digitech rp7
Pravidla fóra
digitech rp7
Má někdo skušenost stímto efektem,jak se snáší z lampovou hlavou?
Re: digitech rp7
Počkej si na Cybermuffa,ten to používá do dneška. Já měl šestku (bez lampy) a very good.
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
uživatel krica879 na to párkrát hrál a ta lampa se mu dost líbila tam
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
TAK ON S TÍM NIKDO NEMÁ ŽÁDNOU ZKUŠENOST?VRÁTIL JSEM SE PO 15 LETECH K HRANÍ,V TÉ DOBĚ JSEM HRÁL NA TURBO OVER DRIVE OD BOSSE A TO STAČILO.DNES SE BAVÍTE O SAMÝCH SUPER APARÁTECH,JAKÉ KRABKY,MULŤÁKY,CO NA LAMPU ,CO NÉ.ZA MÉHO MLÁDÍ JSEM HRÁL NA TRANĎÁK 120W BEDNA DĚLANÁ,FAINE 2X100W KYTARA NA TU DOBU YAMAHA RGX610M TA BYLA NAJKVALITNĚJŠÍ Z CELÉ KOMBINACE A CO JSME NADĚLALI RACHOTU!JÁ NEVÍM,ALE PÁNOVÉ MUZIKANTI NECHTĚLO BY TO VÍCE HRÁT A MÉNĚ POLEMIZOVAT,VŽDYŤ NĚKTERÉ NÁZORY JSOU TAK STRAŠNĚ PŘESVĚDČIVÉ AŽ MY JE Z TOHO NA H---O!
KAŽDÝ MUZIKANT SI MUSÍ PODLE MNĚ TU VĚC NEJDŘÍV OMAKAT,POHRÁT SE SNÍ,KAŽDÝ MÁ JINÉ UCHO,TAKŽE JE TŘEBA PORADIT TĚM MÉNĚ ZKUŠENÝM JAK NA TO,V TÉ KONKRÉTNÍ VĚCI NA KTEROU SE PTAJÍ A NE JIM VNUCOVAT CO JE NEJLEPŠÍ(NE VŠICHNI MAJÍ HODNĚ ŠUŠŇŮ)!
KAŽDÝ MUZIKANT SI MUSÍ PODLE MNĚ TU VĚC NEJDŘÍV OMAKAT,POHRÁT SE SNÍ,KAŽDÝ MÁ JINÉ UCHO,TAKŽE JE TŘEBA PORADIT TĚM MÉNĚ ZKUŠENÝM JAK NA TO,V TÉ KONKRÉTNÍ VĚCI NA KTEROU SE PTAJÍ A NE JIM VNUCOVAT CO JE NEJLEPŠÍ(NE VŠICHNI MAJÍ HODNĚ ŠUŠŇŮ)!
Pro začátek si zkus vypnout caps-lock a až přestaneš křičet můžem se začít bavit o tématu okdon emo píše:TAK ON S TÍM NIKDO NEMÁ ŽÁDNOU ZKUŠENOST?VRÁTIL JSEM SE PO 15 LETECH K HRANÍ,V TÉ DOBĚ JSEM HRÁL NA TURBO OVER DRIVE OD BOSSE A TO STAČILO.DNES SE BAVÍTE O SAMÝCH SUPER APARÁTECH,JAKÉ KRABKY,MULŤÁKY,CO NA LAMPU ,CO NÉ.ZA MÉHO MLÁDÍ JSEM HRÁL NA TRANĎÁK 120W BEDNA DĚLANÁ,FAINE 2X100W KYTARA NA TU DOBU YAMAHA RGX610M TA BYLA NAJKVALITNĚJŠÍ Z CELÉ KOMBINACE A CO JSME NADĚLALI RACHOTU!JÁ NEVÍM,ALE PÁNOVÉ MUZIKANTI NECHTĚLO BY TO VÍCE HRÁT A MÉNĚ POLEMIZOVAT,VŽDYŤ NĚKTERÉ NÁZORY JSOU TAK STRAŠNĚ PŘESVĚDČIVÉ AŽ MY JE Z TOHO NA H---O!
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
Taky mam RP6, jako záložní amp. Na sedmičku jse taky hrál, Nechápu proč se pořád snaží někdo kombinovat podlahový hotový preampy s hlavama. Tahle věs i když má lampu je přece jenom digitál.
Pokud to chceš s toho tahar jen efekty, vždy musíš přepnout na hlavě kanál a na RP ještě danou banku, navíc zkoušel jsem rp7 s koncema E-840 a Mars.20/20 a rozhodně se dá vyloudit zvuk hodný vysoké kvality.
Pokud je hlava, rozhodně bych volil kombinaci do loops na solo analog krabku DD-3 a na čistej nejakěj chorus od Bosche. Je to vyzkoušené a se zárukou vždy spolehlivé a hlavně kvalitnější sound. Nesmíš také Tyhle podlahové věci maj také zem spojenou s nulou na síti, proto v některejch ampech bývá na zadním panelu přepínání země, což jsem musel třeba u E-840 použít k vuli brumu, a někdy je to nebezpečné.
Nic méně tě od toho nechci odradit, je to drahá věc a naco kupovat další když mám toto. A však nezapomeň že je to výrobek kerej je vyroben jako hotový aparát do konce nebo mixu.
Pokud ale nemáš lampovou hlavu, použil bych jen její konec, většina výrobců tuto variantu na zadním panelu má.
