Epiphone Les Paul Studio

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Raykuro

Epiphone Les Paul Studio

Příspěvek od Raykuro »

Chci si koupit tuto kytaru...precetl jsem si o ni vse co k tomu bylo napsano, a celkem se mi zamlouva..ale nikde sem k ni nenasel zadne komentare..mate s tou kytarou nejake zkusenossti? Diky predem :)
panedge

Re: Epiphone Les Paul Studio

Příspěvek od panedge »

Kolega ji má-moc se mi to nelíbí,nechceš si přišetřit 4 tisícovky a koupit si standarda ? :wink:
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
Raykuro

Příspěvek od Raykuro »

panedge píše:Kolega ji má-moc se mi to nelíbí,nechceš si přišetřit 4 tisícovky a koupit si standarda ? :wink:
No děda řikal že mi koupi kytaru k narozeninam a at si vyberu ale nevim jake mam financi omezeni....no na musiccenter je v barve Ebony(a mi se v cerne barve libi) za 12t a potom tam je Plain Top a Plus Top v čem je rozdil? A nemaš nějake dobry typ na LP do ja nwm at to neni zas moc tak max 15t..na styl je mi to jedno krome blues a jazz..
panedge

Příspěvek od panedge »

Ty máš ale hodnýho dědu :D Plain top je a máš to tam vysvětlený je že přední deska není klenutá,ale rovná-jakej to má ve finále rozdíl ve zvuku nevím.Plus top je myslím přední deska klenutá ze žíhanýho javoru.Já bych vzal buď ten ebony standard nebo standard plus.
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
Mjkl
last.fm: Mjkl666
Bandzone: Mjkl666
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mjkl »

kámoš má tuhle sice rok výroby někdy 1980 :oops: , ale hodně luxus :twisted:
http://kytary.cz/epiphone-les-paul-cust ... 76:0:0:1:0
DL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DL »

Mjkl píše:kámoš má tuhle sice rok výroby někdy 1980 :oops: , ale hodně luxus :twisted:
A jak vypadají ty zlatý mechaniky? Někdo tu psal že se to loupe a zelená a nevim co všechno. :|
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=467443

ber tohle, stejná cena, ale je to o kousek lepší :-)

studio jsem měl v ruce a teda kekel, krk hrozný špalek se mi zdálo, blbě jsem se dostával na 22. pražec - a to mám dlouhé prsty - a neznělo mi to. Napiš tomu borci se standartm, určitě se domluvíte :-)
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Mjkl
last.fm: Mjkl666
Bandzone: Mjkl666
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mjkl »

DL píše:
Mjkl píše:kámoš má tuhle sice rok výroby někdy 1980 :oops: , ale hodně luxus :twisted:
A jak vypadají ty zlatý mechaniky? Někdo tu psal že se to loupe a zelená a nevim co všechno. :|
jak říkám je to rok výroby někdy 80ta léta, takže je ta kytara hodně stará! Dokonce jak byly povodně v roce 1997 tak byla i pod vodou a furt hraje!!!! Jak mechaniky vypadaj to ti teď neřeknu neviděl jsem tu kytaru cca 4 měsíce možná trochu dýl, nevím ale zašlé asi trochu byli, ale na to kolik toho zažila tak bych se ani nedivil...
Raykuro

Příspěvek od Raykuro »

No este sem pak uvazoval o Epi LP Special II a Squier by Fender Tele Custom
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

Raykuro píše:No este sem pak uvazoval o Epi LP Special II a Squier by Fender Tele Custom
speciála ne, to si na tom 5x hůř...
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Raykuro

Příspěvek od Raykuro »

Ale jinak je to dobra kytara pro pokročileho...nebo je i ten Squier by fender custom II lepši
60'Rock_N'_Roll

Příspěvek od 60'Rock_N'_Roll »

plain top a plus top jsou stejný, stejně klenutý tělo. plain top nemá Groovery a má jinou přední desku....plus top je žíhanej, jakoby napraskanej. ve zvuku nic....

squier tele custom je špatnej, ten kec, že je to fender a gibson dohromady je fakt fraška 8)
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

hrozná fraška... vyloženě špatnej není. Ale sou tam naprd pražce. a jako každej squirer je poměrně mrtvá. Ladění drží obstojně, snímače nejsou u´´uplná bída, spolehlivost dobrá. speciál dva má dobrý HW, snímače nejsou znejhorší, krk se jax tax dá, ale tělo je bída... kytara zabitá materiálem.
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Raykuro

Příspěvek od Raykuro »

60'Rock_N'_Roll píše:plain top a plus top jsou stejný, stejně klenutý tělo. plain top nemá Groovery a má jinou přední desku....plus top je žíhanej, jakoby napraskanej. ve zvuku nic....

squier tele custom je špatnej, ten kec, že je to fender a gibson dohromady je fakt fraška 8)

A to Studio? Tenhle chlapek to celkem chvali ale řika tam něco z ladici technikou nebo tak něco myslim http://www.youtube.com/watch?v=XaVOfTsBd4U
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Raykuro píše:
60'Rock_N'_Roll píše:plain top a plus top jsou stejný, stejně klenutý tělo. plain top nemá Groovery a má jinou přední desku....plus top je žíhanej, jakoby napraskanej. ve zvuku nic....

