Výběr zesilovač a box

Baskytarová aparatura ...
Odpovědět
hulasek

Výběr zesilovač a box

Příspěvek od hulasek »

Ahoj uvažuji že bych si koupil tenle zesilovač. Máte s ním někdo nějaký zkušenosti,nebo návrh na nějaký zesilovač v podobný cenový relaci? A nějaké doporučení na box?
Uvažoval jsem o něčem takovým:
SWR WorkingPro 410
http://kytary.cz/swr-basovy-reprobox-wo ... 73:0:0:1:0
NEMESIS BY EDEN - N410RS
http://kytary.cz/nemesis-by-eden-n410rs ... 73:0:0:1:0
Díky za odpovědi a rady;)
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Re: Výběr zesilovač a box

Příspěvek od aivn86 »

No jak na to tak koukám tak jsi dal odkazy jenom na basové boxy takže nevím jaký zesilovač k tomu chceš dát. Ještě se zeptám jakou muziku chceš hrát. A zda to máš do zkušebny nebo na pódia?

Jinak si myslím, že s těmito boxy odehraješ naprosto jakoukoliv akci... Zvukově by v tom snad neměl být problém, ale líbit se ten zvuk třeba někomu nemusí. Ne proto, že by byl špatnej. Ale prostě proto, že má ten zvuk svůj charakter, který nemusí každému vyhovovat. Takže bych se snažil si to někde poslechnout. Aby člověk věděl do čeho jde...

Koukám, že ten Nemesis má větší citlivost. Tzn. při stejném volume by ti měl hrát hlasitěji. Na ty boxy jsem nehrál takže ti víc nemůžu zatím poradit.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
hulasek

Příspěvek od hulasek »

Jsem to ale pako:-D Myslel jsem zesilovač Nemesis By Eden RS 400 http://kytary.cz/nemesis-by-eden-rs400/ ... 35:0:0:1:0
Muziku chci hrát něco mezi post-hardcore a metalcore. Chtěl bych to i na pódia.
.:DannY:.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .:DannY:. »

tak přesně to jsme se pokusili řešit tu...
komba-zesilovace-reproboxy-pro-baskytar ... 13326.html
*bass >>> Squier Vintage Modified Jazz Bass
*komb >>> Line6 LowDown Studio 110
*cable >>> Adam Hall
*case >>> kufřík (+Warwick RB20505 B)
*stand >>> Warwick RS20800 B
*strings >>> Hartke HSB440
*effects pedal >>> Zoom B2
--------------------------------------
Ptal jsem se jednoho amíka z Kalifornie co znamená Californication... prej germanizace v americkém podání...
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Samozdřejmě vařím z vody, protože s tímto boxem ani zesilovačem nemám zkušenosti. Ovšem můj názor je ten, že výkonově by to mělo naprosto vyhovovat. Komu nestačí 320W tak je prostě hluchej a je vhodný tak na doktora. A možná ani ten už by mu nepomohl. Nehledě na to, že ti klidně i na podiu může stačit 100W a jestli je to málo tak je tam zvukař a jeho odposlechy.

Co se kvality týká tak tady už by snad neměl být takový problém... Jestli to dobře chápu tak Nemesis by Eden je to stejný jako Squier by Fender. Tzn. snaha o kvalitní výrobek s nižší cenou než originál....
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy pro baskytary“