Nohavicův valčík

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
drStanek

Nohavicův valčík

Příspěvek od drStanek »

Čau šílenci :P ... Volám všechny znalce Nohavici na fóru! Potřeboval bych poradit. Vite někdo, jak se jmenuje písnička od Nohavici, v rytmu vídeňskýho valčíku? V nahrávce by ji měl hrát na heligonku. Ztrávil jsem hledáním tej písničky asi hodinu a půl a zaboha ju nemůžu najít. Kdyby si někdo myslel, že ví co mám na mysli, tak mi sem prosím hoďte název. Děkuju uctivě :wink:
"Nejlepší žena je tlustá žena, protože si na jejím těle můžete nahrnout ňader, kolik chcete a kde chcete." (Ivan Mládek)

"Nudíte se? Kupte si medvídka mývala.."

"Dammit, I want Narnia to be realllll. If only. Oh, and the world of Harry Potter. Fuck ya."
Kai

Re: Nohavicův valčík

Příspěvek od Kai »

Fender Classic 70's Strat
Ibanez TS-9
Marshall JCM 800
Marshall 1960A
drStanek

Příspěvek od drStanek »

Bohužel ne :?
"Nejlepší žena je tlustá žena, protože si na jejím těle můžete nahrnout ňader, kolik chcete a kde chcete." (Ivan Mládek)

"Dammit, I want Narnia to be realllll. If only. Oh, and the world of Harry Potter. Fuck ya."
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Co třeba nadhodit, ze které to je desky, nebo o čem se tam zpívá?
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Lachim

Příspěvek od Lachim »

Nohavicu znám dost dobře a většinu věcí jsem hrál,ale z požadavku co jsi dal,se nedá nic určit. Kus textu neznáš?
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
woro90

Příspěvek od woro90 »

Valčíků má mraky, ale vzhledem k tomu, že tuhle věc nevíš, bych tipoval Pochod marodů, což je jedna z jeho nejslavnějších písniček zzpívaných po hospodách. Začíná to "Krabička cigaret a do kafe rum..."
edit: sorry, zapomnel jsem na tu heligonku - to by sedelo na Az to se mnou sekne...
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
drStanek

Příspěvek od drStanek »

Pochod marodů znám. Ten to není.
Právě že si nepamatuju ani kousek textu (to bych si to našel na supermusic.sk) ani nevím z jakýho je to alba :?. Jediný co vim je že nám to před rokem hráli na tanečních, že je to valčík a že ho hraje na harmoniku. :?

Lachim

Příspěvek od Lachim »

Tak to seš v perdeli. Bo Jarek toho má jak sraček
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“