Nohavicův valčík
Pravidla fóra
Nohavicův valčík
Čau šílenci
... Volám všechny znalce Nohavici na fóru! Potřeboval bych poradit. Vite někdo, jak se jmenuje písnička od Nohavici, v rytmu vídeňskýho valčíku? V nahrávce by ji měl hrát na heligonku. Ztrávil jsem hledáním tej písničky asi hodinu a půl a zaboha ju nemůžu najít. Kdyby si někdo myslel, že ví co mám na mysli, tak mi sem prosím hoďte název. Děkuju uctivě 
"Nejlepší žena je tlustá žena, protože si na jejím těle můžete nahrnout ňader, kolik chcete a kde chcete." (Ivan Mládek)
"Nudíte se? Kupte si medvídka mývala.."
"Dammit, I want Narnia to be realllll. If only. Oh, and the world of Harry Potter. Fuck ya."
"Dammit, I want Narnia to be realllll. If only. Oh, and the world of Harry Potter. Fuck ya."
Re: Nohavicův valčík
Fender Classic 70's Strat
Ibanez TS-9
Marshall JCM 800
Marshall 1960A
Ibanez TS-9
Marshall JCM 800
Marshall 1960A
Bohužel ne 
"Nejlepší žena je tlustá žena, protože si na jejím těle můžete nahrnout ňader, kolik chcete a kde chcete." (Ivan Mládek)
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Co třeba nadhodit, ze které to je desky, nebo o čem se tam zpívá?
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Nohavicu znám dost dobře a většinu věcí jsem hrál,ale z požadavku co jsi dal,se nedá nic určit. Kus textu neznáš?
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
- krabiček a efektů kýbl
Valčíků má mraky, ale vzhledem k tomu, že tuhle věc nevíš, bych tipoval Pochod marodů, což je jedna z jeho nejslavnějších písniček zzpívaných po hospodách. Začíná to "Krabička cigaret a do kafe rum..."
edit: sorry, zapomnel jsem na tu heligonku - to by sedelo na Az to se mnou sekne...
edit: sorry, zapomnel jsem na tu heligonku - to by sedelo na Az to se mnou sekne...
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Pochod marodů znám. Ten to není.
Právě že si nepamatuju ani kousek textu (to bych si to našel na supermusic.sk) ani nevím z jakýho je to alba
. Jediný co vim je že nám to před rokem hráli na tanečních, že je to valčík a že ho hraje na harmoniku. 
Právě že si nepamatuju ani kousek textu (to bych si to našel na supermusic.sk) ani nevím z jakýho je to alba
Tak to seš v perdeli. Bo Jarek toho má jak sraček
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- krabiček a efektů kýbl