přiznám se, že hledat jsem ani nezkoušel, jelikož o Marshallech mi to vyhodilo 128 stránek
Moc děkuji za odpovědi zkušenějších
bazarovy jcm 800 jednokanal (obcas se obevuje) + boss sd-1 (ostrejsi zvuk jak ts).lipo píše:Zdravim,
přiznám se, že hledat jsem ani nezkoušel, jelikož o Marshallech mi to vyhodilo 128 stráneka pochybuju, že by tu bylo něco, co by popisovalo můj problém...jestli se mýlím, tak pardon. Chtěl bych se zeptat, které Marshall kombo (s hlavou a boxem bych se asi nevešel do cenové relace a navíc kvůli mobilitě bych se k tomu nepřikláněl) je dobré na thrash a heavy metal vintage zvuk, abych nemusel dokreslovat (krabku mám Digitech grunge, ale prachy na dražší, aby to nějak znělo asi mít nebudu). Cenová relace 15000-22000Kč, samozřejmě může býti i bazar.
Moc děkuji za odpovědi zkušenějších
Ale preamp mesy a plexiny je přeci krapet... jinejcitizen.one píše:no zase jsem nekde cetl, ze typek co hraje mesu nasel svuj zvuk az kdyz zapojil Studio preamp od mesy do koncaku 1959slp, ze to pak hralo uzasne a celkem se tomu nedivim, to byly a jsou neskutecny ampy...btw hral nejakej melodic hardcore...
dlouhovlasac píše:Ale preamp mesy a plexiny je přeci krapet... jinejcitizen.one píše:no zase jsem nekde cetl, ze typek co hraje mesu nasel svuj zvuk az kdyz zapojil Studio preamp od mesy do koncaku 1959slp, ze to pak hralo uzasne a celkem se tomu nedivim, to byly a jsou neskutecny ampy...btw hral nejakej melodic hardcore.... Sice obojí původně vychází z fenderu, ale porovnávat to asi tak dobře nejde.
Jo, to bych řekl, že mám já. Původně toho mýho marshalla proháněl týpek v metallice revival a celkem se tomu dost podobá.lipo píše:Díky všem za názory a tipy....ještě jenom že v pojmu vintge Marshall na metal bych viděl asi Ride the lighting (nesmějte se....vim, že asi nemám šanci)