Ještě jsem zapoměl ře takto zapojená kombinace dost polyká signál, takže zkreslení je jiné než přímo z hlavy.
Je to jen můj názor ze zkušenosti, taky jsem to měl chvíli takto zapojené než jsem pořídil něco jiného.
Pokud to chceš s toho tahar jen efekty, vždy musíš přepnout na hlavě kanál a na RP ještě danou banku, navíc zkoušel jsem rp7 s koncema E-840 a Mars.20/20 a rozhodně se dá vyloudit zvuk hodný vysoké kvality.
Pokud je hlava, rozhodně bych volil kombinaci do loops na solo analog krabku DD-3 a na čistej nejakěj chorus od Bosche. Je to vyzkoušené a se zárukou vždy spolehlivé a hlavně kvalitnější sound. Nesmíš také Tyhle podlahové věci maj také zem spojenou s nulou na síti, proto v některejch ampech bývá na zadním panelu přepínání země, což jsem musel třeba u E-840 použít k vuli brumu, a někdy je to nebezpečné.
Nic méně tě od toho nechci odradit, je to drahá věc a naco kupovat další když mám toto. A však nezapomeň že je to výrobek kerej je vyroben jako hotový aparát do konce nebo mixu.
Pokud ale nemáš lampovou hlavu, použil bych jen její konec, většina výrobců tuto variantu na zadním panelu má.
Ještě jsem zapoměl ře takto zapojená kombinace dost polyká signál, takže zkreslení je jiné než přímo z hlavy.
Je to jen můj názor ze zkušenosti, taky jsem to měl chvíli takto zapojené než jsem pořídil něco jiného.
Jackson Soloist MIJ SL-3 / Caparison TAT Special FM
Rack Gear. Digitech : ValveFX , 2120, RP6, GSP1101 / Engl: E-840,E-530 Engl 112 Pro Stage.
Rack Gear. Digitech : ValveFX , 2120, RP6, GSP1101 / Engl: E-840,E-530 Engl 112 Pro Stage.
- B.B.Kingblues
- Kontaktovat uživatele:
[quote="don emo"]TAK ON S TÍM NIKDO NEMÁ ŽÁDNOU ZKUŠENOST?VRÁTIL JSEM SE PO 15 LETECH K HRANÍ,V TÉ DOBĚ JSEM HRÁL NA TURBO OVER DRIVE OD BOSSE A TO STAČILO.DNES SE BAVÍTE O SAMÝCH SUPER APARÁTECH,JAKÉ KRABKY,MULŤÁKY,CO NA LAMPU ,CO NÉ.ZA MÉHO MLÁDÍ JSEM HRÁL NA TRANĎÁK 120W BEDNA DĚLANÁ,FAINE 2X100W KYTARA NA TU DOBU YAMAHA RGX610M TA BYLA NAJKVALITNĚJŠÍ Z CELÉ KOMBINACE A CO JSME NADĚLALI RACHOTU!JÁ NEVÍM,ALE PÁNOVÉ MUZIKANTI NECHTĚLO BY TO VÍCE HRÁT A MÉNĚ POLEMIZOVAT,VŽDYŤ NĚKTERÉ NÁZORY JSOU TAK STRAŠNĚ PŘESVĚDČIVÉ AŽ MY JE Z TOHO NA H---O!
KAŽDÝ MUZIKANT SI MUSÍ PODLE MNĚ TU VĚC NEJDŘÍV OMAKAT,POHRÁT SE SNÍ,KAŽDÝ MÁ JINÉ UCHO,TAKŽE JE TŘEBA PORADIT TĚM MÉNĚ ZKUŠENÝM JAK NA TO,V TÉ KONKRÉTNÍ VĚCI NA KTEROU SE PTAJÍ A NE JIM VNUCOVAT CO JE NEJLEPŠÍ(NE VŠICHNI MAJÍ HODNĚ ŠUŠŇŮ)
apráty:
ESH MK II 100w plus ESH 412XXL , Engl Screamer 50combo 1x12 V30, 2x12- V30+G12H30 an...
efekt:POD HD 500 , Flanger DOD 75B, CarlMartin qvatro , TC flasback delay, TC Corona chorus
Kytary: Strat z.Vavruša HB+mHB, Fender Amerikan US ssH, Al Stevens Strat ,Michael Kely Hibrid , Yamaha D121, Crafter akustik 120,
snímače:RM pickups -F4,SH 4, Dimarrcio AREA, RM Custom Alnico.-RM V.V.rails - RM Clasik rails, Sky Pickups, DiMarzio Fred a PAF pro ,, kabely:Proel cable, Cordial ,
ESH MK II 100w plus ESH 412XXL , Engl Screamer 50combo 1x12 V30, 2x12- V30+G12H30 an...
efekt:POD HD 500 , Flanger DOD 75B, CarlMartin qvatro , TC flasback delay, TC Corona chorus
Kytary: Strat z.Vavruša HB+mHB, Fender Amerikan US ssH, Al Stevens Strat ,Michael Kely Hibrid , Yamaha D121, Crafter akustik 120,
snímače:RM pickups -F4,SH 4, Dimarrcio AREA, RM Custom Alnico.-RM V.V.rails - RM Clasik rails, Sky Pickups, DiMarzio Fred a PAF pro ,, kabely:Proel cable, Cordial ,