pravda ma to uzsi hmatnik, ale ne ze by znela lip jak spanelka(teda jak komu) ale je uz na akordovou a "trsatkovou" hruJohndie píše:Já bych udělal kompromis a koupil Westernovku neb Jumbo, je to pořád akustika, zní líp jak španělka a má hmatník jako elektrika, bude to dobrý mezikrok
Kytara kolem 7000 - pomoc poraďte mi prosim
Pravidla fóra
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kytara kolem 7000 - pomoc poraďte mi prosim
No kombinace jako trsátko a španělka taky není špatná

Jo a nevíte někdo jestli se kabel dodává ke kytaře nebo ke kombu nebo si kabel musím koupit zvlášť?

- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
no pokud to nemas z nakeho setu tak asi dokoupit
I řemen budu muset dokoupit?!

Budeš. Btw. já ke kytaře kabel dostal, ale to bylo jen tak, než si člověk stačí opatřit pořádnej.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.
- mycountry
- Kontaktovat uživatele:
Taky si kytaru můžeš pověsit na tři metry smrti za korunu, když budeš mít dobrej pocit, že jsi ušetřilmedic911 píše:I řemen budu muset dokoupit?!![]()
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
vetřu se: trziste/p-cort-z4-customized-t14208.html#p231077
dostaneš k tomu i popruh a obal a byl bych ochotný jít s cenou trochu dolů, když si pro ni přijedeš
na rock a trochu metal díky snímačům dobrá volba
dostaneš k tomu i popruh a obal a byl bych ochotný jít s cenou trochu dolů, když si pro ni přijedeš
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
-
motycka.majk
- Kontaktovat uživatele:
Asi už to tu bylo zmíněno, ale zopakuji, neboť je to důležité. Hlavně si za ty peníze nekupuj kytru s TREMOLEM. Časem se ti to uvolní a budeš to muset podkládat papírem, nebo dřevem, jako já, aby se ti udrželo ladění...Jinak kombo je nejlepší od 60 nahoru...
Ty o sobě víš, ale oni vědí lépe
(přeberte jak chcete)
Ty voe
. Tremolo budu mít jednozvratny, kytaru: Ibanez sa 120EX, protože Ibanez sa 120 je zastaralá a už jí nevyrábí. 
mrkni po nějáké cortce třeba M520 nebo M600 jak už bylo zmíněno. Neplatíš za značku ale za provedení kytary, což je určitě důležitější než mít na kajtře napsáno ibanez
A mimochodem mám dojem, že cort dělá pro větší firmy jako je squire od fendera a dokonce i ibanez ty jejich levnější řady kytar.
Squier? no nevim nevim....
Ale ibanezy dělá cort,spolu s Kramerka,schecterama atd...jak říkáš, v jejich fabrikách se dělaj levnější řady ale spíše kvuli levnější pracovní síle, to zpracování si vždy firma typu ibanez ohlídá sama, do toho cort asi nemluví...
Nicméně z těch low-end kytar stojí Cort za znínku zvlášť M600 a plesknout tam třeba nějaký SD na místo těch EMG či duncan designed.
Nebo koupit nějakou jetou Rg 270tku, ta se tak za 5 000 mylsim dá sehnat a dát tam jiný snímače (dimarzio by jí slušely)
Osobně bych ale bral tu M600
Ale ibanezy dělá cort,spolu s Kramerka,schecterama atd...jak říkáš, v jejich fabrikách se dělaj levnější řady ale spíše kvuli levnější pracovní síle, to zpracování si vždy firma typu ibanez ohlídá sama, do toho cort asi nemluví...
Nicméně z těch low-end kytar stojí Cort za znínku zvlášť M600 a plesknout tam třeba nějaký SD na místo těch EMG či duncan designed.
Nebo koupit nějakou jetou Rg 270tku, ta se tak za 5 000 mylsim dá sehnat a dát tam jiný snímače (dimarzio by jí slušely)
Osobně bych ale bral tu M600
No jenže vy jste asi nepochopili, nebo jsem nezmiňoval to, že jsem si už obědnal kombo i kytaru
.
A že cort dělá pro firmy je blbost cort jenom kopíruje kytary které se povedly.
Dík moc, ale tvar SG se mi nelíbí, jedině tvar SG standart.Bobes_lj píše:mrkni po nějáké cortce třeba M520 nebo M600 jak už bylo zmíněno. Neplatíš za značku ale za provedení kytary, což je určitě důležitější než mít na kajtře napsáno ibanezA mimochodem mám dojem, že cort dělá pro větší firmy jako je squire od fendera a dokonce i ibanez ty jejich levnější řady kytar.
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
wrong... některé firmy vážně dělají své kytary ve stejné továrně, jako cort... minimálně Schectermedic911 píše:No jenže vy jste asi nepochopili, nebo jsem nezmiňoval to, že jsem si už obědnal kombo i kytaru.
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
co se tyce asie je to jedna fabrika(s trochou nadsazky) a akorat se davaj jine nalepky na hlavu...myslim u tech levnejsich modelu samozrejmemedic911 píše:No jenže vy jste asi nepochopili, nebo jsem nezmiňoval to, že jsem si už obědnal kombo i kytaru.
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
no me m600 a m520 moc sg nepripadaj..
me teda spis prijdou jak PRSo ale to je ted vedlejsi
mnel sis koupit tu cortku od Axela - ta kytara ma mnohem veci cenu (novy snimace, prekopana elektrika kytararem) a zajimavej finish
mnel sis koupit tu cortku od Axela - ta kytara ma mnohem veci cenu (novy snimace, prekopana elektrika kytararem) a zajimavej finish
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
www.black-audio.net
Co je to PRSo?? A SD (není to LSDMrB14ck píše:me teda spis prijdou jak PRSo ale to je ted vedlejsi![]()
Medic: V jejich továrnách se skutečně dělaj, nikdo nic nekopíruje
PRS je Paul Red Smith, Osobytej tvar týhle značky, hraje na ní třeba Santana nebo muj oblíbenej Paul Allender...
SD je zkratka Seymour Duncan, Jsou snímače....Resp. značka pana Seymoura a Duncana.
PRS je Paul Red Smith, Osobytej tvar týhle značky, hraje na ní třeba Santana nebo muj oblíbenej Paul Allender...
SD je zkratka Seymour Duncan, Jsou snímače....Resp. značka pana Seymoura a Duncana.