mno, o takových lidech nevím, možná proto, že se s takovýma lidma nebavímOlihen píše:no tak urcite by meli o 70% mín posluchacu a tezko by se stali tak populárními.naprostá vetsina jejich fandu sou třináctiletý kluci kterejm se líbí ty masky.vim o cem mluvim,dost takovejch znám.vždycky když se človek s nima zacne bavit o muzice tak zacnou vyprávet jak jak se jeden od slipknotu poblil do masky nebo jak mlátil do bubnu baseballovou pálkouDark Axel píše:ne, protože masky tu agresi a energii neovlivníOlihen píše:no me připadá že bez tech masek by byli silne pruměrní.ale je to všechno IMHO
mě baví z metalu převážně progresivnější a tvrdší styly (matika, některý death, industrial). ty vaše heavymetaly, thrashmetaly, speedmetaly atd mě už dávno neberou
ale asi máš pravdu, že by nedokázali zaujmout 13-ti leté emařky a 13-ti leté ex-hiphopery bez masek... čili lidi co se v hudbě ještě nevyznají
je pravda, že já je začal poslouchat taky nějak ve 14-ti/15-ti a jako první sje mslyšel Duality... a sakra dlouho jsem nevěděl jak vypadají a i tak mě zaujali