Hlava Ashton VP50H
Pravidla fóra
-
Herri
Hlava Ashton VP50H
máte již někdo zkušenost s touto australskou celolampovou hlavou ? Prodává se za necelých 8 tis,- na netu jsem viděl i 100W verzi dokonce ještě levněji...Cena je slušná až podezřelá, přesto jsem někde četl, že je to v týhle cenový hladině strčí do kapsy Rožďálovkýho, Hockeho apod...tak nevím, uvažuji o té 50W palici.
- rain
- Odborník
- Bandzone: http://bandzone.cz/hardrain
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hlava Ashton VP50H
Slyšel jsem to (na koncertě, tedy s kapelou s druhou kytarou..., ne v obchodě na obyvákové volume) přes originální box 4x12 a byl to děs - bylo slyšet jen nekonkrétní škvrdlání a huhlání (a to jen když druhý kytarista s kopií 5150 od Zemana nehrál). Nicméně si myslím že s "normálním" boxem by to i hrát mohlo.
-
Herri
JÁ POTŘEBUJU HLAVNĚ NĚCO NA DOMÁCÍ HRANÍ (ZKUŠEBNA 30m2). Mám na to připravenej novej 120W reprobox Marshall MG4x12B.
Tak 50 nebo dokonce 100w mi na doma prijde opravdu hodne, kor kdyz to budes furt zapinat a vypinat to taky tem lampam moc nesvedci. Radsi bych se kouknul po nejakym trandaku.
-
Herri
tranzistor ani hybrid určitě ne, časté zapínání a vypínání nehrozí, jezdím k našim na pravidelné zkoušky do zkušebny 2x týdně. 50W mi málo nepříjde, používal jsem kombo Hocke 50W a nebylo to zas tak silný, na metloš tak akorát
tak jestli to budes hrat ve zkusebne tak tech 50 neni moc ja jsem to pochopil z predchoziho prispevku tak ze to chces na doma
chlape neblazeni 50w v hlave ti do zkusebny ti nestaci? -.-
jinak mam kombo verzi 30w.. gainu to moc nema, z blizky se mi ten zvuk libi, ale jak si das odnej odstup par metru a vyhulis ho tak je to takovy chrchlak .) reverb tam teda taky neni moc znat
jinak mam kombo verzi 30w.. gainu to moc nema, z blizky se mi ten zvuk libi, ale jak si das odnej odstup par metru a vyhulis ho tak je to takovy chrchlak .) reverb tam teda taky neni moc znat
-
Herri
ale jo, tech 50W staci bohate, ale koukam ze Ashton teda radej nebrat...uz koukam po palici Crate V33H, to bude predpokladam o necem jinym, a cena celkem sympaticka. Ted krmim reprobox nouzove zesikem z komba Crate V5 ale ten uz nestihabjjz píše:chlape neblazeni 50w v hlave ti do zkusebny ti nestaci? -.-
-
Herri
no ono je to doma a ve zkusebne zarovenChapek1 píše:tak jestli to budes hrat ve zkusebne tak tech 50 neni moc ja jsem to pochopil z predchoziho prispevku tak ze to chces na doma
- Dubla
- last.fm: http://www.last.fm/user/janvondra
- Kontaktovat uživatele:
V33H je celkem ok, zvlášť za tu cenu. Zvukově IMHO nebude daleko od té V5 takže jestli ti vyhovuje ona tak s 33tkou budeš taky spokojenej. Jediný na co dej bacha - V33 má výstup jen na 8omh bez možnosti přepínání, tak koukni na box abys to tam zapojil...
OT: Za kolik prodáváš tu V5?
Cort KX5 (RM Pickups RH+ & RH-) * Jolana Galaxis (2x Kent Armstrong P90)
Zoom G1Xon * EHX Double Muff * Behringer DD400
VHT Special 6 * home made 212 box (Celestion Classic Lead & Celestion V30) * kabel ProCo
Zoom G1Xon * EHX Double Muff * Behringer DD400
VHT Special 6 * home made 212 box (Celestion Classic Lead & Celestion V30) * kabel ProCo
-
Herri
Jo se zvukem Crate V5 jsem naprosto spokojen (kam se hrabou někteří 5W konkurenti ktere jsem zkousel, sorry Peavey a Ibanez). Mám 8Ohm reprobox (Marshal MG412) takze co se tyce impedance tak je to ok. Kombo V5 ma taky vystup 8 Ohm...Cenu za moji V5 nevim, zkus neco nabidnoutDubla píše:V33H je celkem ok, zvlášť za tu cenu. Zvukově IMHO nebude daleko od té V5 takže jestli ti vyhovuje ona tak s 33tkou budeš taky spokojenej. Jediný na co dej bacha - V33 má výstup jen na 8omh bez možnosti přepínání, tak koukni na box abys to tam zapojil...
A co takhle si trochu přidat na Bugeru 333 ? Ja se do ní chystám.
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.