Skupiny jsou tady víceméně nefunkční a myslim že udržba fora je tak přehlednější.
Nástroj/nástroje si každej může dát do podpisu, nepotřebuješ na to zvláštní chlívek.
Skupiny
- DJmanasek
- Rádce
- Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Skupiny
A jak k tomu přijdu já, když hraju na Klavír, Basu, Kytaru (trošku), Bicí a Perkuse?
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40

Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40

Aktivne? V kapelach?
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Vždycky si můžeme hledat nějaké komplikace... Skupiny jsou de facto zbytečnost, tak to myslím nemusíme moc řešit...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Nevim jestli jsem ve správnym topicu, ale chtěl bych navrhnout aby uživatelé Jester a Tonda byli zařazeni do skupiny odpborníci. Myslim si že maj už něco za sebou a jsou pro fórum přínosem. 
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
- Nero
- Rádce
Správnej topic to není, nicméně hlavní je, že jsem to zaregistroval, takže to proberem s mody 
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Tonda klidně, to si myslím že sedí, ale u sebe si dovolím oponovat. Rozhodně tam nechci být zařazen, protože o elektrikách nevím ani prd a pořád se považuju za začátečníka.rasomaso píše:Nevim jestli jsem ve správnym topicu, ale chtěl bych navrhnout aby uživatelé Jester a Tonda byli zařazeni do skupiny odpborníci. Myslim si že maj už něco za sebou a jsou pro fórum přínosem.
Jinak díky raso ...
P.S. Když už bych měl navrhnout, kdo by rozšířil skupinu odborníků/rádců, zvážil bych kromě tondy kinx(e), xmarox(e) a citizen.one.
P.S.2 Zapomněl jsem na maples(e). A určitě si ještě na někoho vzpomenu.
- Nero
- Rádce
OK, takto jsme 50% vyřešili
Osobně si myslím, že Jester ještě mezi Odborníky nepatří, nicméně k nim má našlápnuto a jednou tam třeba i bude. Ale dočkejme času...
Jinak odborníky s mody řešíme, ale prostě nechceme tu skupinu rozšiřovat za každou cenu. Ta funkce by si měla zachovat takový ten punc "exkluzivity"...
Osobně si myslím, že Jester ještě mezi Odborníky nepatří, nicméně k nim má našlápnuto a jednou tam třeba i bude. Ale dočkejme času...
Jinak odborníky s mody řešíme, ale prostě nechceme tu skupinu rozšiřovat za každou cenu. Ta funkce by si měla zachovat takový ten punc "exkluzivity"...
PetrPeter 1975 - 2008