Máš pravdu .. ono po bitvě každý generálem ... Ať si každý vybere super kytaru, která mu bude vyhovovat ... a hraje mu to!Dark Fender píše:Hele Tondo tak takhle to samo umím taky. .....
Fender mexiko.
Pravidla fóra
Re: Fender mexiko.
Fender Strat USA Deluxe SSH, Schecter Hellraiser C7, Gibson LP Studio, Fender tele Mex. Std, Epi SG 400, ENGL - E650 R.B., ENGL BOX 4x12 V60, Pedalboard - download/file.php?id=876&mode=view, ruce ....
- Dark Fender
Jo borci ještě sem chtěl napsat jeden zážitek. Včera jsem odnesl k panu mistrovi mexikánka na tokovou první pananskou kontrolu a málem mi vypasli oči. Je tady někde téma fender originál části. Někdo tam napsal, že stavět po dílech je většinou držší než koupit celou kytaru. S tím souhlasím. Ale měl tam strata krk originál fender možná, že i tělo. Někdo to postavil dle vlastních představ. Vypadá to nezvykle. Hlava krku navrchu je stříbrná, což jsem ještě neviděl i to tělo má zvláštní barvu. Upozorňuji, že to fakt nebyl Squier. Osazený to bylo nějakejma značkovejma snímačema, ale název si už nepamatuju. Co je ale sranda, že to hraje jako blázen a jak řekl pan mistr, je to srovnatelný na zvuk se stratem tak kolem 25.000. No a teď pecka on to tam má v prodeji za 6.000, což bych řekl, že až to někdo koupí, tak asi určitě neprohloupí. Jinak je to klasika SSS. Tak ještě jednou všem hezký den.
P.S. kdyby jste někdo měl zájem, řeknu adresu a můžete se na to jít podívat osobně.
P.S. kdyby jste někdo měl zájem, řeknu adresu a můžete se na to jít podívat osobně.
Gibson Les Paul Custom Wine Red GHW, Fender Stratocaster Deluxe Fat Strat HSS Black Rosewood, VHT Classic 6, Peavey ValveKing 212
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No to jo, to je teda docela drsný, tohle ..Dark Fender píše:. Ale ten rentgen jestli tě to teda zajímá, ukázal vnitřní vadu zadní desky konkrétně mi řekli, že jim to přišlo, že to není celý kus, ale slepený ze dvou dýh a uvnitř je něco, co neví coje. Díky tomu prej to dřevo mělo špatnou retenzi, což mi vysvětlili jako špatná vlínavost spojovacího materiálu do toho dřeva a tím prej hrozilo, že ty ostatní díly s deskou spojený nemusely dobře držet. ... ale zase uznej ty, že když se něco takovýho stane, tak o to je to smutnější, protože se určitě oba shodnem na tom, že u těhle kytar by se to stávat určitě nemělo.
I´m wheels... movin´wheels
dle myho nazoru pruser muze nastat u nastroje v jakykoliv cenovy relaci
i kdyz by to u tech extra drahych byt nemelo. po ty zkusenosti s custom shop LP uz neverim fakt nicemu
a to jsem uvazoval ze bych misto prs trochu prisetril a poridil nejakou CS lubovku od gibsona.
- Dark Fender
For Smrťokvítek
Chlape bohužel je to v Praze. Ale pokud by někomu vyhovovala a jak říkám hraje fakt krásně, tak se asi vyplatí i cesta z Brna. Jak říkal mistr byl to nějakej muzikant experimentátor postavil to no a pak si prej koupil Gibsona a tohle dal k němu na prodej. Asi mu bylo jasný, že na to každej bude koukat zvláštně a tak to asi nechal za tuhle super cenu. Já kdybych už neměl to svoje mexiko, tak to vemu okamžitě. Navíc to je kytara, kterou ocení i člověk, kterej nechce mít stejnou kytaru jako dost lidí myslím klasický straty čili jejich vzhled. Teda barevný provedení. Jinak má samozřejmě klasický tvary stratu. Zítra jdu pro zlatíčko, tak když mistr dovolí, tak bych udělal taj dvě fotky a dal je sem. Ale uvidím zatím nic neslibuju a navíc už to mohl někdo koupit. Všem krásný večer.
