Zhodnoťte naše nahrávky - kytara

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
Borda13

Re: Zhodnoťte naše nahrávky

Příspěvek od Borda13 »

LarryColl píše:
Na to jak o digitechu spousta lidi říká jakej je to smejd to zni hodne dobre...
Dikes,Ono je to hodne o tom co si clovek na tom natoci a na co ma trpelivost :-) ja rad pouzivam presety co se daji najit na ofic komunite k digitechu a tam jsou mnohdy velice povedene kousky :-) Vim co se o Digitechu rika ale rekl bych ze ta nova rada to docela zmenila (150-250 atd.), sice to neni analogova krabicka nebo lampa, ale podle me to staci na to aby si clovek ujasnil co vlastne potrebuje za vybaveni.
Obrázek
Ničim struny, ničim trsátka, ničim si prsty, ale nejsem tak bohaty abych si mohl dovolit ničit kytary.
Kytara Cort-X6, Squier Bullet Strat C-Drop, Fender FRONTMAN 15W, Peavey Bandit 65W, Digitech - RP250.
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Borda13 píše:sice to neni analogova krabicka nebo lampa, ale podle me to staci na to aby si clovek ujasnil co vlastne potrebuje za vybaveni.
To je podle me hlavni vyuziti podobnych krabicek, jeste mozna na domaci hrani a cviceni, pripadne na orientacni nahravky.

MImochodem - to, co tve nahravce chybi, je basa. S tou by to znelo jeste o tridu lip, nekecam. A dost by tomu pomohla i treba jen nejaka syntakova basa.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Borda13

Příspěvek od Borda13 »

Wohma píše:
Borda13 píše:sice to neni analogova krabicka nebo lampa, ale podle me to staci na to aby si clovek ujasnil co vlastne potrebuje za vybaveni.
To je podle me hlavni vyuziti podobnych krabicek, jeste mozna na domaci hrani a cviceni, pripadne na orientacni nahravky.

MImochodem - to, co tve nahravce chybi, je basa. S tou by to znelo jeste o tridu lip, nekecam. A dost by tomu pomohla i treba jen nejaka syntakova basa.
Ja to vim, uz mam domluveneho basaka a jeste nebyl cas se s nim sejit a neco nahrat :-) ale mam to v planu okorenit to :-)
Obrázek
Ničim struny, ničim trsátka, ničim si prsty, ale nejsem tak bohaty abych si mohl dovolit ničit kytary.
Kytara Cort-X6, Squier Bullet Strat C-Drop, Fender FRONTMAN 15W, Peavey Bandit 65W, Digitech - RP250.
piranha90
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od piranha90 »

Martin Šuk - Concert Guitar Master Grade 2013 smrk+ palisandr
Seagull S6 Folk, cedr + divoká třešeň
Fender Standard Telecaster + Dimarzio Ritchie Kotzen pickups
Roland AC-60 Rosewood
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

docela pekny hele, ze zacatku si tam sice trochu skobrtal ale pozdeji ses asi rozehral a libilo se mi to. chapu ze to solo chce backing track a taky neni zrovna nejjednodussi takze v poho. za me good :)
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
Moleek

Příspěvek od Moleek »

Borda13: Já si celou dobu řikal, že jsem to někde slyšel, a ono jsi to postoval už na bandzonu že?
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
Borda13

Příspěvek od Borda13 »

Moleek píše:Borda13: Já si celou dobu řikal, že jsem to někde slyšel, a ono jsi to postoval už na bandzonu že?
Jj akorat jsem nedostal zadnou odpoved tak jsem se nastval a udelal video :-D
Obrázek
Burynnhoss
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Burynnhoss »

piranha90 píše:Pokus o Little Wing :)
http://www.youtube.com/watch?v=kxZh7opGh7o&NR=1
jak dlouho hraješ?
Cvičit cvičit cvičit a hlavně poslouchat tu správnou muziku:)
Adamz Asah
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adamz Asah »

Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Aparát: Blackheart Little Giant (BH5-112)
Mikrofón: Apogee MiC
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
YouTube kanál: Adamz Asah's covers
woro90

Příspěvek od woro90 »

Dobrá hrabačka :lol: A pěkná odřenina v laku - byla by machrovinka si na kytaru přilepit i vrchní pickguard, jako to má pár lidí na akustikách :wink: Tu kytaru bych pojmenoval Vorvaň, vorvaná je slušně...
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

místy to teda znělo trochu podivně :-D jako kdyby víc záleželo na pařbě než na hraní :-D :-D

kytara orvaná, trochu plechový, ale vcelku ucházející strato-zvuk... do začátku :-)

(btw... nemůžu si vzpomenout - co to je za song? od redhotů, ale co... )
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Adamz Asah
Kontaktovat uživatele:

Je to Soul To Squeeze od Red Hotu B-Side alba Blood Sugar Sex Magic.
Jinak zvuk je hrozný. O tom se nedá ani mluvit. :D

Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Adamz Asah píše:Je to Soul To Squeeze od Red Hotu B-Side alba Blood Sugar Sex Magic.
Jinak zvuk je hrozný. O tom se nedá ani mluvit. :D
joo, sOul to squeeze, vypadl mi název :-)

zvuk mi nepřipadá hrozný, alespoń je poznat, ež je to strat :-D samo - třeba na rasomasovo zvuk to nemá :-D
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

:mrgreen: opětovné vítězství vždycky potěší :lol:

no po ICQ jsem byl stručnější, a protože se teď cítím vyživen pizzou a plný energie, můžu ti to zhodnotit obsáhleji :mrgreen:

fůůůj :lol: né kecám, jako dobrý to bylo, ale zdá se mi že do toho moc řežeš stylem halabala, pořádně se do toho rytmicky opři pravou... jako když honíš :lol:
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

. Ten rytmus - to si vyžádá ještě spoustu práce, místy jsi byl úplně mimo.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

rasomaso píše::mrgreen: opětovné vítězství vždycky potěší :lol:

no po ICQ jsem byl stručnější, a protože se teď cítím vyživen pizzou a plný energie, můžu ti to zhodnotit obsáhleji :mrgreen:

fůůůj :lol: né kecám, jako dobrý to bylo, ale zdá se mi že do toho moc řežeš stylem halabala, pořádně se do toho rytmicky opři pravou... jako když honíš :lol:
nedoporucuju davat tydle dve veci do souvislosti, pak si ut oho pocitam takty a zkoukam kolik to je bpm a jestli osminy nebo sestnactiny
Adamz Asah
Kontaktovat uživatele:

Přiznávám je to špatné, normálně se snažím :lol: , ale to bylo jen tak pro pobavení no. :mrgreen:

Moleek

Příspěvek od Moleek »

http://www.box.net/shared/1reipainpj - Bullet For My Valentine - Hearts Burst Into Fire
Až na bicí a klavír všechny stopy nahaný mnou, když jsem mě dlouhý odpoledne - pokuď se alespoň takhle povede home-demo, tak budu vcelku rád
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
piranha90
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od piranha90 »

Burynnhoss píše:
piranha90 píše:Pokus o Little Wing :)
http://www.youtube.com/watch?v=kxZh7opGh7o&NR=1
jak dlouho hraješ?
Asi rok a půl.

Martin Šuk - Concert Guitar Master Grade 2013 smrk+ palisandr
Seagull S6 Folk, cedr + divoká třešeň
Fender Standard Telecaster + Dimarzio Ritchie Kotzen pickups
Roland AC-60 Rosewood
Borda13

Příspěvek od Borda13 »

Moleek píše:http://www.box.net/shared/1reipainpj - Bullet For My Valentine - Hearts Burst Into Fire
Až na bicí a klavír všechny stopy nahaný mnou, když jsem mě dlouhý odpoledne - pokuď se alespoň takhle povede home-demo, tak budu vcelku rád
Docela dobre ;-) Podlazujes?
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“