Už bych potřeboval možná vyměnit lampy, kombo mam už něco přes rok a hodně ho převážim z místa na místo a poslední dobou se mi zdá, že to nák ztrácí výkon
Děkuji všem

Jo chtěl jsem se zeptat, k čemu by se to dalo přirovnat dneska nebo k jestli by se z něčeho dal splácat nějakej primitivní booster nebo cokoliv ať se to jen tak neválíturbo_MaCk píše:na kytarový zesíky vidím uplatnění poze pro tu první dvojitoui diodu na usměrňování. Jaký vznam má, žes to sem psal, chtěl ses na něco zeptat, nebo něco říct?
Ježíš to je tak strašně neaktuální musí to být zh dob kdy jsem měl hocke čerstvěHerri píše:ja mel Kdysi 2x EL35 Tesla koupené u Hockeho v Pardubicich za 500,-. Hocke lampy prodaval spárované (barevné označení). Metal asi nebude tolik závislej na koncáku ale na předzesikuRed Bull píše:tak já mam v konci EL34 - tak od jaký firmy budou na metal?
No nerikej, zes od ty doby tak "vyrostl", ze si vyzkousel vsemozny kombinace znacek a druhu lamp (jak qwer) takze si zjistil co je nejlepsi :pRed Bull píše:Ježíš to je tak strašně neaktuální musí to být zh dob kdy jsem měl hocke čerstvěHerri píše:ja mel Kdysi 2x EL35 Tesla koupené u Hockeho v Pardubicich za 500,-. Hocke lampy prodaval spárované (barevné označení). Metal asi nebude tolik závislej na koncáku ale na předzesikuRed Bull píše:tak já mam v konci EL34 - tak od jaký firmy budou na metal?Od té doby jsem hodně vyrostl
a hodně se naučil. Za ten dotaz se úplně stydím.
to se mi taky stalo ze sem byl za kamaradem vybrat nahradni lampy do Blue beetla (2x EL84)turbo_MaCk píše:btw. už sems e chlubil, že sem napároval EHX s JJ takže mám nesymetrický konecák? půlvlna je JJ a druhá EHX
přeměř je a hoď sem čísla... Mě totiž ten pár JJ+EHX vycházel spárovanějí, než EHX anebo JJ pár... a to kupuju po čtveřicícheugeene píše:já mám teĎ v konci dočasně nespárovaný totálně stoletý vojenský ruský 6p3S-e (ekv. 6l6) ty koncovky jsou nasračky nespárovaný a hraje to suprově![]()
![]()