň zatím ne :)

A myslíte, že do statru můžu dát 2× humbucker a jeden singl? :D Jeden humbucker velikostně normální a druhej ve velikosti singlu :) Já totiž co jsem četla tak standartnější varianty jsou SSS nebo SSH :D
Zmastit se dá cokoliv takže proč ne. tohle bych řekl že je na tvojí fantazii.
Fender strat, Kramer Baretta III, Standa Papež strat,
Marshall
Janny

Příspěvek od Janny »

necross píše:Zmastit se dá cokoliv takže proč ne. tohle bych řekl že je na tvojí fantazii.
A to je vlastně fakt :) Ale teď si můžu stejně tak leda vymýšlet, dokud nebudu mít za nějaký prachy :) :D díky za rady všem :)
slesa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slesa »

no a nevymejšlíš trošku blbosti z nudy :D je to teda každýho věc ale me se ty singly líběj, dá se z toho vymáčnout moc hezkej zvuk, určitě bych vyměnil ten hambáč, to je fakt šmejd, byl mi doporučenej sejmour sh 3 pokud si to dobře pamatuju a pokud neco takovýho existuje :?:

A hlavně to stojí děsný prachy, který se ti při prodeji nevrátěj ani z půlky, za ty r.m. když beru SSH tak dáš cca 3000Kč + někdo kdo ti to na tý kytaře vymění to je tak 500kč fakt netušim. A pořád to bude AXL. Taky je důležitý přes co hraješ jako kombo. Ale pokud chceš opravdu měnit tak ty R.M. jsou v porovnání cena výkon asi nejlepší volba.

Tremolo páku neřeš a nepoužívej :D tot moje rada na závěr (platí jen v tomto topicu pro kytary AXL)
Janny

Příspěvek od Janny »

hele možná že vymýšlím :D:D To víš no, mám prázdniny, dělám jen když musím :D:D Takhle po večerech mám čas :D Tak ze to bude porad AXL je mi jasný :D takže až bude za 1000,- tak měnit humbucker jo ? :D:D Sakra a já si chtěla koupit paličky AHEAD Lars Ulrich ... Taková hudba není žádnej levnej koníček :D I když to je asi málokterej :)
Stiffler

Příspěvek od Stiffler »

Hudba je poměrně levnej koníček když to srovnám s modelařinou a konkrétně s RC auta atd... :lol:
Kytara: AXL Marquee
Kombo: Laney LX20R
Janny

Příspěvek od Janny »

no hele tak s tím mám zkušenost taky :D Mám mini-inferno :D Tyjo takový práce dát to do kupy aby to jezdilo :D Teda tý práce ani né, ale těch peněz za součástky :mrgreen: Ale tak .. každá sranda něco stojí :)

Ale já sem říkala .. koupím djembe a s tím si pár měsíců vystačím ... neuběhlo ani pár měsíců a už jsem brakovala konto na elektrickou kytaru :D Pak na kombo :D Teď by se mi hodilo minimálně vyměnit blánu na snare :D A s těma paličkama to tak nějak nespěchá :D Ale to neni k tematu :)

Jinak jako já myslím, že když vyměním ty snímače tak to bude fajn kytara :) Nehledě na to, že to bude stát víc než kytara samotná :D
slesa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slesa »

no levný to zrovna neni, já začal u fichtlů a akustik, ted se hrabu v autech (starejch) a elektrikách, z nudy harmonika, ted jsem si přivez housle :D jo a nic z toho pořádně neumim :D ale je toho plnej barák. Hlavně že je co dělat, já teda dělal jenom modely bez motorků :cry:
Janny

Příspěvek od Janny »

Jéé a já myslela, že tak to máme doma jen my :D Né tak já zkoušela už všechno možný .. včetně sportů :D U kterejch bych zůstala kdyby je nezrušili :D Taky jsem se rozhodla, že by mi to prozatím mohlo stačit (kytara, bicí, pes a k tomu škola :D) :) Ale stejně ě láká to modelářství (konkrétně letadýlka :D )

Jinak co myslíte, odvážili by ste se s níčím jako je AXL vylízt na podium ? :D Já o tom docela pochybuju (no asi mám důvod) :D
slesa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slesa »

tak mrkni na www.klika.xf.cz do nějaký sekce galerie na poslední dvě štace a uvidíš že to de a docela dobře :D už jsem tam lezl s jolanou, squierem a ted i axlem, jak řiká kolega radim hladíkovic: "na kytaře nezáleží, ddobrá muzika se dá zahrát na všechno". No nebo aspon neco v tomdle štilu řekl když kdysy když drapl do ruky nějakou kytaru za rozumnou cenu
Janny

Příspěvek od Janny »

No tak vlastně musím říct, že u nás na ZUŠce vylezli už i s horšíma :D Nebo jako já stejně nějak nepočítám s tím, že by po mě nějaká kapela toužila :D Ale je to takovej můj sen :) Ale tak zas myslím, že AXL s těma novejma snímačema nebude tak špatná :)
...EDGE...

Příspěvek od ...EDGE... »

Janny píše:No tak vlastně musím říct, že u nás na ZUŠce vylezli už i s horšíma :D Nebo jako já stejně nějak nepočítám s tím, že by po mě nějaká kapela toužila :D Ale je to takovej můj sen :) Ale tak zas myslím, že AXL s těma novejma snímačema nebude tak špatná :)
Je to o drzosti...
Urcite to bude lepsi nez hodina dejepisu to predstaveni s AXLkou ;)
Janny

Příspěvek od Janny »

No tak než hodina dějepisu je lepší .. téměř cokoliv :) Až na hodinu češtiny :D Né pochopila jsem jak to myslíš :) Tak snad to vystoupení bude už brzy :)
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Jste tvrdě OFF-TOPIC, takže to přesuňte do SZ nebo na icq, nicméně zde konec.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Janny

Příspěvek od Janny »

Nero píše:Jste tvrdě OFF-TOPIC, takže to přesuňte do SZ nebo na icq, nicméně zde konec.
:oops: :oops: :oops: pardon :oops: :oops: :oops:
Janny

Příspěvek od Janny »

Edit : už vyřešeno :wink:
Naposledy upravil(a) Janny dne 24.09.2009 21:32, celkem upraveno 1 x.
Darth Maul

Příspěvek od Darth Maul »

Mám taky jeden dotaz na ty, co mají AXL Marquee/Badwater - nemůžu si pomoct, ale zdá se mi, že na single snímačích hraje tenké E hrozně slabě. Na HB je všechno OK, ale oba singly dávají tak poloviční sílu tónu než na zbylých pěti strunách.

Kytara je moje první, nemám s čím srovnat, ale kupoval jsem ji právě hlavně kvůli relativně chváleným snímačům. Dá se to nějak objektivně posoudit a je to případně na reklamaci? :?:
BaCH Les Paul, snímače Gibson 490R/498T
Squier Affinity Stratocaster
Jay Turser Precision Bass
Bugera V5 + EHX Metal Muff
Line 6 POD Studio UX2 + ADAM Audio A3X + Sennheiser HD 555
Washburn D10SB
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

1) Nemáš staré struny?
2) Máš to E v dobré vzdálenosti od snímačů? (Je možné vyšroubovat pólový nástavec nebo zvednout snímač na té straně tenčích strun)
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“