BACH BEXP BK
Pravidla fóra
-
dfleischer
BACH BEXP BK
Řek bych že sou tyhle kytary docela OK (2 kámoši maj od nich SG a nestěžujou si)...zvažuju koupi explorera od týhle značky - konkrétně http://www.bachmusik.com/p782/bach-bexp-bk/ -napište sem jestli už tuhle kytaru někdo nemáte,a napište pls její pro a proti 
- ...EDGE...
Re: BACH BEXP BK
No podle me nebude nijak velky rozdil oproti zakladnimu SGcku, to mam doma taky..taky si nestezuju, zpracovani za tu cenu dobre, ladeni drzi dobre, jen snimace stoji celkem za slamu, ty asi vymenis. Ale kdyz na razis na dobry kus, ses celkem za vodou.
-
dfleischer
jj díky za odpověd...mě se to SG taky zdálo náhodou fakt dobrý a snímače se mi zdáli taky OK (ale to bude tim že sem hrál na tranz. kombo o 30W,takže těžko soudit jestli sou ty snímače dobrý) jinak mam "navíc" snímače z Epiphone Les Paul Standart Plus tak kdyby ty Bachovský snímače stáli za h***o plácnu tam tyhle 
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
na toho explorera sem hrál a za ty prachy super.
axel ho i vlastnil
axel ho i vlastnil
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Bach expy jsou za ty peníze v klídku kytary. (ten od dark axela se mi zvlášť líbil) Kdybych tehda měl prachy byl by můj:D:D:D
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
-
dfleischer
omg nelíbí se mi ale ten bílej pickguard,asi začnu schánět černej 
- ...EDGE...
To snad budou mit vic barevnych provedeni.
-
dfleischer
skusim se jich zeptat,snad jo8)
- ...EDGE...
Ok pak napis jak jsi poridil, hodne stesti.
-
dfleischer
jj...ale až tak ke konci srpna,ted jeste nejsou korunky:D
jěžiš na pickguard se vys** koupíš v obi za nějaké 2 stovky černé pvc a za 2 hoďky si ho vyrobíš
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
- Mjkl
- last.fm: Mjkl666
- Bandzone: Mjkl666
- Kontaktovat uživatele:
přesně... nebo kupiš sprej za kilo a přestříkáš...Mastr píše:jěžiš na pickguard se vys** koupíš v obi za nějaké 2 stovky černé pvc a za 2 hoďky si ho vyrobíš
Nedoporučuju... mám pickguard z slzičkovaného hliníku a chtěl jsem aby měl černou barvu. Co půl roku to musím přestříkávat znova jelikož se to po nějaké době ošoupe od trsátka
- Mjkl
- Kontaktovat uživatele:
tak si měl udělat zakladovku černou a pak bezbarvým ne?
-
dfleischer
Rozhodovoal sem se jestli koupit Pickguard,nebo nastříkat ten bílej nebo vyrobit z PVC...asi si to vyrobim sám (snad mě ten pickguard nechaj v hudebninách změřit:D)
jinak tohle je fakt krutej pickguard ale
nevim kde ten černej slzičkovej plech koupit:|
http://media.photobucket.com/image/pick ... 0_4614.jpg
jinak tohle je fakt krutej pickguard ale
nevim kde ten černej slzičkovej plech koupit:|
http://media.photobucket.com/image/pick ... 0_4614.jpg
- Mjkl
- Kontaktovat uživatele:
kde asi v železářství...
Hezčí by podle mě ale byl úplně normální pozink plech, když ho přetřeš černou barvou a otlučeš, aby jí tak 1/5 opadala 
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
- ...EDGE...
Ano, nebo se mrknout jestli vlastne neprodavaj neco s cernym pickguardem...
- tallicaman
zkus jim tam normalne, napsat, jestli by ti to neudelali, jak chces... mam dojem, ze delaji jakekoliv upravy dle prani 
BaCH "Gary Moore" Les Paul, Roland Cube 30X, Hendrix WAH
- Stanley06
- Rádce
- Kontaktovat uživatele:
...mám expa od bacha, natur provedení a jedniný co tak jsem převrtal přední uchycení pásu aby nepadal na hlavu, jinak vše fajn, měl jsem ho tenkrat cca za 4 a na tu cenu dost dobrej nástroj 
St.Anley Tube Amps
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo