výroba popruhu
výroba popruhu
ahoj, chci si šít popruh, ale nevím, kde se dají sehnat ty kožené koncovky, případně i spona k nastavení délky, má někdo tip?
Re: výroba popruhu
jestli jseš z prahy, tak kutil na újezdě, kutilský potřeby na florenci, nebo za kotvou (nevim takhle vod kompu přesnou polohu) je taky obchod tohohle stylu. v těch prvních dvou zmíněnejch maj všechno, popruhy, kůži na koncovky i spony. pokud nejseš z prahy hledej obchod s kutilskejma potřebama v tvym dosahu. pokud ti to vyhovuje v praze tak řekni a dohledam ti konkrétní adresy 
ec401vfsh1sh4ns2jcm2000dsl401lpstd2dp155sc2sg1bksh8ehxmmwtb490r498tod2jh1xt2exl110m80
logo na hlavě nástroje nedělá žádnej zvuk
- 60'Rock_N'_Roll
nebo na Florenci
taky sem si dělal vlastní a díru sem udělal díru do koženýho pásu....já to udělal jako klasickej pácek do kalhot....
taky sem si dělal vlastní a díru sem udělal díru do koženýho pásu....já to udělal jako klasickej pácek do kalhot....
super!...zrovna jsem si řikal že asi večer dám sem topic o výrobě popruhu protože se na to taky chystám a....asi mi tady někdo čte myšlenky 
Epiphone Firebird VII, Blade Delta Classic (Telecaster), Hughes and Kettner ATTAX 100, Wah-Volume Michalík a spousta kravinek k tomu!
jo diky..
akorát já jsem právě myslela, jestli se nedají sehnat ty koncovky už hotové, takový polotovar, který jen všiju do popruhu. dobře a pravidelně vyseknout kůži není záležitost několika pokusů... mým cílem není mít home made popruh, ale popruh, který bude vypadat profi.
akorát já jsem právě myslela, jestli se nedají sehnat ty koncovky už hotové, takový polotovar, který jen všiju do popruhu. dobře a pravidelně vyseknout kůži není záležitost několika pokusů... mým cílem není mít home made popruh, ale popruh, který bude vypadat profi.
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
profi může vypadat i kšandy zauzlovaný kolem hřebíku. TEda pokud to má na kytaře profík, žeano. Nechápu, proč teda chceš popruh dělat. Stejně dobře se dá koupit. Pokud chceš vlastní, tak kup něco za pár šupů a ty konce a přezky si oddělej na svůj. Podle mě ale není třeba dělat to uchycení uplně typicky. do kytary dát očka a na konec popruhu přezky a máš to i se zámkama;-)
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
koncovky ti můžu vyrobit, že je nepoznáš vod koupenejch v kšeftě 
ec401vfsh1sh4ns2jcm2000dsl401lpstd2dp155sc2sg1bksh8ehxmmwtb490r498tod2jh1xt2exl110m80