Investice 15k

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Re: Investice 15k

Příspěvek od McKozias »

4/Konečné rozhodnutí záleží na tobě, ale když říkáš, že ti kytara stačí, tak bych si koupil nějaké to kombo. třeba 100W, hned uvidíš, jak se ti bude dobře hrát :-)
anebo 200 nebo 300W..ne podle me to je docela hodne, zbytecne...dyt ten 18W crate je docela dost(myslim ze na doma nepouzitelne)...50W by uz mozna ani nevytavil ve zkusebne natoz 100W(jestli se teda bavime o lampe)
MAN5ON

Příspěvek od MAN5ON »

hele tady se zrovna někdo zbavuje toho peavy valveking http://aukro.cz/item660752766_peavey_valveking_112.html
Banan58
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Banan58 »

No já bych vůbec rád věděl co má v plánu když kytaru prodává. DL, poděl se s náma o své záměry.

Chapman ML3 Modern (EMG 81+66) >>> Line6 Helix LT >>> Peavey Redstripe Bandit jako monitor - kvanta delaye a reverbu - ještě pár modrejch led diod, přeladit do open C a je ze mě Devin Townsend wannabe hadra :D
DL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DL »

Banan58 píše:No já bych vůbec rád věděl co má v plánu když kytaru prodává. DL, poděl se s náma o své záměry.
:wink: Řekněme, že předpokládaná částka se poněkdu zvětšila 8)
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
Wakizashi

Příspěvek od Wakizashi »

Ahoj.

Snímače bych ti doporučil Bridge/neck):

aktivy:EMG 81 +60, S D Blackouts.
Pasivy: DiMarzio DActivatory X (já mám verzi bez X, ta s X je ještě lepší pro tvrďárnu), DM X2N (používal ho Chuck z Death)

Podlě mě nic nezkazíš ani jedním z uvedených snímačů. U aktivů musíš mít ale k ním připojenou 9V baterii (stačí cca na 3000 hodin hraní)

Kreslítko třeba Boss MT2 (mám já). Pro někoho je to moc "elektronický", jiná dobrá by byla Boss SD. Nebo mrkni na nějaký Zoom

V Apecu asi poradí ostatní. V tom já ti neporadím :)
B.C. Rich Jr. V 7 ; Boss MT2, kabely Planet Waves, ... , Jazz III max grip, H3, Dadi 3 mm, Big Stubby 1 mm, Dunlop, Elixir, M-Audio Fast Track MK II
DL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DL »

Takže momentální stav je vybrat kombo

Valveking 112 50W nebo Crate V18+ Metal Muff
a potom investice do kytary
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
dlouhovlasac

Příspěvek od dlouhovlasac »

motycka.majk píše: 4/Konečné rozhodnutí záleží na tobě, ale když říkáš, že ti kytara stačí, tak bych si koupil nějaké to kombo. třeba 100W, hned uvidíš, jak se ti bude dobře hrát :-)
Snad ti odpovědi alespoň trošku pomohly
A hráls na to někdy? Já s mym 50wattovym máršlem jsem uhrál městskej sál s volume na půlku. A všichni řikali, že jsem řezník.
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

Wakizashi píše:Ahoj.

Snímače bych ti doporučil Bridge/neck):

aktivy:EMG 81 +60, S D Blackouts.
Pasivy: DiMarzio DActivatory X (já mám verzi bez X, ta s X je ještě lepší pro tvrďárnu), DM X2N (používal ho Chuck z Death)

Podlě mě nic nezkazíš ani jedním z uvedených snímačů. U aktivů musíš mít ale k ním připojenou 9V baterii (stačí cca na 3000 hodin hraní)

Kreslítko třeba Boss MT2 (mám já). Pro někoho je to moc "elektronický", jiná dobrá by byla Boss SD. Nebo mrkni na nějaký Zoom

V Apecu asi poradí ostatní. V tom já ti neporadím :)
ano, dimarzio d activator x mohu doporucit..je to trosku modernejsi agresivnejsi x2n ale taky ma trosku lepci clean..zvukove se mi libi vice nez emg 81, neni takovy sterilni...a usetris za baterky:D
DL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DL »

Uvidim jestli dam penize do kytary, nebo jen do snimacu, kazdopadne bych chtel u kobylky neco na HiGain (activator, SD invader) ale zaroven něco i na rock and roll a ramci možností "vintage" zvuk ke krku

EDIT: Jinak nakoukněte i do vlákna o Kytarách

elektricke-kytary/cort-kx-vs-jackson-dk-t14481.html
Díky
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“