Chlape bohužel je to v Praze. Ale pokud by někomu vyhovovala a jak říkám hraje fakt krásně, tak se asi vyplatí i cesta z Brna. Jak říkal mistr byl to nějakej muzikant experimentátor postavil to no a pak si prej koupil Gibsona a tohle dal k němu na prodej. Asi mu bylo jasný, že na to každej bude koukat zvláštně a tak to asi nechal za tuhle super cenu. Já kdybych už neměl to svoje mexiko, tak to vemu okamžitě. Navíc to je kytara, kterou ocení i člověk, kterej nechce mít stejnou kytaru jako dost lidí myslím klasický straty čili jejich vzhled. Teda barevný provedení. Jinak má samozřejmě klasický tvary stratu. Zítra jdu pro zlatíčko, tak když mistr dovolí, tak bych udělal taj dvě fotky a dal je sem. Ale uvidím zatím nic neslibuju a navíc už to mohl někdo koupit. Všem krásný večer.
Gibson Les Paul Custom Wine Red GHW, Fender Stratocaster Deluxe Fat Strat HSS Black Rosewood, VHT Classic 6, Peavey ValveKing 212
Kinx píše:.. po ty zkusenosti s custom shop LP uz neverim fakt nicemua to jsem uvazoval ze bych misto prs trochu prisetril a poridil nejakou CS lubovku od gibsona.
nemá sice moc cenu tenhle off-topic tady dál rozmazávat, ale -
1) z jedný (byť) nevalný zkušenosti nemůžeš dělat obecný závěry /i když dojem to třeba pokazí/
2) co to přesně znamená "nešla naladit" - jako že nedržela ladění ? nebo neintonovala ? starý struny ?
ještě jsem se totiž nesetkal s gibsonem, kterej by nešel naladit, a to myslím i normální produkci, natož
pak CS..
Syrový kytary občas zadrhávaj v nulťáku, než se to ohraje.. takže to při dotahování skáče (při bendingu
totéž)... a dělá to "pseudo-nenaladitelnost" - nebylo to spíš tohle ?
3) zvuk za dvacku - to je těžký vůbec komentovat (přes co, čistej/zkreslenej.. ) - já třeba bych možná zase
nebyl schopnej rozlišit kytary hraný přes MB ...
Zdravím chlapi.
Trochu jsem to tady pročítal a musím se k vám přidat, neboť jsem majitelem Fandra stratocaster (SSS) Made in Mexico.
Chtěl bych se s váma poradit, protože mám menší problém... a to se snímačema. Když dám na kytaře volume na 10 a zesílím volume na kombu nebo multiefektu, tak mi to vrní. (krom dvou poloh, kdy snímají 2 snímače zaráz) Vím, že tohle je normální jev u singlů. Ale jestli by jste mi mohli poradit, jak to co nejvíce elimonovat? Máte nějaké triky, tipy?(nechce se mi urácet za snímače noisless - fakt teď na to nemám a dlouho nebudu mít prachy) Na pódiovém vystoupení mi to vadí a zvukaři nadávají, že jim vrčím.
Díky, a sorry, že to je tak trochu zase další off topic
Trochu jsem to tady pročítal a musím se k vám přidat, neboť jsem majitelem Fandra stratocaster (SSS) Made in Mexico.
Chtěl bych se s váma poradit, protože mám menší problém... a to se snímačema. Když dám na kytaře volume na 10 a zesílím volume na kombu nebo multiefektu, tak mi to vrní. (krom dvou poloh, kdy snímají 2 snímače zaráz) Vím, že tohle je normální jev u singlů. Ale jestli by jste mi mohli poradit, jak to co nejvíce elimonovat? Máte nějaké triky, tipy?(nechce se mi urácet za snímače noisless - fakt teď na to nemám a dlouho nebudu mít prachy) Na pódiovém vystoupení mi to vadí a zvukaři nadávají, že jim vrčím.
Do háje, kam jsem si zase položil to trsátko?!
jestli to v mezipolohách nic nedělá tak je to naprosto normální singlovej zvuk.Darf.D píše:*
trochu eliminovat by to šlo kdybys dutiny vevnitř vylepil měděnou páskou aby se tam vytvořila faradayova klec a tu pak uzemnit...
ale uplně to neodstraníš... - leda koupí noisless a ty podle mě postrádaj ten správnej vintage strat zvuk...
