Zdravim, teď jsem se zase dozvěděl že jsou dobrý mapex. Já už nevim ,co mapex Q series?
Má s nimy někdo skušenosti? Taky Basix cllasic,jak jsou na tom? Díky za radu
Mapex
Pravidla fóra
- DJmanasek
- Rádce
- Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mapex
Znovu se budu opakovat, když basix, tak customy, řadu classic ani Dynamic NEBRAT, je to jenom "napodobenina bicích" a mezi náma děsný šrot...
Mapex Q, no, pokud tuším správně, je to ta nejlevnější řada, tak si vem aspoň véčka
Mapex Q, no, pokud tuším správně, je to ta nejlevnější řada, tak si vem aspoň véčka
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40

Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40

- Monikad
- Rádce
- Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17
Re: Mapex
Naprosto dokonale vystiženo...i můj souhlas!!DJmanasek píše:Znovu se budu opakovat, když basix, tak customy, řadu classic ani Dynamic NEBRAT, je to jenom "napodobenina bicích" a mezi náma děsný šrot...
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
" Co neuhraješ neukecáš!! "