7my

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...

Ktoru?

Můžete vybrat 1 možnost

Zobrazit výsledky

thomas19

7my

Příspěvek od thomas19 »

ktora je podla Vas je najkvaltnejsia? hlavne na doprovodnu hru, diky
Ibanez SZR520 (Bareknuckle Cold Sweat+Stockholm), Orange Rocker 30, Blackstar HTV 212, Korg Poly,TC Electronic Mojomojo, BOSS NS-2, EHX Small Clone, EHX Pulsar
bandzone.cz/private
DL
Kontaktovat uživatele:

Re: 7my

Příspěvek od DL »

.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

hral sem jen na toho schectra a uz si ani moc nepamatuju jak to hralu, jen vim ze krk byl docela spalek(ale tak sedmistrunka ze..) jinac tu mas sedmicky v docela velkem cenovem rozpeti
LAMA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LAMA »

Já bych si dovolil doporučit tudletu krásku... http://kytary.cz/ibanez-s-7320/95830/?SE4825:0:0:1:0 . Zkus napsat jaké máš pořadavky. Cena, zámky a tremolo, šířka krku, hudebni styl....bla bla bla
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu.
R.I.P. PetrPeter + 1.8.2008
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

připadá mi trochu nesmysl sem házet kytary v takovém cenovém rozpětí, nejdříve si ujasni, v jakém cenovém horizontu se chceš pohybovat

k tématu - hrál jsem pouze na Schectera a dost mě překvapilo, že ač byly snímače pouze "firemní", hrálo to dosti slušně (čistý zvuk zkoušený na Mesa boogie Studio .22, zkreslení na Peavey valvekingu). Je to každopádně hodně velký kus dřeva, silné tělo s tlustým krkem, což se samozřejmě oboje projeví na zvuku - zvuk byl opravdu velmi hutný a hluboký, ale tak akorát konkrétní, řekl bych. Pokud bych chtěl levnou sedmičku, byl by to jeden z hlavních kandidátů a vážně bych se nebál si ji koupit
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cerfotoc »

thomas19 píše:ktora je podla Vas je najkvaltnejsia? hlavne na doprovodnu hru, diky
celkem zláštní že hodíš Schectera za 8500 a potom LTD za 14, doporučil bych kouknout ještě na Schecter DAMIEN 7 - http://www.music-city.cz/schecter-elekt ... -4680.html , cena teď šla hodně dolů, jsou na ní pasivní EMG - nezní to špatně, ale je to tak trochu bláto, ale to máš asi u všech sedmiček s pasivama - má to malej výstup, není to prostě tak dravý. Je to pořádnej kus dřeva, schectery maj širší a tlustší krk než ty ibanezky a když chytnu do jedny ruky schectera a do druhý ibanezku, tak mám pocit že ibanezka je vyrobená z plastu :P Nevíc ta ibanezka cos posílal s původníma snímačema podle mě zní dost na prd, kámoš si na ní dokoupil RMka(čož taky nejsou uplně top snímače) a rozdíl byl propastnej. To LTDcko vypadá dobře, ale nikdy sem na něj nehrál tak nemůžu posoudit :)

Kdybys chtěl hodně vymakanou sedmu, tak koukni po téhle: http://www.music-city.cz/schecter-c-7-h ... -5437.html ale to už je asi cenově mimo, každopádně časem něco takový plánuju :)
schecter damien 7(w/ EMG 707), engl e530, l-amp 50W 6L6 poweramp, engl e212v
line6 relay g90, ehx memory toy, korg dtr-1000, rocktron hush super c, the t.racks pc200

Obrázek
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

... pokud by chtěl už namakanější sedmu, tak vpodstatě sázka na jistotu je Schecter J. Loomis model. jeden z nejrozšířenějších modelů mezi "začínajícími" sedmičkáři (stačí se podívat třeba na forum sevenstring.org)

Ať už s tremolem, nebo bez, řekl bych, že s ní chybu neuděláš :-)

ale vážně by se hodilo, kdybychom věděli, kolik máš doopravdy peněz

PS: co si pamatuju z hraní na Schecter C-7, tak bych vyměnil okamžitě ty Duncany blackouty... to je pro moje ucho docela hnus, velebnosti... dá se sehnat spousta zajímavých snímačů, pokud chceš aktivy, tak EMG - hodně zkonkretizují zvuk, u sedmy řekl bych hodně žádoucí... pokud pasivy, podíval bych se třeba po DiMarzio Petrucciho sedmistrunných modelech :wink: ), jinak je to podle mně už dost dobrá kytara
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cerfotoc »

Ať už s tremolem, nebo bez, řekl bych, že s ní chybu neuděláš :)
Oni je dělaj i bez tremola? :shock:
line6 relay g90, ehx memory toy, korg dtr-1000, rocktron hush super c, the t.racks pc200

Obrázek
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cerfotoc »