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
www.black-audio.net
Tonda píše:Kinx píše:.. po ty zkusenosti s custom shop LP uz neverim fakt nicemua to jsem uvazoval ze bych misto prs trochu prisetril a poridil nejakou CS lubovku od gibsona.
nemá sice moc cenu tenhle off-topic tady dál rozmazávat, ale -
1) z jedný (byť) nevalný zkušenosti nemůžeš dělat obecný závěry /i když dojem to třeba pokazí/
2) co to přesně znamená "nešla naladit" - jako že nedržela ladění ? nebo neintonovala ? starý struny ?
ještě jsem se totiž nesetkal s gibsonem, kterej by nešel naladit, a to myslím i normální produkci, natož
pak CS..
Syrový kytary občas zadrhávaj v nulťáku, než se to ohraje.. takže to při dotahování skáče (při bendingu
totéž)... a dělá to "pseudo-nenaladitelnost" - nebylo to spíš tohle ?
3) zvuk za dvacku - to je těžký vůbec komentovat (přes co, čistej/zkreslenej.. ) - já třeba bych možná zase
nebyl schopnej rozlišit kytary hraný přes MB ...
1) nedelam obecny zavery, vetsinou to jsou dobry kytary. ale zarazilo mne ze takovahle kytara, jeste k tomu limitovana edice pro cely svet nehraje a fatalne neladi. poukazoval jsem spis na to ze se to muze stat vsude, zadna znacka neni svata - taky jsem byl prekvapeny kdyz jsem v ruce drzel prs singlecut ktery hral hur nez opodal se valejici epina (ktera byla zase opravdu vyjimecne povedeny kus, ale i tak) za par tisicovek. o fenderech se ani nema cenu rozepisovat
2) nesla seridit intonacne do te miry aby od cca paty polohy nahoru ladila. zazil jsem ze nektery LP s tim maji obcas potize ale tohle je extrem
3) myslim cisty i zkresleny zvuk, pres ruzny apce (mesa, diezel) to na mne nepusobilo zrovna jako extra nastroj. myslim ze na kazdym slusnejsim aparatu se kytara projevi, je fakt ze stare mesy charakter kytary pomerne sezerou ale i tak se to proste pozna. myslim ze '96 SG special na ktere jsem v te dobe hral hralo skoro na stejne urovni, akorat problem byl v tom ze porizovaci cena byla 20x mensi a nebyla tak navonena. holt i mistr tesar se nekdy utne
po tehlech zkusenostech obdivuju odvahu lidi co si kupujou kytary na ebayi aniz by si na ne zahrali
a to v jakykoliv cenovy relaci. jako jasne, vim o pripadech kdy to proste vyslo a prisel super nastroj ale ja bych to po tomhle neriskoval. natoz nejaky sestavovani z dilu, i kdyz mam zalusk na takovyho "frankencastera" 
da se to trochu vyresit lepsim stinenim, eventuelne nejakym noisegatem ale ten osobne nerad pouzivam.Darf.D píše:Zdravím chlapi.
jo, to bych taky nikdy neudělal ... moc velká loterieKinx píše:po tehlech zkusenostech obdivuju odvahu lidi co si kupujou kytary na ebayi aniz by si na ne zahralia to v jakykoliv cenovy relaci. jako jasne, vim o pripadech kdy to proste vyslo a prisel super nastroj ale ja bych to po tomhle neriskoval. natoz nejaky sestavovani z dilu, i kdyz mam zalusk na takovyho "frankencastera"
A dík za tu podrobnou odpověď
- Dark Fender
Tak po delší době se opět hlásím. Chlapy samozřejmě i děučata. Tak se mipodařilo vyfotit toho Fendera jak jsem psal, tak až se vrátím z dovči, tak ho sem dám, aby jste se mohli pokochat jako já. Jinak hezký léto. 
