Černoši v metalu
- Skořepný Šokátor
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Černoši v metalu
Sepultura
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Suffocation
Killswitch Engage
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
P.O.D
*bass >>> Squier Vintage Modified Jazz Bass
*komb >>> Line6 LowDown Studio 110
*cable >>> Adam Hall
*case >>> kufřík (+Warwick RB20505 B)
*stand >>> Warwick RS20800 B
*strings >>> Hartke HSB440
*effects pedal >>> Zoom B2
--------------------------------------
Ptal jsem se jednoho amíka z Kalifornie co znamená Californication... prej germanizace v americkém podání...
*komb >>> Line6 LowDown Studio 110
*cable >>> Adam Hall
*case >>> kufřík (+Warwick RB20505 B)
*stand >>> Warwick RS20800 B
*strings >>> Hartke HSB440
*effects pedal >>> Zoom B2
--------------------------------------
Ptal jsem se jednoho amíka z Kalifornie co znamená Californication... prej germanizace v americkém podání...
Living Colour, jestli to teda je metal ...
Však i Kirk Hammett je na půl černej jestli se nepletu , nebo třeba Slash s Guns N Roses , ten je taky na půl afroameričan .
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
No s tím Kirkem to je podle mě blbost (otec Ir matka z Filipín, aspoň co sem četl já...)a u Slasha nevímNuker píše:Však i Kirk Hammett je na půl černej jestli se nepletu , nebo třeba Slash s Guns N Roses , ten je taky na půl afroameričan .
Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .
Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal

Skindred, God Forbid, Paul ze Slipknot je mulat....je jich plno, na nějaký si ještě určitě vzpomenu.
"Brzy se vám vrátí paměť a budete přesvědčen, že umíte hrát na kytaru. ALE JÁ UMIM HRÁT!"
Poznáš člověka z oblasti Indonésie, či Filipín ne? Jsou snědí, ale nemají černošské rysy... Taktéž Indové a Arabové... Trochu se ty národy ,,vzhledem" liší... Kirk nevypadá ani jako Arab, ani jako Ind...Metallistic píše:No s tím Kirkem to je podle mě blbost (otec Ir matka z Filipín, aspoň co sem četl já...)a u Slasha nevímNuker píše:Však i Kirk Hammett je na půl černej jestli se nepletu , nebo třeba Slash s Guns N Roses , ten je taky na půl afroameričan .
- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
Ani jako černochPrejdák píše:Poznáš člověka z oblasti Indonésie, či Filipín ne? Jsou snědí, ale nemají černošské rysy... Taktéž Indové a Arabové... Trochu se ty národy ,,vzhledem" liší... Kirk nevypadá ani jako Arab, ani jako Ind...Metallistic píše:No s tím Kirkem to je podle mě blbost (otec Ir matka z Filipín, aspoň co sem četl já...)a u Slasha nevímNuker píše:Však i Kirk Hammett je na půl černej jestli se nepletu , nebo třeba Slash s Guns N Roses , ten je taky na půl afroameričan .
Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .

Ja zas někde četl , že je na půl černej , to je fuk , bílej rozhodně není
postav Heta a Kirka ...Slash každopádně byl napul negroidní i když to nebyl zrovna "metalhead"
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
- mnemicmunky
- Kontaktovat uživatele:
Tosin z Animals As Leaders je černoch a Bulb z Periphery je hnědej... 
Dave Baksh - bývalej kytarista Sum 41, už nevim kde teď hraje (a možná to tu padlo), ale je taky trochu snědej, i kdyř teda ne úplnej černoch.
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
mickey: jojo vim koho myslis, ale to uz tak uplne neni metal..
Jj, skupina se jmenuje Brown BrigadeB.Mikey píše:Dave Baksh - bývalej kytarista Sum 41, už nevim kde teď hraje (a možná to tu padlo), ale je taky trochu snědej, i kdyř teda ne úplnej černoch.
Já myslel že Sum41 maj černýho bicmena ne?takový tlustějšího...ale možná se pletu...
Nn Sum 41 ma bubenika Steve Jocz ktery vypada takhle http://www.freewebs.com/the_sums/Sum%2041_Steve2.bmpDrobák píše:Já myslel že Sum41 maj černýho bicmena ne?takový tlustějšího...ale možná se pletu...
A Dave vypada takhle http://www.freewebs.com/the_sums/Sum%2041_Dave3.bmp
tvrdit o Kirkovi, že je černej mi přijde jako pěkná hovadina.
Já bych zmínil třeba Deana Pleasantse ze Suicidal Tendencies...
Já bych zmínil třeba Deana Pleasantse ze Suicidal Tendencies...
ESP RZK-1, ESP 901, Randall RH150G3, Mesa Boogie 4x12, kabeláž Klotz, Behringer FCB1010, ....a čekání na g-majora
Aha,tak to jsem si je splet...Raykuro píše:Nn Sum 41 ma bubenika Steve Jocz ktery vypada takhle http://www.freewebs.com/the_sums/Sum%2041_Steve2.bmpDrobák píše:Já myslel že Sum41 maj černýho bicmena ne?takový tlustějšího...ale možná se pletu...
A Dave vypada takhle http://www.freewebs.com/the_sums/Sum%2041_Dave3.bmp
nemam tuhle skupinu moc zmáklou...nicméně mi spíš přijde jak nějakej Ind než afroameričan.