CHILDREN OF BODOM

Vše o kapelách a hudebnících ...
Drobák

Příspěvek od Drobák »

Waltari - Move ...pochybuju že seženeš tab... :wink:
Saul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saul »

asi máš ZASE :evil: pravdu. :lol: Fakt to nikde neni. Každopádně dík za odpověď.
ESP RZK-1, ESP 901, Randall RH150G3, Mesa Boogie 4x12, kabeláž Klotz, Behringer FCB1010, ....a čekání na g-majora
Drobák

Příspěvek od Drobák »

beru zpět....

http://www.911tabs.com/tabs/c/children_ ... er_tab.htm

Tady jsou taby.našel sem to jako passage to reaper,na samotný Waltari-move to nereaguje...bylo mi divný že je nějak moc YT coverů na tenhle song....

Edit:bouhužel zase pravdu nemam :wink:

jinak těch Passage je hodně, 1-3 myslim...tak když najdeš ten co je na tom videu tak ho sem postni i pro mě.... :wink:
Chce si to přetřídit,ale na 911tabs.com to pod passage to reaper určitě najdeš :wink:
Saul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saul »

zatím co jsem se hrabal v těch"passage" tak to je ten"sommer" od vivaldiho
ESP RZK-1, ESP 901, Randall RH150G3, Mesa Boogie 4x12, kabeláž Klotz, Behringer FCB1010, ....a čekání na g-majora
Saul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saul »

juchůůůůůů!!!! Jupíííííí

http://www.911tabs.com/link/?4534410

EDIT:"Alexi, ty šmejde,jdi do háje!!!! Kdo to má jako zahrát????"
Drobák

Příspěvek od Drobák »

No to bude na dlouho...ale zdaleka to neni to nejtěžší od laiha... :wink:
Skořepný Šokátor

Re:

Příspěvek od Skořepný Šokátor »

Isachs píše:Poslechl někdo ty Silenty co jsem tu postoval? Asi těžko co? :) No doporučuju fakt poslechnout :) stojej za to
Stahuju album...fakt dobrý dík :wink:
fekál.
Skořepný Šokátor

Re: CHILDREN OF BODOM

Příspěvek od Skořepný Šokátor »

http://www.youtube.com/watch?v=D1sguF2D1UA

Tak tohle se Bodomům fakt povedlo :lol:
fekál.
Olihen

Příspěvek od Olihen »

childreni jsou jedna z mejch nejoblíbenejsích kapel.hraju od nich na klávesy trashed lost and strungout což je k***a rychlej prstolam (zvlást když se clovek snaží hrát solovou kytaru na klávesy) ale vyblbnu se na tom jak svina
Yamaha Motif XS8
Yamaha MOX6
Mjkl
last.fm: Mjkl666
Bandzone: Mjkl666
Kontaktovat uživatele:

Re:

Příspěvek od Mjkl »

Saul píše:juchůůůůůů!!!! Jupíííííí

http://www.911tabs.com/link/?4534410

EDIT:"Alexi, ty šmejde,jdi do háje!!!! Kdo to má jako zahrát????"
asi jedna z nejpomalejších písní co sem od nich slyšel, teda aspon podle tabů :D

no jinak je mám rád, mají strašně zajímavé sóla, které jsou konstruktivní a brutálně melodické, dají se naučit, žádné šílené hammerovačky atp. prostě jenom návaznost :)
NosThrill
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NosThrill »

Ještě k CoF:
Nejradši mám album Midian (můj syn bude Midian),teď postupně naposlouchávám starší věci,novějším se zatím vyhýbám (slyšel jsem,že měknou,komerční,Dani ztrácí hlas a tak...),ale uvidíme (protože to se říká o polovině kapel).
Jsou pro mě důležití,protože i když to rozhodně není klasický čistý black metal,byly to úplně první blackovější zvuky,které jsem slyšel a které mě pak postupně přivedly k dalším věcem.
Název Kinder black metal se mi moc líbí,říkat něco jako black/gothic/extreme metal je nuda a podle mě vážně jsou jednou z těch konvertačních kapel,které komerčnímu dítěti pomohou ukázat pravou hudbu,i když stojí někde na hraně.
A Daniho hlas miluju,je dynamický (škřehot,šepot,mluvení,growl...) a hodně bolestivý.

