Problem ohledne kabelu
Pravidla fóra
Problem ohledne kabelu
mam problem v kabelu 6 metrovy od kytary ke kombu
je tam klasicky studak u kocovek "jack 6mm"
tak jsem skratil konce a napajel tam nove jacky a hralo to potichu a po pul minute zhruba zacalo silene piskat kombo
bylo to tim ze se ty va kabliky uvnitr spojili??
nebo se to musi nejak odborne zapajet??
je tam klasicky studak u kocovek "jack 6mm"
tak jsem skratil konce a napajel tam nove jacky a hralo to potichu a po pul minute zhruba zacalo silene piskat kombo
bylo to tim ze se ty va kabliky uvnitr spojili??
nebo se to musi nejak odborne zapajet??
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problem ohledne kabelu
Bučenec:
Co to je: "klasicky studak", je až úsměvné, jak se někdo snaží užívat "zavedených pojmu" (blbě) a přitom se vzápětí ptá, jak letovat.
Ano naletovals ty konektory špatně, popřípadě máš poškozené stínění i v jiné části vodiče.
Pokud byl ovšem míněn "klasický študák", tak ten v konektoru také nemá co pohledávat.
Ano naletovals ty konektory špatně, popřípadě máš poškozené stínění i v jiné části vodiče.
Pokud byl ovšem míněn "klasický študák", tak ten v konektoru také nemá co pohledávat.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
Tak víš, ono není to příjemný, když tě ostatní berou jako úplnou lamu, proto trochu ta snaha nějak zapadnout, i když to občas nesedne... 
Ale každý občas začínal a začínáme, tak trochu slitování.
Tak ale aspoň jsi mu odpověděl.
Ale každý občas začínal a začínáme, tak trochu slitování.
Tak ale aspoň jsi mu odpověděl.
studak=studeny spoj coz je preruseni vodice v kabelu "urcite to vsichni znaji u sluchatek kdyz vam to hraje a nekdy ne jak musite poohybat kabel ze"Atkins píše:Bučenec:Co to je: "klasicky studak", je až úsměvné, jak se někdo snaží užívat "zavedených pojmu" (blbě) a přitom se vzápětí ptá, jak letovat.
a k tomu letovani
zaletoval jsem to dobre
je mozne ze se mi to vevnitr spojilo
a proto se ptam jestli to bylo tim ze to zacalo tak pistet
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Co to znamená "vevnitř spojilo"? Kde vevnitř? Co takhle si to propískat? (změřit odpor?).
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
vevnitr jackuAtkins píše:Co to znamená "vevnitř spojilo"? Kde vevnitř? Co takhle si to propískat? (změřit odpor?).
dnes jsem to dal do reklamace a vzali mi to tak uvidim jestli se to vyreklamuje
já teda dycky slyšel "studeňák", jenom netušim kde se tam vzal než si to začal pošťuchovat a jestli se ti spojila zem a signál tak by to nemělo hrát vůbec pokud já vim, nicméně co by tak mohlo způsobit to co si popsal mě taky nenapadá
ec401vfsh1sh4ns2jcm2000dsl401lpstd2dp155sc2sg1bksh8ehxmmwtb490r498tod2jh1xt2exl110m80
logo na hlavě nástroje nedělá žádnej zvuk
logo na hlavě nástroje nedělá žádnej zvuk
ano pokud se spoji zem a signal tak to nemusi hratshmootik píše:já teda dycky slyšel "studeňák", jenom netušim kde se tam vzal než si to začal pošťuchovat a jestli se ti spojila zem a signál tak by to nemělo hrát vůbec pokud já vim, nicméně co by tak mohlo způsobit to co si popsal mě taky nenapadá
a co kdyz ze se ve vnitr kabelu jenom rozpojila zem?? to by mohlo byt tim ne?
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Mohlo, když se například to stínění nepřeruší úplně, což je většina případů.
no uz to je jedno ta zenska v hudebninach mi to spajela a jede to dobreAtkins píše:Mohlo, když se například to stínění nepřeruší úplně, což je většina případů.
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Ženská v hudebninách, spájela? - No, to bych se studem propadl.

- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
pro příště - s něčím takovým jako reklamací nepočítej... poté co si to zkrátíš a přepájíš o záruku přecejen přicházíš 
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"