-
point break
Zdarec,měl jsem celou ředu Fender Telecaster,od mexika po am.deluxe,nejvíce mi vyhovoval zvukově am.standard,nejhezčí byl určitě deluxe.Teď jsem koupil Stratocaster Classic ´50,a hraje to nádherně,vážně uvažuju,že koupím když ne celou řadu,tak ´60 určitě.Je to ale hrozně udělaný,mám 20 let starý Squier,první rok po Jap.vyrobený v Koreji,a je na stejné úrovni jako Fender Strat.Eric Johnson Signature za 50T.Ne že by to kazilo zvuk,akorát to příšerně vypadá,jak výsměch Fendera Fenderu.
Mimochodem,nejlevněji je má p.Adolf v Litomyšli(fendermarket.com),a je to solidní chlap,navíc jich má doma asi třicet,můžeš zkoušet do zblbnutí.
Mimochodem,nejlevněji je má p.Adolf v Litomyšli(fendermarket.com),a je to solidní chlap,navíc jich má doma asi třicet,můžeš zkoušet do zblbnutí.
Tak včera sem si přivezl Stratocaster Mexiko,sunburst ,javorovej hmatník,koupil sem ji na inzerát za deset papírů,hraje bezvadně-zatímji mám den,takže budu objektivní a nebudu ji zas nějak moc vychvalovat,ale co se týče prvotního pocitu zdá se mi všechno v pohodě,radost mám z maple necku,ten sem dycky chtěl.ladění vypadá taky drží,zpracování dobrý,ale jak říkám pořádnej závěr z toho vyvodím až dýl.Jinak jasný american standard to není,ale taky nebyl za 30 že jo.Na druhou stranu sem ve Fendershopu v Hradci na několik Fendrů vše MExiko a minimálně ě kusy byly skvělý,Highway 1 se mi nelíbil ani do ruky ani co se týče zvuku...Tak asi tak no
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
Gratuluji ke koupi ..., ať Ti to hraje .. a až budeš mít na tuto kytaru něco víc odehráno, tak dej vědět jaké to je ... Všichni budeme jistě napjatí ..
Fender Strat USA Deluxe SSH, Schecter Hellraiser C7, Gibson LP Studio, Fender tele Mex. Std, Epi SG 400, ENGL - E650 R.B., ENGL BOX 4x12 V60, Pedalboard - download/file.php?id=876&mode=view, ruce ....
Díky no halvně si na ní musím zvyknout ,sem odkojenej LesPaulem a 9 let sem neměl v ruce jinou kytaru,jenom teďka cca rok sem měl Jazzmastera,ale zas tolik sem na něj nehrál..tohle je pro mě úplně něco jinýhomicafica píše:Gratuluji ke koupi ..., ať Ti to hraje .. a až budeš mít na tuto kytaru něco víc odehráno, tak dej vědět jaké to je ... Všichni budeme jistě napjatí ..
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
No z Fendershopu z HK mám taky svýho mexikána a můžu říct že nechápu že se jim tam dle slov prodavače tak dlouho válel.panedge píše:Tak včera sem si přivezl Stratocaster Mexiko,sunburst ,javorovej hmatník,koupil sem ji na inzerát za deset papírů,hraje bezvadně-zatímji mám den,takže budu objektivní a nebudu ji zas nějak moc vychvalovat,ale co se týče prvotního pocitu zdá se mi všechno v pohodě,radost mám z maple necku,ten sem dycky chtěl.ladění vypadá taky drží,zpracování dobrý,ale jak říkám pořádnej závěr z toho vyvodím až dýl.Jinak jasný american standard to není,ale taky nebyl za 30 že jo.Na druhou stranu sem ve Fendershopu v Hradci na několik Fendrů vše MExiko a minimálně ě kusy byly skvělý,Highway 1 se mi nelíbil ani do ruky ani co se týče zvuku...Tak asi tak no
Fender strat, Kramer Baretta III, Standa Papež strat,
Marshall
Marshall
No z Fendershopu z HK mám taky svýho mexikána a můžu říct že nechápu že se jim tam dle slov prodavače tak dlouho válel.
[/quote]
No hele já sem nechápal kolik tam těch Fenderů hlavně maj a i ty za sto táců a vejš
,prodavač byl výbornej,mohl sem vyzkoušet co sem chtěl a ke všemu mi dal přednášku.Fakt dobrej krámek
No hele já sem nechápal kolik tam těch Fenderů hlavně maj a i ty za sto táců a vejš