Metal!

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Olihen píše:
Dark Axel píše:
Olihen píše:no me připadá že bez tech masek by byli silne pruměrní.ale je to všechno IMHO
ne, protože masky tu agresi a energii neovlivní :-P

mě baví z metalu převážně progresivnější a tvrdší styly (matika, některý death, industrial). ty vaše heavymetaly, thrashmetaly, speedmetaly atd mě už dávno neberou :-)
no tak urcite by meli o 70% mín posluchacu a tezko by se stali tak populárními.naprostá vetsina jejich fandu sou třináctiletý kluci kterejm se líbí ty masky.vim o cem mluvim,dost takovejch znám.vždycky když se človek s nima zacne bavit o muzice tak zacnou vyprávet jak jak se jeden od slipknotu poblil do masky nebo jak mlátil do bubnu baseballovou pálkou
mno, o takových lidech nevím, možná proto, že se s takovýma lidma nebavím :-D

ale asi máš pravdu, že by nedokázali zaujmout 13-ti leté emařky a 13-ti leté ex-hiphopery bez masek... čili lidi co se v hudbě ještě nevyznají

je pravda, že já je začal poslouchat taky nějak ve 14-ti/15-ti a jako první sje mslyšel Duality... a sakra dlouho jsem nevěděl jak vypadají a i tak mě zaujali :-D
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Olihen

Příspěvek od Olihen »

jn,ale tihle fanoušci je živí.kdyby je nemeli tak by nikdy nebyli tka populární a zustali by underground a ty by ses o nich třeba nikdy nedozvedel
Yamaha Motif XS8
Yamaha MOX6
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

to je zajimave, ja se spis stykam s lidma ktere jejich masky odpuzujou a jen pro ne by si jejich hudbu v zivote nepustili...ale postupem casu si k tomu posledni dobou ti lidi co je zavrhovali nasli cestu a poslouchaji je a ja vim ze ne kvuli maskam, proste si je ziskali tou hudbou
Drobák

Příspěvek od Drobák »

Olihen píše:jn,ale tihle fanoušci je živí.kdyby je nemeli tak by nikdy nebyli tka populární a zustali by underground a ty by ses o nich třeba nikdy nedozvedel
Ale blbost,jasný že jde i o image,ale prosadili by se i bez masek,stejně jako stone sour...
Knot jsou orginál a coreyho hlas,joyeho bicí nepotřebuju masku...
slash taky neni slavnej vkuli kloboučku,buckethead kvuli kýblu na řepě a hendrix kvuli afru...
Každej dobrej hudební co někam směřuje se asi stane komerční..takže i knoti,to neovlivní...
Joey01

Re: Metal!

Příspěvek od Joey01 »

:oops:Líbí se mi všechny metalové songy, ale spíš ty tvrdší :twisted:
ESP Horizon NT II DBSB --> Laney GH50L --> VHT Special 6

"Z profilového avataru se dá vyčíst ledacos"

Paul Gray (1972-2010) R.I.P.
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

metal je obecny slovo. bavi me hlavne old school death metal viz napr

http://www.youtube.com/watch?v=3SPvJFqASEM

a nektery thrasovky, ocenim song kdyz je dobrej. ale kdyz to mam rict obecne tak me metalisti spis s***u. kolikrat mi prijdou vetsi pozeri nez hoperi atd. furt jen ty debilni parohace atd. mysli si kdovi co, ze kdyz poslouchaji nightwish tak jsou neco vic.. vuci ostatnim stylum absolutne neprisupni.. to je skoda.
MAN5ON

Příspěvek od MAN5ON »

pigdestroyer píše:ale kdyz to mam rict obecne tak me metalisti spis s***u. kolikrat mi prijdou vetsi pozeri nez hoperi atd. furt jen ty debilni parohace atd. mysli si kdovi co, ze kdyz poslouchaji nightwish tak jsou neco vic.. vuci ostatnim stylum absolutne neprisupni.. to je skoda.
no tak to asi pudu na emaře nebo na diskanta, když prej je metal takle trapnej :?
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

tak nightwish...je to moda to dneska posloucht:D..a dyz tu po ulici a koukam kolem sebe na male decka s mikinama slipknot...pak kazdy tvrdi ze knoty poslouchaj akorat trinactilety holky, coz docela zamrzi
...EDGE...