CoB zatím moc neznám,ale někdy se k nim taky dostanu (i když Arch enemy mi teda nepřipomínají)
http://screamuj.blog.cz/ - jediný web o screamingu a growlingu
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

Rammsteinmv píše:Ještě k CoF:
Nejradši mám album Midian (můj syn bude Midian),teď postupně naposlouchávám starší věci,novějším se zatím vyhýbám (slyšel jsem,že měknou,komerční,Dani ztrácí hlas a tak...),ale uvidíme (protože to se říká o polovině kapel).
ne o polovine, ale spis o kazde...teda neznam kapelu ktera by byla slavna aniz by byla komercni
NosThrill
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NosThrill »

Dobře,ale takoví Canniball Corpse,Nirvana nebo třeba Iron maiden se ti taky zdají komerční?
http://screamuj.blog.cz/ - jediný web o screamingu a growlingu
TakJakyhoMeZnas

Příspěvek od TakJakyhoMeZnas »

Obrázek

ukázky na YT nic moc, ale snad to bude lepší...
Laihovi přestali chodit nápady - nejlepší cd bylo FtR, HCDR už bylo moc odpadkový ( trashový )
a jak přišel Latvala, tak jedou power - nic moc
"You feel alright then you hear a music ring"
SIXPOUNDER

Příspěvek od SIXPOUNDER »

Mě se od CoB dostalo poprvé do ruky album Follow the Reaper, což bylo velké štěstí protože je to IMHO album nejlepší. Mezi další poklady jejich tvorby bych zařadil Hatebreeder, které je našlapané od začátku do konce. Jsou to skvělí muzikanti a trochu mě mrzí Aleksandrův odchod z kapely. Proč odešel, nebo byl odejit bohužel nevím.
TakJakyhoMeZnas píše: ukázky na YT nic moc, ale snad to bude lepší...
Laihovi přestali chodit nápady - nejlepší cd bylo FtR, HCDR už bylo moc odpadkový ( trashový )
Pokud chápu správně, bereš album tak, že směřuje do thrash metalu? Pokud ano, píše se to "thrash", což znamená "mlátít, třískat", ale v tomhle dělá chybu spousta lidí ;) Pokud ne, tak mi osobně odpadkové nepřijde. Naopak si myslím že ze svojí hudby vytáhli tu údernější stránku a posunuli ji více do popředí, což nebylo na škodu. Jinak zdravím spoluobčana z České Lípy ;)
Obrázek
TakJakyhoMeZnas

SIXPOUNDER píše:Mě se od CoB dostalo poprvé do ruky album Follow the Reaper, což bylo velké štěstí protože je to IMHO album nejlepší. Mezi další poklady jejich tvorby bych zařadil Hatebreeder, které je našlapané od začátku do konce. Jsou to skvělí muzikanti a trochu mě mrzí Aleksandrův odchod z kapely. Proč odešel, nebo byl odejit bohužel nevím.
TakJakyhoMeZnas píše: ukázky na YT nic moc, ale snad to bude lepší...
Pokud chápu správně, bereš album tak, že směřuje do thrash metalu? Pokud ano, píše se to "thrash", což znamená "mlátít, třískat", ale v tomhle dělá chybu spousta lidí ;) Pokud ne, tak mi osobně odpadkové nepřijde. Naopak si myslím že ze svojí hudby vytáhli tu údernější stránku a posunuli ji více do popředí, což nebylo na škodu. Jinak zdravím spoluobčana z České Lípy ;)
k věci před citací -
jak jsem psal a ještě jednou - plně souhlasím... co jsem četl (a to jsem o CoB načetl dost a dost)
tak Aleks odešel z důvodu, že chtěl založit rodinu a jak je vidět na nějakých videích CoB,
tak spořádaný život zrovna nežijí

myslel jsem odpadkový - HCDR se mi opravdu nelíbilo... hráli pěkný melodic metal a potom přišli s něčím takovým... Co se týče nových alb -to samé, prostě FtR jejich melodickou tvorbu utlo.

Divím se, že v takové díře, jako je ČL, někdo, kdo má rád jinou hudbu, než pop, DNB a jiný blbosti, bydlí :)
Ale pochybuji, že se známe :-P
SIXPOUNDER

TakJakyhoMeZnas píše: k věci před citací -
jak jsem psal a ještě jednou - plně souhlasím... co jsem četl (a to jsem o CoB načetl dost a dost)
tak Aleks odešel z důvodu, že chtěl založit rodinu a jak je vidět na nějakých videích CoB,
tak spořádaný život zrovna nežijí
Tak to sem asi přehlíd. Jinak na těch jejich DVD a dalším bordelu co se mi od nich doma válí je skutečně vidět, že žijou hudbou a ostatní je moc nezajímá. Nicméně je škoda že dneska už tomu nedávaj tolik co dřív a je to bohužel slyšet i vidět. Přesto se na nové album těším, ale neočekávám nějaký zásadní převrat.
myslel jsem odpadkový - HCDR se mi opravdu nelíbilo... hráli pěkný melodic metal a potom přišli s něčím takovým... Co se týče nových alb -to samé, prostě FtR jejich melodickou tvorbu utlo.
V tom případě se omlouvám za nařčení z metalové negramotnosti :) (hodně lidí to píše špatně). Mě osobně album i přes jiný směr baví, třeba takový Chokehold nebo Triple Corpse Hammerblow se mi eště neomrzely. Jinak melodičnost tam pořád je, ale už né v takový míře jak se člověk namlsal s předchozích alb.
Divím se, že v takové díře, jako je ČL, někdo, kdo má rád jinou hudbu, než pop, DNB a jiný blbosti, bydlí :)
Ale pochybuji, že se známe :-P
Tak tak, Lípa je malá a popíků, diskantů a jiných antihudebních bytostí je všude (i "u nás") dost. Přesto je banda těch, který táhne trochu tvrdší kytarová hudba dost, takže si myslím že se nejspíš znát opravdu nebudeme. :)
Obrázek
TakJakyhoMeZnas

SIXPOUNDER píše: Tak to sem asi přehlíd. Jinak na těch jejich DVD a dalším bordelu co se mi od nich doma válí je skutečně vidět, že žijou hudbou a ostatní je moc nezajímá. Nicméně je škoda že dneska už tomu nedávaj tolik co dřív a je to bohužel slyšet i vidět. Přesto se na nové album těším, ale neočekávám nějaký zásadní převrat.
já jsem myslel ty jejich nekonečné chlastačky apod.
na koncertech už na to taky dost kašlou a jde jim hlavně o image...
SIXPOUNDER píše: V tom případě se omlouvám za nařčení z metalové negramotnosti :) (hodně lidí to píše špatně). Mě osobně album i přes jiný směr baví, třeba takový Chokehold nebo Triple Corpse Hammerblow se mi eště neomrzely. Jinak melodičnost tam pořád je, ale už né v takový míře jak se člověk namlsal s předchozích alb.
Já píše:

Neříkám, že je špatné - mám z neho rád You're better of dead, nebo Knuckleduster mi přirostl k srdci
SIXPOUNDER píše: Tak tak, Lípa je malá a popíků, diskantů a jiných antihudebních bytostí je všude (i "u nás") dost. Přesto je banda těch, který táhne trochu tvrdší kytarová hudba dost, takže si myslím že se nejspíš znát opravdu nebudeme. :)
Tím jsem měl chápat, že patřím do skupiny dis, pop, dnb..? :D já tu hudbu nenávidím a CoB jsem žral hrozně dlouho... Už toho bylo dost - ale rád si je za čas poslechnu...
SIXPOUNDER

Ne, asi sem to špatně formuloval. Do takové skupiny bych posluchače CoB, ba co víc, uživatele tohoto fora, řadil jen těžko. Taky jsem měl období kdy jsem CoB hrozně žral, to bylo to krásné období neustálého objevování. Zajímalo mě o kapele všecko, historky o Alexiho ukradenejch kytarách, kdo na co hraje, případ Bodomskejch vraž a všecko co s kapelou jen trochu souviselo, vystříhaný články ze Sparku.. no poloviční blázen. Pak přišel útlum a téměř jsem je přestal poslouchat. Po delší době jsem se k nim asi před rokem zase vrátil, ale už je poslouchám jinak. Přesto se pořád řadí mezi moje nejoblíbenější protože mě hodně ovlivnili.

K tomu flákání koncertů, v tom musím smutně souhlasit. Byl jsem na nich když byli na MoR 2007, hudba nezklamala, ale kapela ano, přišli si to odmakat a nazdar. Nic tam ze sebe nenechali jako ostatní kapely.
Obrázek
TakJakyhoMeZnas

s CoB už to moc nemá společného
mimochodem - ten klip je strašnej...
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“