A to Studio? Tenhle chlapek to celkem chvali ale řika tam něco z ladici technikou nebo tak něco myslim http://www.youtube.com/watch?v=XaVOfTsBd4U
Sry za OT, ale takhle přesně si představuju recenzi na kytaru. Perfektní. Nezapomene jí popsat, řekne, na jaké styly se hodí, zmíní i ty mínusy, o kterých se tolik nemluví... Paráda.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
Raykuro

Příspěvek od Raykuro »

Bummer píše:
Raykuro píše:

Sry za OT, ale takhle přesně si představuju recenzi na kytaru. Perfektní. Nezapomene jí popsat, řekne, na jaké styly se hodí, zmíní i ty mínusy, o kterých se tolik nemluví... Paráda.
Jj taky mam rad takove recenze...btw co je OT...tak jak se ho tak poslouchal tak ji chvalil..jaky mas na to nazor na tu kytaru?
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Raykuro píše:
Bummer píše: Sry za OT, ale takhle přesně si představuju recenzi na kytaru. Perfektní. Nezapomene jí popsat, řekne, na jaké styly se hodí, zmíní i ty mínusy, o kterých se tolik nemluví... Paráda.
Jj taky mam rad takove recenze...btw co je OT...tak jak se ho tak poslouchal tak ji chvalil..jaky mas na to nazor na tu kytaru?
OT = Off Topic, neboli mimo téma

Názor si z toho videa moc nevytvořím, sám jsem na tu kytaru nehrál, takže nevím.
Myslím, že by sis jí měl jít místo laborování na fóru jít s někým zkušenějším podržet, vyzkoušet, poslechnout... A to nejlíp na aparátu blíž k tomu, který budeš potom používat (rozuměj pokud budeš hrát na tranda, určitě vyzkoušej i na něm - na lampě hrajou i horší kytary líp :)). Najdi i jiné alternativy - za tuhle cenu (9-12k) se dají sehnat i o něco lépe vybavené kytary (Cortobijci po mě teď hází ošklivé pohledy, takže nejen Corty :D ). Ale hlavně ti musí sedět.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
Raykuro

Příspěvek od Raykuro »

Bummer píše:
Raykuro píše:
Bummer píše: Sry za OT, ale takhle přesně si představuju recenzi na kytaru. Perfektní. Nezapomene jí popsat, řekne, na jaké styly se hodí, zmíní i ty mínusy, o kterých se tolik nemluví... Paráda.
OT = Off Topic, neboli mimo téma

Názor si z toho videa moc nevytvořím, sám jsem na tu kytaru nehrál, takže nevím.
Myslím, že by sis jí měl jít místo laborování na fóru jít s někým zkušenějším podržet, vyzkoušet, poslechnout... A to nejlíp na aparátu blíž k tomu, který budeš potom používat (rozuměj pokud budeš hrát na tranda, určitě vyzkoušej i na něm - na lampě hrajou i horší kytary líp :)). Najdi i jiné alternativy - za tuhle cenu (9-12k) se dají sehnat i o něco lépe vybavené kytary (Cortobijci po mě teď hází ošklivé pohledy, takže nejen Corty :D ). Ale hlavně ti musí sedět.
Aparat nebliže k tomu mojemu no ma bednu se zesilovacem nějaky Dynacord Star (takže to mam vyskoušet na nějakem 150W zesilovaci? Sice hraju na kytaru rok a pul ale w tomhle se moc jeste nevyznam.. a jeste k tomu mam RP350 ale to asi neni dulezite
Naposledy upravil(a) Raykuro dne 22.07.2009 22:27, celkem upraveno 1 x.
woro90

Příspěvek od woro90 »

Raykuro píše:

Říkal že jediné, co se mu na té kytaře nelíbí, jsou ladicí mechaniky - že jsou to grovery, ale ne zrovna ty nejlepší - že se to za pár dní trochu rozladí. Že to není nic hrozného, ale že pro dotažení k dokonalosti by se hodila výměna za lepší.
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Raykuro

Příspěvek od Raykuro »

woro90 píše:
Raykuro píše:

Říkal že jediné, co se mu na té kytaře nelíbí, jsou ladicí mechaniky - že jsou to grovery, ale ne zrovna ty nejlepší - že se to za pár dní trochu rozladí. Že to není nic hrozného, ale že pro dotažení k dokonalosti by se hodila výměna za lepší.
jj dik
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“