Kterou kytaru kolem 19 000? Poraďtě..

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Re: Kterou kytaru kolem 19 000? Poraďtě..

Příspěvek od Kinx »

Dark Axel píše:mě právě ty snímače, kterými bylo osazené PRS SE Custom dost překvapily, měly dost barevný zvuk na čistý kanál i dost konkrétní na zkreslený kanál... mohl jsem klidně hrát plné akordy a příliš se to neslévalo :-) takže vážně tam taková nutnost k výměně podle mně není
hm tak to mam presne opacnou zkusenost :) ten zvuk mi u custom 22 SE prisel dost zahuhlanej, ale ta kytara mela dobrej sustain a celkem hezkou barvu zvuku takze osadit do gibsonama/duncanama/cimkoliv co hraje tak by to byla bomba. zajimavy je ze dalsi Se mi co se tyce snimacu tak blby neprisly.
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

me u godinu vzdycky stvala trochu takova bezpohlavnost ve zvuku, ono to hraje hezky ale ve skutecnosti to je takova hezka nuda. podobne to mam ale treba i schecteru co jsem mel v ruce (mimo ty signovany lubovky kytaristy z cure, ta hraje paradne), mam rad kytary s vyraznym ksichtem :) coz imho to celomahagonovy lp od gibsonu splnuje pokud teda nenatrefi na blbej kus.
Wakizashi

Příspěvek od Wakizashi »

http://kytary.cz/jackson-dkmgt/105063/?SE727:0:0:1:0 co třeba toto? Na tvrdší hudbu supr a je i s kufříkem. :) A taky japončík.
B.C. Rich Jr. V 7 ; Boss MT2, kabely Planet Waves, ... , Jazz III max grip, H3, Dadi 3 mm, Big Stubby 1 mm, Dunlop, Elixir, M-Audio Fast Track MK II
frytol

Příspěvek od frytol »

To je hodně težký, myslim že bys to měl odzkoušet, každýmu sedí něco jinýho. :)
Buldokill

Příspěvek od Buldokill »

Přidávám se k názoru ošáhnout si to. Já osobně bych si vybral toho Gibsona, ale třeba ti sedne líp jiná kytara.
Gibson SG-SFWCH

kombo: Roland Cube

Boss LS2, Boss AC3,Blackstar HT Dual,
Digitech Multi Chorus, EHX - Freeze Retainer,Morpheus Capo
Vysílačka: Line 6 Relay g30
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

Wakizashi píše:http://kytary.cz/jackson-dkmgt/105063/?SE727:0:0:1:0 co třeba toto? Na tvrdší hudbu supr a je i s kufříkem. :) A taky japončík.
tuhe krasku bych mooooc rad. uz se na tom pracuje, ale vezmu tu levnejsi verzi, tedy bez kufru, nebo na splatky.. ale presne tuhle sem chtel taky doporucit - DKMGT. idealni, struny skrz telo, aktivy /krkovej mozna zbytecnej/.. a navic ten krasny tvar.. uzasna. :)
Wakizashi

Příspěvek od Wakizashi »

pigdestroyer píše:
Wakizashi píše:http://kytary.cz/jackson-dkmgt/105063/?SE727:0:0:1:0 co třeba toto? Na tvrdší hudbu supr a je i s kufříkem. :) A taky japončík.
tuhe krasku bych mooooc rad. uz se na tom pracuje, ale vezmu tu levnejsi verzi, tedy bez kufru, nebo na splatky.. ale presne tuhle sem chtel taky doporucit - DKMGT. idealni, struny skrz telo, aktivy /krkovej mozna zbytecnej/.. a navic ten krasny tvar.. uzasna. :)
hehe díky za podporu. :) Toho Jacksona jsem si možná měl koupit místo mé Ibanezky (ne že by zlá-ba naopak, krk má dokonalý a nímače), ale nakonec jsem vybral extremnější tvar a taky jsem se rozhodoval podle video recenze. Jen snad to tremolo mi trošku vadí. Ale dát na to B standard byla legrace :D. Pak jsem chtěl DKMGT jako záložní, ale zvyklal mě zas BC Rich. Možná je to jistý druh sadomasochismu, že mám kytary s dvouzvratným temolem :-D. člověk se zase něco naučí a naladění je pak otázka pár minut. Jen ladění oktáv bolí víc, než u pevné kobylky:-) jak mi říkal známý: "Jmenuješ se Eddie Van halen? Ne? Tak tremolo nepotřebuješ."

Btw. Victims z Chomutova?:)
B.C. Rich Jr. V 7 ; Boss MT2, kabely Planet Waves, ... , Jazz III max grip, H3, Dadi 3 mm, Big Stubby 1 mm, Dunlop, Elixir, M-Audio Fast Track MK II
pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

no vidis, teds mi to pripomnel - bc rich je moje dalsi varianta!!!
mrkni na to, z te totalne seru!!! myslim ze to bude zdaleka nejkvalitnejsi z tech zatim nabizenych.. navic ma uzasny tvar.. :) zalezi ale jestli ti sedne do ruky to krcisko..
http://www.musiccenter.cz/B.C.-Rich-Moc ... d/:3:22630
Wakizashi

Příspěvek od Wakizashi »

pigdestroyer píše:no vidis, teds mi to pripomnel - bc rich je moje dalsi varianta!!!
mrkni na to, z te totalne seru!!! myslim ze to bude zdaleka nejkvalitnejsi z tech zatim nabizenych.. navic ma uzasny tvar.. :) zalezi ale jestli ti sedne do ruky to krcisko..
http://www.musiccenter.cz/B.C.-Rich-Moc ... d/:3:22630
Nemůžu si pomoci, odkaz mi hodí runtime error. Napiš jen typ a já s si to najdu. Já tvarově moc Mockinbirdy nemusím. Zase jsou lidé, kteří od BC Rich nemůžou z těch exotických tvarů nic jiného než je.:D
pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

B.C. Rich Mockingbird EXOTIC KOA Natural
simonwalker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od simonwalker »

No me pripada tenhle thread uplne na ****o. Nevime co hrajes, jak dlouho hrajes atd. Tohle se za chvilku zmeni v bitku o to ktera kytara je podle koho lepsi, nehlede na to na co jsou atd.

Pokud je to tvoje prvni kytara tak jedine co muzu doporucit je vyzkouset si co nejvic tvaru atd. aby si zjistil co opravdu chces.
Squier Classic Vibe 50's Stratocaster/Gibson Firebird Studio => G Lab Wah => Electro Harmonix LPB-1 => T.C. Electronics G Major => Fender Super Champ XD
Wakizashi

Příspěvek od Wakizashi »

pigdestroyer píše:B.C. Rich Mockingbird EXOTIC KOA Natural
Moc hezký kousek. Taky jsem spokojeny s moji BC, má neuvěřitelný krček.

A jinak si autor příspěvku měl opravdu říci, co by asi tak chtěl hrát. :) Eventuelně jaký tvar by chtěl atd. Ale co, pak si ony kytary může vyzkoušet.
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“