Nové Digitechy RP-70 a RP-90
Pravidla fóra
- Mika.Rybanenn
Nové Digitechy RP-70 a RP-90
Ahoj, viděl jsem na webu Digitechu nové dva multiefekty, RP-70 a RP-90, nemáte s nimi někdo zkušenost? Na kytary.cz nejsou k mání takže ani nevím jestli se k nám dovážejí. V jakém smyslu je např. RP-70 jiný oproti podobným RP-50 a RP-150? Co jsem tak nějak koukal na ten web, přijde mi to vesměs zaměnitelné s ostatními, upřímně řečeno nechápu proč tyto multiefektíky uvedli na trh. Díky moc na postřehy a odpovědi.
Podla toho co pisu na stranke, tak su tam nejake veci navyse - samostatne modulacie distortion pedalov, dlhsi delay, viac bicich sluciek a dva vystupy (stereo).
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
- Mefisto001
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nové Digitechy RP-70 a RP-90
Zdravím , nevíte nekdo jestli se nějak dají ukládat efekty jak potřebuju ? u rp 90
např když hraju a potřebuju rchle přepnout na jiny efekt a mam tam třeba č.20 a chci rychle na č.68
nevíte jak se to dá nastavit?
thx
např když hraju a potřebuju rchle přepnout na jiny efekt a mam tam třeba č.20 a chci rychle na č.68
nevíte jak se to dá nastavit?
thx
Nijak to nejde. Musíš si dát zvuky k sobě. Pokud bys měl vyšší model s pedálem,tak tam jde s ním vypínat,zapínat,zmutovat.......jakýkoliv efekt nebo parametr.
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
- krabiček a efektů kýbl
- Mefisto001
- Kontaktovat uživatele:
jj to vim mám s pedálem ale v jednom songu mám že zezačátku mam PHASE HEAD a pak do refremu mám WARM DRIVE ale než se mi to přepne tak je to tak na pul hodiny
nejde tam nak ze bych klikl na pedal a preplo by se to z toho jednoho na ten druhej
nejde tam nak ze bych klikl na pedal a preplo by se to z toho jednoho na ten druhej
Nevim kde je problém. Když uděláš jeden zvuk na banku č.20 a druhej na č.19 nebo 21,takto přepneš na jedno šlápnutí. A jestli myslíš zpoždění mezi přepínáním,tak je neznatelný.
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- krabiček a efektů kýbl
- Mefisto001
- Kontaktovat uživatele:
ee v tom problem neni ale jestli to nějak nejde abych mohl jednim kliknutim skocit z č.30 na č.52
ne
- krabiček a efektů kýbl
- krabiček a efektů kýbl
prostě si ty zvuky nakopíruj za sebe tak jak je budeš potřebovat
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
- Mefisto001
- Kontaktovat uživatele: