HLAVA MARSHALL JTM60
Pravidla fóra
HLAVA MARSHALL JTM60
Zdravim.mám takový problém s hlavou Marshall jtm60.Koupil jsem jí asi před rokem.Lampy prý byly měněné
Na zkreslený kanál hraje parádně a hlasitě ,ale na čistý strašně potichu..jakmile jí přidám na levelu tak zvuk začíná být zkreslený
..Nevím zda bych neměl nechat hlavu seřídit,nebo vyměnit lampy..Potřeboval bych od někoho poradit...
-
dlouhovlasac
Re: HLAVA MARSHALL JTM60
To je normální věc, moje osmikilo to dělá taky. Neřekl bych, že oproti zkreslenýmu je STRAŠNĚ tišší, ale tišší je. Řešim to tak, že mám nastavený volume na čistym na 6-7 a stažený volume na kytaře.luka7 píše:Zdravim.mám takový problém s hlavou Marshall jtm60.Koupil jsem jí asi před rokem.Lampy prý byly měněnéNa zkreslený kanál hraje parádně a hlasitě ,ale na čistý strašně potichu..jakmile jí přidám na levelu tak zvuk začíná být zkreslený
..Nevím zda bych neměl nechat hlavu seřídit,nebo vyměnit lampy..Potřeboval bych od někoho poradit...
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
souhlas. ale dá se to ofakeovat i jinak. Lampy s menším zesílením... dát větší odpor na čistej kanál. Já osobně mám to nakřápnutí ale rád...
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
-
dlouhovlasac
Do jistý míry jo.