Příspěvek od ...EDGE... »

Proti metalu nemam nic, ale nekteri metalisti me teda strasne s***u :)
mnemicmunky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mnemicmunky »

na obhajobu, takovýhle týpky najdete všude...
DaveMurray

Příspěvek od DaveMurray »

Ahoi! Může v Melodic Death Metalu hrát i clean kytara? Nemyslím celou dobu, ale třeba jen na začátku nějaký úvod anebo vocal sloky hrát čistě a zbytek dist. ? Nikdy jsem neslyšel melodeath píseň s clean kytarou :mrgreen: A ještě může být i clean kytara podladěná do Há? :mrgreen: Děkuji velmi hodně
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

DaveMurray píše:Ahoi! Může v Melodic Death Metalu hrát i clean kytara? Nemyslím celou dobu, ale třeba jen na začátku nějaký úvod anebo vocal sloky hrát čistě a zbytek dist. ? Nikdy jsem neslyšel melodeath píseň s clean kytarou :mrgreen: A ještě může být i clean kytara podladěná do Há? :mrgreen: Děkuji velmi hodně
:?: :?: :?:
Samozrejme muze byt cista kytara, Dark Tranquillity nebo In Flames ji na starsich albech mivaji. Insomnium taktez, pokud je pocitas jako melodeath. A zadna "clean kytara" jako nastroj neexistuje, pokud mas elektriku podladenou na H, tak zkresleny i cisty kanal samozrejme bude od H.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Jaká byla lobotomie, Dave? :-D

zkus myslet trochu "out of the box", to, že je to metal neznamená, že tam nemůže být čistá pasáž :-)
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

McKozias píše:tak nightwish...je to moda to dneska posloucht:D..a dyz tu po ulici a koukam kolem sebe na male decka s mikinama slipknot...pak kazdy tvrdi ze knoty poslouchaj akorat trinactilety holky, coz docela zamrzi
Trochu se chytím toho jak píšeš "je móda to poslouchat." Na dnešní době mě hrozně vadí, že si někdo řekne jo je to móda a pak jde člověk poulici a vidí hopera s kalhotama u kolen a pádlem na hlavě a má pyramiďák...hrozně mě to štve. Hanebí to styl. :evil:
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

pigdestroyer píše:ale kdyz to mam rict obecne tak me metalisti spis s***u. kolikrat mi prijdou vetsi pozeri nez hoperi atd. furt jen ty debilni parohace atd. mysli si kdovi co, ze kdyz poslouchaji nightwish tak jsou neco vic.. vuci ostatnim stylum absolutne neprisupni.. to je skoda.
Každej člověk je jinej, kdyby jsi potkal čistokrevného metalistu tak tohle neřekneš. Všude se najdou lidi co ten styl nechápou a jen si naněho hrajou. A to, že jsi myslí, že jsou něco víc než ostatní? Ba naopak, když jdu poulici ve svejech metalovejch hadrech, nikoho si nevšímám a i přesto se domě hopeři s***u. Tak mi řekni kdo si myslí, že je něco víc. Oni jsou jen banda co vyhuluje a chlastá, pouštějí si převážně elektronickou hudbu a dotoho předříkávají. Na tom ať už Metalu, Rocku, Punku nebo dokonce Country, Swing a další hudební styly, na tom už je nějaké to umění. Zpívat neumí každej člověk, zahrát na nějakej nástroj a takdále. To, že se používá proháč? Každej styl, má svůj znak i firmy mají své loga něco co je sybolizuje. Metla má hold paroháče.
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

jojo mas recht..s obema posty...ale co uz..
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

http://www.youtube.com/watch?v=GNO6ExX9Nl0 takovejhle metal ano. \m/ :D metaaaaaaaaal
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

Ja muzu rict ze jsem u toho metalu prodelal peknou cestu... bylo obdobi kdy jsem hodne zral metalcore (BFMV) to si tady urcite par jedincu pamatuje ze jsem chtel zakladat cover bandu :) pak bylo obdobi kdy jsem hodne poslouchal nu-metal vseho druhu ale hlavne slipknot (taky chtic zalozit cover) no a ted posloucham groove metal.Ted sem docela rad ze sem nasel spravnou partu lidi tak ze kdyz se to povede tak se u nas v bande se to vsechno zkombinuje a vyleze doufam neco hustyho :)
Drobák

Příspěvek od Drobák »

Já sem byl odkojenej na KoRn a kojim se jima i teď a je mi jedno že to někomu nepřijde dost heavy nebo bez latexu...
Věrnej fanda už asi 10 let...
Ale poslouchám skoro všechno kde zní kytary, snad v každym metal žándru najdu něco co si poslechnu...
Hudbu moc neškatulkuju, mam dvě škatulky a sice "líbí se mi" a "nelíbí se mi"...
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

Já se k metalu dostal přes Korny... Posléze jsem začal poslouchat Children of Bodom, apod.
Dnes tyto skupiny neposlouchám, akorát starší věci. Nějak mne to blití do mikrofonu omrzelo.
Stále více od metalu odcházím do blues apod.

Jinak pokuď je nějakej... ublitej song dobrej, tak si ho pustím. Pokuď má old-school metal nějakej co se mi nelíbí, tak si ho nepustí. Líbí, nelíbí, basta.
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“