:shock: tak to sem nevedel :) krasna kytara, ten svetlej hmatnik :P

Obrázek
thomas19

Příspěvek od thomas19 »

diky moc za rady..tie cenove rozdiely medzi gitarami by som tak neriesil,na niektorych europskych shopoch sa da ta Ltd zohnat aj za asi 10 000..co sa tyka zanru tak skor metalove zanre,vacsinou doprovod..
co sa tyka preferencii,urcite pevnu kobylku,paci sa mi usporiadanie klucov 3/4, ako to ma Schecter a ten ma navyse telo z mahagonu, tie ostatne 2 myslim z lipy..a ak tie snimace nie su zle, tak je to asi najvhodnejsie
Ibanez SZR520 (Bareknuckle Cold Sweat+Stockholm), Orange Rocker 30, Blackstar HTV 212, Korg Poly,TC Electronic Mojomojo, BOSS NS-2, EHX Small Clone, EHX Pulsar
bandzone.cz/private
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Snímače mi připadaly slušné, ale samozřejmě časem bych měnil... proti profi snímačům podle mně neobstojí
DirX

Příspěvek od DirX »

LTD
Schecter
Ibanez
Měl sem schectera a ty původní snímače byla slušné ale po výměně za kativ to hrálo prasácky dobře! Srovnával sem ho s 7321 a schecter byl o dost lepší a ten krk nebyl rozhodně špalek ale sakra příjemný už i na omak!Osobně bych spíš volil to LTD-ale taky záleží co hraješ za styl...
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Fractal Audio - Axe-Fx ULTRA už brzooo!!!
Wakizashi

Příspěvek od Wakizashi »

Dark Axel píše:... pokud by chtěl už namakanější sedmu, tak vpodstatě sázka na jistotu je Schecter J. Loomis model. jeden z nejrozšířenějších modelů mezi "začínajícími" sedmičkáři (stačí se podívat třeba na forum sevenstring.org)

Ať už s tremolem, nebo bez, řekl bych, že s ní chybu neuděláš :-)

ale vážně by se hodilo, kdybychom věděli, kolik máš doopravdy peněz

PS: co si pamatuju z hraní na Schecter C-7, tak bych vyměnil okamžitě ty Duncany blackouty... to je pro moje ucho docela hnus, velebnosti... dá se sehnat spousta zajímavých snímačů, pokud chceš aktivy, tak EMG - hodně zkonkretizují zvuk, u sedmy řekl bych hodně žádoucí... pokud pasivy, podíval bych se třeba po DiMarzio Petrucciho sedmistrunných modelech :wink: ), jinak je to podle mně už dost dobrá kytara
Zdravím. Co se SD Blackoutu týče, spousta lidí je velmi chválí a dokonce už mají i přízvisko EMG KILLER. Oproti EMG nemají být tak bassové a měly by být dynamičtější. Spousta lidí je oproti aktivním EMG preferuje. Podle mě ale na metal jsou luxusní.
B.C. Rich Jr. V 7 ; Boss MT2, kabely Planet Waves, ... , Jazz III max grip, H3, Dadi 3 mm, Big Stubby 1 mm, Dunlop, Elixir, M-Audio Fast Track MK II
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

hrál jsem na ty blackouty metal a okamžitě bych je po koupi prodával a měnil za jiné... tón mi přišel dost rozbitý a zbytečně ostrý, nemělo to ten správný "punch"

ale každému co jeho jest

to je bohužel OT, jelikož se tu máme bavit o schecterce za asi 7000
bazmekgrat

Příspěvek od bazmekgrat »

kup si jazdenu ibanez RG 1527cku hod tam blackouty a mas gitaru jak hovado :)
PRS McCarty Brazilian Limited Edition PrivatestockGradeOnePieceMapleTop Brazilian Rosewood Neck :: Fender Stratocaster USA :: Bogner Uberschall TwinJet EL34 Mod :: 2x Mesa Recto 4x12
Drobák

Příspěvek od Drobák »

bazmekgrat píše:kup si jazdenu ibanez RG 1527cku hod tam blackouty a mas gitaru jak hovado :)
Přesně :wink:
frytol

Příspěvek od frytol »

Drobák píše:
bazmekgrat píše:kup si jazdenu ibanez RG 1527cku hod tam blackouty a mas gitaru jak hovado :)
Přesně :wink:
za mě taky. :)
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

záleží, jestli uživateli nebude vadit tremolo (věřte nebo ne, ale i sedma se dá přelaďovat :-P ), jinak by to mohla být slušná volba

osobně bych ale šel nejradši do schecterky
thomas19

Příspěvek od thomas19 »

tremolo urcite nie..som zvyknuty na pevnu kobylu a vyhovuje mi
neviete o nejakych 7mach co nemaju tvar superstrat? okrem viperov Ltd,tie padaju na hlavu myslim,pak Cort Z47 ma neberu tie pentagramy na hmatniku..este som pocul o Fokus LP 7 strunke,ale neviem co je to zac..kedysi boli Epiphony 7strunky,ale uz sa nerobia myslim..neviete este o nejakom 7-string Lp alebo SG,pripadne PRS?
bandzone.cz/private
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“